Лотария "Зелена карта" 2018

• 347 278
  • 2 923
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Варна
За тези, които ще се явят на интервю през Октомври 2017, съобщението с дата и час ще бъде публикувано през Август. За интервютата през Ноември 2017 - Септември и т.н.т

# 2 566
Може би около или над месец преди датата, страницата ще се смени. Има достатъчно време да се организират прегледите. А документите може да започваш лека полека да си ги събираш и приготвяш. Като свидетелството за съдимост и свидетелството за семейно положение /по чл.14/ не ги изкарвай, че имат срок на валидност от 6 месеца. Тях също може да ги направиш, когато ти излезе дата.
Тъй като не каза какъв ти е номера, за да можем ние да ти кажем горе-долу кога да очакваш дата, може от месец октомври по един път да започнеш да си отваряш сайта за проверка. Обикновенно около 20-24то число излизат датите, т.е. в края на месеците може да хвърляш по едно око.

# 2 567
Какви са тия 19 изтеглени  Grinning Grinning Grinning Много народ бе.

# 2 568
От година на година намаляват...Миналата година в темата имаше много, Пупитка, Креми, Марто и други...

# 2 569
От година на година намаляват...Миналата година в темата имаше много, Пупитка, Креми, Марто и други...

На мен ми се вижда голямо число само за форума на Бг мама  Laughing Laughing

# 2 570
У форума е истинста. Grinning

# 2 571

Така е, трябва да се придържаме към него  Mr. Green

# 2 572
А какъв е адреса на сайта с бюлетина за визите? Имаше един публикуван линк, ама не се отваря.. а и в писмото за изтеглените не пише ли, че ще пратят мейл само както и да се проверява където се пълва дс 260 или пак не съм разбрала... аз съм с номер 2018ЕU00005***

# 2 573
  • Варна
Страницата, на която виждате, че сте изтеглена, ще се смени с дата и час на интервюто. Тъй като номерът ви е малък, очаквайте това да се случи след средата на Август. А интервюто ви ще е през Октомври. Всичко това, разбира се, ако вече сте попълнили и изпратили форма ДС-260.

# 2 574
Този номер ще влезе още в първия виза бюлетин. Ако сте попълнили ds-260 веднага /до 2 седмици/ след като сте разбрали, че сте изтеглени ще сте от първите на интервю. Ако сте го попълнили предните 2-3 дни, предполагам до месец декември ще трябва да сте минали.
Иначе в all.bg, в секцията за зелена карта може да следите темите, там пишат като излезе дадения виза бюлетин.

# 2 575
Да, попълних и го пуснах преди 2-3 дни.. ще следя, че вече ме обхваща треската... а и все мисля, ако ни пуснат към кой град да бягаме. Simple Smile

# 2 576
  • Down south
След интервюто ще имате още 5 месеца до заминаването, дано намерите добър вариант.

# 2 577
Моя номер е 2018ЕU000018***

След като попълнихме формата DS 260 на 11.06.2017 кога най вероятно ще ми бъде интервюто..? Дали ще е до края на тази година..? Simple Smile

# 2 578
Не, няма да е до края на тая година. Аз прогнозирам февруари/март 2018та.
И както съветват старите пушки - залягай над езика /ако не се знае/ и чети други разни неща, които ще ти бъдат полезни.

# 2 579
...Еххх как ми се искаше да е по-рано Simple Smile ...

Общи условия

Активация на акаунт