Westworld

• 74 993
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И Долорес за сега се очертава главно действащо лице...дали гласът който и говори не е на съдружникът починал преди 30г Thinking

# 121
А съдружникът дали е починал. Казаха, че е изчезнал в парка.
Или не съм разбрала  Rolling Eyes

# 122
  • София
И Долорес за сега се очертава главно действащо лице...дали гласът който и говори не е на съдружникът починал преди 30г Thinking

Да, разбира се, според мен това вече съвсем ясно си го показват.
Може и да е починал, като преди това е искал да унищожи парка и е сложил някаква "бомба" в центъра на лабиринта. Сега към това място вървят Долорес и Ед Харис, но не знаем на кой каква му е идеята, да разруши или да спаси парка.

# 123
  • София
Ами да, най-вероятно Арнолд е тайнствения помощник на Долорес. Или ако Арнолд от плът и кръв неговото съзнание, който както иска да го приема. Става все по-заплетено. Интересно ми е коя е главната, основната цел/мисия. И какво точно е скрито в центъра на лабиринта...

# 124
  • Пловдив
М дааа...а детето каква роля играеше в сцената дето Харис резна гърлото на оня разбойник Thinking

# 125
Никой нищо не казва за последния епизод.
На мен ми хареса. Някои неща започнаха да се изясняват.
А аз все повече клоня към варианта Арнолд да е жив и да живее в парка  Rolling Eyes

# 126
Никой нищо не казва за последния епизод.
На мен ми хареса. Някои неща започнаха да се изясняват.
А аз все повече клоня към варианта Арнолд да е жив и да живее в парка  Rolling Eyes

Хубав беше и наистина нещата започват да си идват по местата. Но имам чувството, че искат да скроят шапката на Форд.

# 127
И на мен ми хареса последния епизод, вижке как Териса се оказа скрита лимонка. Актрисата много ми харесва Grinning

# 128
Кога ще пуснат 7-ми епизод?  Simple Smile

# 129
Довечера в Америка,утре сутринта при нас по торентите  Hug

# 130
Аз чак днес гледах последния излезнал епизод, че имах много работа и съвсем бях забравила. Много ми хареса и с нетърпение чакам епизода утре.

# 131
Страхотен сериал, много се изкефих на снощната серия, нали ви казах, че и Бърнард е робот Grinning

Прави ли ви впечатление, че има нещо, което липсва чисто сценографски и снощи за първи път го дадоха?

# 132
От сценография не разбирам, но серията снощи беше страхотна!

# 133
  • Пловдив
Вярно страхотна! Peace
Изненадах се за Бърнард...ама го направиха супер!А тази шефка така ли никой няма да я търси...?Как ще го замаскират?

# 134
Излиза, че Форд (Хопкинс) вижда и контролира всичко.

Досега в нито една сцена не е имало вода - независимо каква, чешма, баня, река, чаша вода...Сега Долорес видя водата в каньона Laughing

Общи условия

Активация на акаунт