Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 347
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Cтраната на чудесата
В Германия положението се влошава от ден на ден.Естествено е по добре сравнено с България,но не мисля ,че си заслужава разправията и стреса по преместване,интегриране,ново начало.
Човек така и така ще мине трудните етапи ,по-добре да има за какво.

И аз съм на това мнение,но мъжлето го влече на там  ooooh! .А където е той,там сме и ние  Mr. Green .А мен Австралия ме зове,вече 4г.  Joy .

# 2 386
  • Варна
Австралия и Нова Зеландия отдавна ми допадат, след Щатите.Не съм проучвала сериозно за емиграция обаче как стои въпросът.Наскоро се шегувахме у дома, че Новозеландците си търсят работници, нали бяха давали май по новините, че и билети плащали.
Иначе ММ пък му харесва Испания, имаме приятели там, добре са се устроили, но аз чат-пат разбирам малко испански, той обаче - изобщо  Laughing
Но честно казано мен май никъде из Европа на този етап не ме влече...

# 2 387
  • София
Да ги степенувам за мен.Сащ,НЗ,Испания,Канада,Австралия.
Тъкмо това обсъждаме в къщи.В ола има ли инфо за Канада и НЗ актуално?Върти ми се че в Нз имаше нещо за възрастта?нали съм дърта вече...

# 2 388
  • Варна
Не съм проучвала.Само бях срещала, че за граждани на Австралия и НЗ беше много по-лесно да влизат в САЩ.Не мога да се сетя как беше формулирано, но сестра ми има приятел, чиято годеница е от НЗ беше ми споменавала нещо.
Като за всяко място трябва да се чете. Peace

По повод "офертата", която беше изтрита по-назад и на мен ми се вижда сложно да докажат връзка с фикт. брак.Имам две приятелки омъжени за американци / реални бракове по любов/, обаче си спомням, че и в двата случая им искаха освен снимки и кореспонденцията с 1-2 години назад - писма, мейли, скайп-чатове...всичко от-до.Мисля, че искаха и от приятели на двойката също някакви писма, в които да потвърдят, че наистина са двойка.В този случай бъдещите булки минаваха на интервюта в България и след одобрение вече заминаха за САЩ и там се омъжиха.И в двата случая беше в голям плюс, че момчетата бяха идвали и в България на гости.Единият даже го научихме и лютеничка да хапва Grinning / голям кеф им беше, че можели да си купят кенче с бира и да не се налага да си го крият в плик/ Grinning

# 2 389
  • София
Скучно е  бира и кардю в плик  Joy
Чета в инстаграм,гледам и видео от блогер рускиня,дава им съвети за брак с амер.,даже и платени семинари прави  Wink доста отиват без да се виждали на живо,как става незнам/не ми е цел по този начин/Доста тежки случаи разказва.
Аз харесвам видеата на живо,от училищата улицата итн реалности.

# 2 390
Скучно е  бира и кардю в плик  Joy
Чета в инстаграм,гледам и видео от блогер рускиня,дава им съвети за брак с амер.,даже и платени семинари прави  Wink доста отиват без да се виждали на живо,как става незнам/не ми е цел по този начин/Доста тежки случаи разказва.
Аз харесвам видеата на живо,от училищата улицата итн реалности.

Какви тежки случаи? И коя е тази да я намеря и аз  Joy

# 2 391
Ето малко матрял по темата - брак между американски гражданин и нелегален имигрант / човек желаещ виза/ по всякакъв начин.

http://pilotonline.com/news/military/charged-with-sham-marriages … 9dc4659e9a1a.html

Опичайте си акъла, ако ще се жените го правете с току що изтеглен от лотарията...  Laughing  Hug  Peace

# 2 392
Ето малко матрял по темата - брак между американски гражданин и нелегален имигрант / човек желаещ виза/ по всякакъв начин.

http://pilotonline.com/news/military/charged-with-sham-marriages … 9dc4659e9a1a.html

Опичайте си акъла, ако ще се жените го правете с току що изтеглен от лотарията...  Laughing  Hug  Peace

И естествено те ще повярват, че си намерил любовта на живота си баш като са те изтеглили от лотарията  Joy

# 2 393
Пепиии, Пепиии, не се научи значи, тц тц...  Laughing  #2gunfire  newsm78

# 2 394
Не знам по какви критерии ги степенувате страните,но ако е по стандарт слагайте директно Австралия на първото място.Информация си има на официалните правителствени сайтове,а не ЕЖК.Вижте дали ще покриете критериите.Иначе и аз си мечтая Mr. Greenдаже и роднини си имам там.

# 2 395
  • Tам през Атлантическия океан
Не знам по какви критерии ги степенувате страните,но ако е по стандарт слагайте директно Австралия на първото място.Информация си има на официалните правителствени сайтове,а не ЕЖК.Вижте дали ще покриете критериите.Иначе и аз си мечтая Mr. Greenдаже и роднини си имам там.

Обълкала си темите  Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=976483;topicrefid=19  Peace

# 2 396
Да ги степенувам за мен.Сащ,НЗ,Испания,Канада,Австралия.
Тъкмо това обсъждаме в къщи.В ола има ли инфо за Канада и НЗ актуално?Върти ми се че в Нз имаше нещо за възрастта?нали съм дърта вече...
Това имах предвид.

# 2 397
  • София
Е моето е по кардиограмата ми. Wink
Cumbria ако те вълнува ще ти пратя на лични да не товаря темата.Случаи всякакви разказва,'що последователки има,културна е жената.

# 2 398
  • Scotland
Отидох в онази тема, но се отказах да пиша  Sad Пак сме онези олигофрени, с розовите очила, дето не са виждали чужда държава, а само си мечтаят.  Sad

# 2 399
Отидох в онази тема, но се отказах да пиша  Sad Пак сме онези олигофрени, с розовите очила, дето не са виждали чужда държава, а само си мечтаят.  Sad

Е, то този момент винаги го има. Ти ела, пък после чети темите в Клюкарника, които не са свързани с емиграция, но зачекнат по някаква причина "забегналите" насам. Що плюене настава, чадърче е нужно понякога.  Laughing

Успех на всички. Една лотария не е краят на света, но е хубаво понякога като се скъсваш от работа, вселената ей така да ти се усмихне за малко. Дано се получи при тези, които го искат.

Общи условия

Активация на акаунт