Westworld

• 74 998
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
Вярно страхотна! Peace
Изненадах се за Бърнард...ама го направиха супер!А тази шефка така ли никой няма да я търси...?Как ще го замаскират?

Може би ще я замени с хост?

# 136
Страхотна серия. Всяка следваща все по-добра  Peace
А Хопкинс е велик актьор  Heart Eyes

Изобщо не очаквах за Бърнард.

# 137
  • Пловдив
Вярно страхотна! Peace
Изненадах се за Бърнард...ама го направиха супер!А тази шефка така ли никой няма да я търси...?Как ще го замаскират?

Може би ще я замени с хост?

И ММ така предположи...ще видим Wink
Пропуснах момента какво нарисува Долорес...ама явно е каньона.И тя има някакви предишни спомени.
А как стояха пред залата,онзи дето помага на Мадам/мулатката,когато шефката наблюдаваше как и вкарват оная машинка в мозъка  Crazy и на никой не направи впечатление newsm78

А Форд как ги управлява тия хостове/все едно с един хоглед/ и се сещат кога да спрат  Grinning

# 138
  • Резерват "Северозапад"
Страхотна серия!
Интересно ми е какво стана с асистентката на Бърнард...след като откри предавателя newsm78...коя от групировките я елиминира?

# 139
Най-добрата серия дотук.  Heart Eyes И аз въобще не очаквах за Бърнард.

Четох, че е подновен за втори сезон.

# 140
  • Пловдив
Вярно за нея...очаквах да дадат кво се случи Thinking

# 141
  • Вестерос
Не съм гледала последните 2, но като чета са интересни

# 142
А къде изчезна героя на Ед Харис  Rolling Eyes

# 143
А къде изчезна героя на Ед Харис  Rolling Eyes

Е, чак пък изчезнал. Не се появи една серия само, нали е с Теди.

# 144
О, вярно. На мен ми се стори, че две серии го нямаше  Peace

# 145
"What door?" Направо замръзнах като го чух. Shocked

Промо за 8-ми епизод.

# 146
Здравейте в тази тема Wink

Сега съжалявам, че не съм в нея от началото й. Стигнах до Западния свят сравнително скоро и не претендирам да съм в състояние за някакви задълбочени анализи, но едно мога да кажа със сигурност:
ако хората във филма са типични представители на вида си, напълно си заслужават всичко, което има да им се случи.

Разбрах, че това е от филмите, които трябва да се гледат с внимание. Не че схващам всички подробности, особено препратките към Шекспир, но това с вратата го отбелязах и оцених. Беше от очевидните неща.

Лично аз смятам, че Елси е жива и е някъде при Арнолд (под каквато и форма да се намира). Мисля, че Арнолд е в някой от хостовете, а Форд има най-малкото чип в мозъка, иначе няма как да комуникира така пряко с тях. Очевидно е пристрастието му в полза на роботите и презрението му към хората (които си го заслужават всъщност).

Малко ми е трудно да разбера защо онези двамата техници изпълняват така безропотно заповедите на един робот. Все едно им упражнява хипнотично въздействие, което няма как да е така. Абсолютно нищо не им пречи да я деактивират следващия път и да я докладват като отклонение.

Любовната сцена ми хареса въпреки болезненото чувство, което всъщност си го има през цялото време. Дори ми идват едни такива мисли наум, че любовта по принцип не е взаимност, а контакт с някого, който отключва нещо в тебе. И ако този някой е робот или предмет - ефектът е същия. Всъщност ние сме самотни същества, които само долавят ехото от чуждото въздействие, без да съпреживяват действително с другия. Или поне това е част от внушението, мисля Wink

Чудех се как се случват тези разговори на Бърнард с Долорес ни в клин, ни в ръкав, по средата на някакво действие. Явно е било по радиото.

Големият въпрос е какво ще научат чедата от своите богове? Ако всичко, което им покажат, е случващото се в парка, едва ли ще се получи много хуманна раса. Пък и не може да ги обвини човек.

Аз лично намирам корпоративната кучка в пъти по-брутална от Мъжа в черно. Даже си мисля, че ще го извъртят към положителен герой...

# 147
  • Вестерос
Още не съм гледала последните две , но аз до тук си мисля, че разговорите с Долорес са преди събитията , които виждаме, там като я изтеглиха първия път, но явно греша като ви чета

# 148
  • София
Изключителна серия. Simple Smile
Имах съмнения, че Бърнард ще се окаже робот и въпреки това бях изненадан. Страхотен туист  bowuu
Сега въпросът е кой е Арнолд? Мисля, че Елси е при него. Видяхме за първи път и вода в сериала... Хмм, не е ли странно, че досега такова нещо не сме видели, не може да е просто ей така...
Иначе корпоративната кучка е ясно, че ще бъде заменена от робот, всъщност този робот, който тя видя да се прави мисля, че беше точно тя самата...  Laughing

# 149
Днес по НВО даваха филмът от 1973 г.  Не го гледах много сериозно, че имах и друга работа, но съдейки по него няма да се учудя ако и героят на Ед Харис се окаже хост и накрая на сериала да си се гонят с Уилиам.

Общи условия

Активация на акаунт