Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 301
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 520
Аз съм го обмислила, горе-долу. Първо ще питам сегашните (ако дотогава и те не са бивши) и бившите работодатели дали имат свободни позиции, съответсващи на моя или на профила на мъжа ми. Ако се навие някой от тях - Тексас или Колорадо/Калифорния/Юта (имат няколко офиса).
Ако не се навият, почвам да разпитвам познатите в Щатите наред къде са, харесва ли им, каква работа има и така  Laughing, все ще си изберем.

# 2 521
И аз се надявам да има второ теглене, но не съм съвсем сигурна дали ще има такова - миналата година имам смътен спомен, че някъде пишеше да се пазят номерата до края на месец септември. Дали, обаче, беше в самите правила на сайта на лотарията или излизаше подобна забележка след въвеждане на номера и изписване на резултата, не мога да си спомня. Може и да се бъркам.

А къде бих се заселила - искам да отида там, където се случват нещата. Градът да е голям, метрополисен, мултинационален, със сериозно развит културен и социален живот.

# 2 522
  • София
 Jinxey  Praynig за 2 теглене.
В правилата си пише да се пази номера.Не че съм си изхвърлила от мин.година номерата

# 2 523
  • offshore & overseas
Номерът се пази поне до 30 септември 2018 г., да.  Наскоро пусках цитат. Ето го пак: „Entrants should keep their confirmation number until at least September 30, 2018. “

Дали сме го мислили - определено да, мислили и мечтали, с вариации и пермутации. Но не може да се мисли по начина, по който бихме, ако сме изтеглени. А дори и тогава някои хора правят пропуски. Mr. Green

# 2 524
Здравейте. Съпругът ми е от изтеглените. Искам да попитам дали за попълване на формуляр ДС 280 трябва аз и детето да имаме валиден паспорт? Иска ли се примерно номер на паспорта па половинката или само но титуляра? И също искам да попитам до кога е срока за подаване на ДС 280? Благодаря 😊

# 2 525
Здравейте. Съпругът ми е от изтеглените. Искам да попитам дали за попълване на формуляр ДС 280 трябва аз и детето да имаме валиден паспорт? Иска ли се примерно номер на паспорта па половинката или само но титуляра? И също искам да попитам до кога е срока за подаване на ДС 280? Благодаря 😊
Паспорт на всички още при попълването на ДС формата, а срока е когато искате, но колкото по-рано ги попълните, толкова по-добре, защото много време отнема обработката.

# 2 526
  • Sunshine state
Искам да внеса една поправка, че формулярът е  DS-260.  Peace Вече са отговорили на питането ви.  Peace

# 2 527
Здравейте,
За попълване на DS-260 трябва ли да имам задграничен паспорт от който да нанеса номера, или там се нанася номера на личната карта...?
Никъде не видях просто такъв коментар а може и да има... Дано не е много тъп въпроса...

И отделно след попълването на формата DS-260 колко време обикновено се чака за получаване на час за интервю, прегледи в болница и пр. и това известяване по имейл ли е или по какво е..?

Благодаря Ви предварително.

Последна редакция: нд, 28 май 2017, 15:27 от Stanislav Kojleev

# 2 528
  • Down south
С лична карта ли ще путуваш за САЩ или с паспорт?

# 2 529
С лична карта ли ще путуваш за САЩ или с паспорт?

Ясно, значи се попълва номера на задграничния паспорт... Благодаря! Simple Smile

# 2 530
  • Down south
Именно Simple Smile
И гледай да е валиден по-дълго, ако трябва поднови и тогава попълвай.
Час и дата за интервюто, според номера, под който си изтеглен.

# 2 531
Именно Simple Smile
И гледай да е валиден по-дълго, ако трябва поднови и тогава попълвай.
Час и дата за интервюто, според номера, под който си изтеглен.

...Имаш предвит case number...? Или номер след попълването на формата DS-260 ? Simple Smile

# 2 532
  • Sunshine state
Според кейс номера е интервюто, но ако попълнш ДС-а по-късно, датата ще се отложи, дори кейсът ти да е влезнал във виза бюлетина за месеца. Страницата с известието, че си спечелил ще се смени с датата и часа на интервюто. Ние си направихме изследванията  седмица преди интервюто.  Peace

# 2 533
Според кейс номера е интервюто, но ако попълнш ДС-а по-късно, датата ще се отложи, дори кейсът ти да е влезнал във виза бюлетина за месеца. Страницата с известието, че си спечелил ще се смени с датата и часа на интервюто. Ние си направихме изследванията  седмица преди интервюто.  Peace

Благодаря за отговора... и...Ясно, ами ние си чакаме първо паспортите до 10-ти юни, иначе няма как да попълним ДС-то нали така...? Отделно доста четох, но така и не схванах по кейс-номера как точно разбирам датата и часа за интервю...

# 2 534
На същата страница, където си видяхте писмото - там ще получите друго, с датата и часа за интервю. Кажи си номера, или поне част от него, кажи и кога мислите да попълните ds-260 и ще може да ти дадем някакъв ориентир като месец, когато евентуално да чакате интервю. И да, преди да си получите паспортите, няма как да попълните формите.

Общи условия

Активация на акаунт