Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 737
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 1 695
Да изгубиш намерата?

Не е фатално. Simple Smile

# 1 696
  • Scotland
Да изгубиш намерата?
Ами нямам обяснение, предните 5 години ги пазех като очите си  Mr. Green Миналогодишната греда ме пречупи завинаги  Joy Joy Joy

# 1 697
 Peace Whistling Whistling Whistling
Успях и аз, но не сме изтеглени.
Поне ще спя спокойно  Laughing
Ох ами не сме избрани  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Embarassed късмет на другите
Гуш!

# 1 698
  • София
 Joy на изтегляне вървиш,Джинкс.
Марто в друг смисъл.....аз съм от четящите.....

# 1 699
  • Бургас
Малко хелп,плииз.
На Entrant name : Фамилия, Име Презиме - така ли се изписва?
Благодаря!

# 1 700
Такаааааа а сега как да разберем повторно теглене ще има ли и от какво зависи  Laughing Laughing Laughing Миналата година защо е имало ?

# 1 701
Малко хелп,плииз.
На Entrant name : Фамилия, Име Презиме - така ли се изписва?
Благодаря!
мисля ,че се изписва както е в личната карта т.е. както си го написала

# 1 702
  • offshore & overseas
Ох, на мен принт скрийновете са ми на старото пеце, пфууу. Whistling

А може би и по скайп съм пратила номерата на лъв ми, хм, хм,хм.  Thinking Но дори и да съм, как да ги открия?!

То наистина, както рече Мартин, не е фатално, ама айде нема нужда.

Мен любопитството яко ме е втресло и чакам с трепет първия изтеглен. С алкохола сме уеко скарани, но си купих 2 малки шоколадчета от Лидл, бяло и кафяво. Joy

Иначе на мен една проверка днес ми стига. Проверих резултатите от кръвния тест на Малчун и са направо блестящи. Момичетата никога не са имали такива добри показатели. На мама недонослячето то!! Cry Cry Cry

# 1 703
  • Scotland
Joy на изтегляне вървиш,Джинкс.
Марто в друг смисъл.....аз съм от четящите.....
Или натам, или на снимка на стената у дома  hahaha hahaha hahaha Нали съм ви казвала как всички фото студия в града смених, и се зарекох, че ако и тази година ударим гредата, за следващото ще се снимаме у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 704
Всичко е нагласено , да знаете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 705
  • offshore & overseas
Всичко е нагласено , да знаете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha

# 1 706
При мен сайт - нъц!  Naughty

Ще изчакам...и без това с моя късмет.... Confused

# 1 707
  • Scotland

Иначе на мен една проверка днес ми стига. Проверих резултатите от кръвния тест на Малчун и са направо блестящи. Момичетата никога не са имали такива добри показатели. На мама недонослячето то!! Cry Cry Cry
Ето това е новина  Heart Eyes  И аз днес имам одобрена статия /първа/ и съм хепиииии  bouquet

# 1 708
Те убиха американската ми мечта  Whistling

# 1 709

Това е важното!

При мен още не зарежда.

Общи условия

Активация на акаунт