Седмокласници - есенно, начална

• 59 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Гол запис,, да ме прощават Мод-ките  Flutter
Амбър,  bouquet

# 16
Ася, приемаме ви  с най-голямо удовлствие!  bouquet
Много се радвам, че реши да пишеш в темичката ни.  Hug
Браво на съученичката.  Hug
Благодаря за пояснението за второто помагало по БЕЛ.
Дано да свърши работа и на някоя друга от мамите от темата.
У нас Сашо ще си работи по него, а не аз.  Laughing

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 12:25 от chibi

# 17
Два дена не съм влизала тук и вече нова тема.
Amber , благодаря за темата! Този път заглавието е доста лежерно  Simple Smile Архимед имат издания и по бълг. език, виждала съм.

# 18
Пишем, че пушек се вдига.  Wink
Ела и гледай какво ще стане , когато наближе края на учебната година.  Laughing

# 19
Хайде и аз да се запиша.Учебната година тръгна добре,с повече шестици на входните и тук-там някоя петица за красота!Доволна съм от детето,учи сам,справя се засега повече от добре.Дано и напред все така да е.
Хрумна ми предложение за заглавие на следващата тема:
"Седмокласник справя се добре и напред все така да е!

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 13:52 от Mnogodetna mama

# 20
Не съм сигурна дали да приемаме Ася, с това добро дете само ще ме депресира  Mr. Green
Шегичка, Ася   bouquet
Браво на Саша за отличните оценки по БЕЛ.
Моето сега ми звънна - върнали са им две входни - биология - отл.6 и химия - 5-ца. Замина да се разтоварва в парка, а следобед има урок по математика и учене за другите дни.
Снощи пишеше трансформиращ преразказ от името на Тото от разказа " Бялката на Нане Вуте". дано не разстрои много учителя с писанията си.

# 21
 Mnogodetna mama , emonaem , браво на младежите.  Hug

# 22
Чиби, то на моето тази 6-ца ще му остане само, като гледам как се вее в пространството без да му дреме......

# 23
Чиби, то на моето тази 6-ца ще му остане само, като гледам как се вее в пространството без да му дреме......
Може пък и да те изненада приятно, знаеш ли.  Laughing

# 24
  • София

Има шестици на есето по литература и на "На прощаване" наизуст  Wink Поне там започва обещаващо.
  bouquet  Отлично есе е много сериозна атестация. Не че съм се съмнявала в Сашата. Една актриса няма как да не се представи подобаващо. Тръпна от Светославовите. Метни го нейде ако можеш по личните връзки. Че да го насъскам моето.

4 страници, човече...! Аз не мога да го науча  Confused
Тя учи цели пиеси, ама като е задължително се замотава... Аз съм я натискала лятото да го учи, сега обаче си го е припомняла няколко дни.

Многодетна мама като пише за няколко оценки ще я натисна да видим, освен по Химия какви други оценки е получила/скрила  Crazy

Гол запис,, да ме прощават Мод-ките  Flutter
Амбър,  bouquet
Скрит текст:
Ще ти простим, разбира се щом голия е запис  hahaha
Нали не четат деца тук?!  Confused

# 25
  • Русе

Гол запис,, да ме прощават Мод-ките  Flutter
Амбър,  bouquet
Скрит текст:
Ще ти простим, разбира се щом голия е запис  hahaha
Нали не четат деца тук?!  Confused
  поне снимчица нещо да имаше.  Crossing Arms

# 26
Ей, големи драки сте.  Joy
За входните нива аз само за АЕ,  МАТ и днешното по БЕЛ знам.
Няма да се изненадам , ако и някое друго е минало и да науча , след като вече им кажат оценките.  Mr. Green

# 27
Vache,оценките по химия не са истинското входно.Те щели да го правят тази седмица.Онова е било някаква предварителна проверка на знанията им по химия (ЧП).Другите оценки,които аз знам са по математика и музика( Wink

# 28
  • у дома
Амбър,  Heart Eyes за темичката.  Hug
По БЕЛ и ние сме с помагалата на Архимед и  на Донка Кънева със сигруност
 Има ли помагало на Архимед по БЕЛ.  newsm78 Мисля, че са само по математика.

По принцип има https://www.book.store.bg/p164925/nacionalno-vynshno-oceniavane- … stra-zhekova.html ,имаме го от племенницата ми и ако не се лъжа е по стария формат с 25 въпроса първи модул,обаче в момента не мога да го изнамеря,за да проверя.
По бел моето миналата огдина изреши тези [- направени са към края на всеки месец да се решава по един или два теста...

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 14:09 от svetlaem

# 29
Многодетна мама, вашите нещо като генерална репетиция за истинското входно ниво явна са правили.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт