Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 448
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Моето име започва с А, фамилията също с А, ММ - първо име с Н и фамилия с А. Нито аз, нито той сме изтеглени. Даже не помня и по кое време пуснахме документите.
Ще чакаме новата кампания и пак ще се снимаме и ще подаваме. Аз съм на почти 30 г., а той е на 37 г., но ако не стане и догодина може би бих се отказала.....

# 2 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не сме изтеглени!  Tired

# 2 207
Сестра ми е с фамилия започваща с "К"и е изтеглена.Ние не сме с ММ.Тя подава или в средата или в края на месеца, ние в края с ММ.
Ако изобщо има някакво значение....
Честито за сестра ти! Иначе теорията, която гледах беше, че хора с определени съвпадащи букви получават съобщението information not valid. Сестра ти с фамилия с К е успяла да провери, ние с нашето К също - макар и отрицателен резултат .. Ох осъзнавам колко забавна е тази теория, ама поне при мен намалява до известна степен разочарованието.  Joy А и както pupitka каза, подобни бъгове поне удължават надеждата при някои хора! Късмет на всички smile3525

# 2 208
  • offshore & overseas
А пък един мой познат обобщава ситуацията така: "Скучно им е само на скучните хора..." Често напомням тази мъдрост и на щерките. Mr. Green

Хипотезата за азбучния ред е описана в статията на Саймън. В нея той казва, че кандидатурите, поради огромния си обем, са качени и се съхраняват на повече от един "диск" (образно казано), но не се знае на какъв принцип са разделени/групирани.

Last but not least, скучното момче, което уж е било изтеглено, но не иска да замине, ми намирисва на трол. Напълни темата с кухи изказвания и провокира известно количество негативни емоции, без да е конкретен в нищо. Не му се връзвайте, моля!

Нямаме ток цял ден и пиша от тел със скорост 3 думи в час, но не се сдържах. Twisted Evil

# 2 209
Пожелавам на всички с invalid information да са изтеглени. Разликата с годината с session time out е, че тогава практически почти нямаше победители и реално всички session time out излязоха победителите. Сега има доста победители, освен това прави впечатление, че има цели семейства с по 3-4 души, които не могат да проверят - какъв е шансът 4 човека от едно семейство да са изтеглени и то няколко такива семейства има.

# 2 210
  • София
Ако има проблем с буквите в имената,виновни а китайците Joy Joy
Излъгах вчера,не броих двете тегления мин.година,значи 4 греда ми е.

# 2 211
Леле, ако в САЩ ви е скучно, то в БГ освен чалгата и циганията като забавление да ви липсва друго не виждам  ooooh! ooooh! ooooh! За мен САЩ всичко си има, толкова много щати, климати, тип природа и т.н. има място за всеки вкус  Rolling Eyes

И все пак на който където му харесва там да седи. От друга страна хубаво е да има и такива хора на които НЕ им харесва в САЩ. Без тях БГ щеше да остане празна  hahaha

Но!  Naughty и аз съм искрено потресена, че отнемат шанса на хора, които наистина го искат  #2gunfire и такива от сорта на ДА СИ ПРОБВАМ КЪСМЕТА са за убиване  #Cussing out

# 2 212
И аз съм за платеното участие. Много ме дразнят хора, които го правят за спорта. Никога до сега не съм подавала, защото не съм имала възможност да замина веднага (ние и без това сме там цяло лято) Не съм го правила, именно, защото ми се вижда глупаво и жестоко да заемам мястото на някой, който наистина иска и може да замине. Май трябва да сме малко по-човечни, защото пробата за късмет за нас, може да отнеме щастието на друг.

# 2 213
Здравейте, допреди няколко часа ми показваше, че въвеждам грешни данни, но току що успях да проверя резултата си и НЕ съм избрана.  Sad

Успех на всички!  Peace

# 2 214
И аз мисля, че сайта се оправи, проверих на човек, на който пишеше, че данните са грешни. За жалост и там има HAS NOT BEEN SELECTED  Embarassed  Shocked

# 2 215
  • offshore & overseas
А според мен няма такива, които само си изпробват късмета. Да, нагласите са различни, но в крайна сметка всички се надяваме да спечелим и да имаме шанса после да се устроим добре. Нашето евентуално заминаване щеше да бъде проблематично, но щяхме да направим всичко по силите си, поне аз.

В крайна сметка, когато става дума за лотария, всички си пробваме късмета, но онези, които казват, че участват "на майтап", имат предвид, че не влагат душата си в това участие, а не че ако спечелят, няма да заминат.

Единственото изключение е въпросното момче, което уж помогнало на приятелка да си попълни заявлението, пък после и двамата, видите ли, ги изтеглили. История, отвсякъде същината с бели конци, ако ме разбирате. Не че не е възможно, ама нещо ме човърка и ми подсказва, че не е вярно.  Crazy

# 2 216
"Полудях Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ " - пожелавам ти късмет за останалите 2! Сега чета нова, доста забавна теория за проблема.  Laughing За разлика от 2012, когато entry-тата на хората се съхранявали според датата на подаване и съответно бяха изтеглени само първите подали, сега entry-тата се съхранявали по азбучен ред. Съответно хора с фамилия, започваща с определена буква получават съобщението information not valid. Звучи доста забавно, но кой знае  Laughing От нас по едно Г и К not selected  Laughing Късмет отново на всички, които не могат да си проверят резултата все още - дано чакането ви си заслужава  Hug

Абе тази теория нещо намирисва, защото аз и брат ми сме с 1 фамилия, а не мен ми изписа резултата. Също и за периода, не е вървежна теорията, защото аз съм подала моите между двата :"невалидни". За справката фамилии с Д и М Simple Smile

# 2 217
И аз съм аут тази година, живи и здрави догодина пак!

# 2 218
И аз да се разпиша...И тази година си оставаме с пръст в уста!Вече 14год.участваме с моя съпруг и нищо ново!Много ми е тъжно😢
Но,както казва мъжа ми:"Може да е за хубаво,че не ни изтеглят!"..съдба😢
Успех и здраве на всички!🍀🍀🍀

# 2 219
  • София
*strawberry* Aurellia Hug
дано заради гафовете или по други причини има пак второ теглене. Praynig
Мяуче,аз познава такива за спорта,казвам им го в очите,но....

Общи условия

Активация на акаунт