Westworld

• 74 999
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не вярвам, нали го простреляха на няколко пъти, но нищо му няма, защото е човек и не могат да му направят нищо.

# 151
Не вярвам, нали го простреляха на няколко пъти, но нищо му няма, защото е човек и не могат да му направят нищо.
Да, но вече очаквам  и неочакваното.  Mr. Green

# 152
Иначе корпоративната кучка е ясно, че ще бъде заменена от робот, всъщност този робот, който тя видя да се прави мисля, че беше точно тя самата...  Laughing

Всъщност аз имах предвид новата - мулатката Simple Smile
Любовницата на Бърни е направо добричка.

# 153
Видяхме за първи път и вода в сериала... Хмм, не е ли странно, че досега такова нещо не сме видели, не може да е просто ей така...
Не е за първи път.
Скрит текст:

# 154
  • София
опа, добре Simple Smile
мерси

# 155
  • Пловдив
Коя е Елси newsm78

# 156
  • Резерват "Северозапад"
Асистентката Peace

# 157
  • София
"What door?" Направо замръзнах като го чух. Shocked

Ох, да, беше невероятен момент, настръхнах и аз.

Арнолд някъде на снимка показвали ли са го?

# 158
Видяхме за първи път и вода в сериала... Хмм, не е ли странно, че досега такова нещо не сме видели, не може да е просто ей така...
Не е за първи път.
Скрит текст:

Да, сега се присетих, че Мейв като се беше събудила веднъж и се разхождаше видя как мият хостовете с един маркуч.
Мисълта ми е, че водата е символ на емоциите, и по този начин се пресъздава хладния и интелектуален подход при създаването и управлението на парка. Не случайно пък Долорес и новият й приятел тръгнаха в посока реката.

# 159
Да, обаче ние няма как да го видим. Simple Smile
Скрит текст:
Предполага се, че на снимката има трима души, но Бернар не вижда човека в най-дясно, защото не значи нищо за него. Wink

# 160
Да, обаче ние няма как да го видим. Simple Smile
Скрит текст:
Предполага се, че на снимката има трима души, но Бернар не вижда човека в най-дясно, защото не значи нищо за него. Wink

А също се предполага, че третият човек е самия Бернар.

# 161
  • ... рееща се.
Ех, Бърни, Бърни, още на втора серия те разконспирирах Laughing По повод снимката с Арнолд и на мен ми мина идеята, че липсващият човек е Бърнард, но пък в последната сцена Форд каза, че по онова време все още го е нямало...

# 162
  • Вестерос
Как го разонспирира?

# 163
  • ... рееща се.
От този сериал направо ми изпуши главата Laughing Първо си помислих, че Бърнард може да се окаже и той нечовек, след като Форд му каза, че е продукт на грешки.
Сцената, за която говоря е от първи епизод, объркала съм се. Обсъждаха ъпдейта с бляновете и Форд му каза, че не трябва да се срамува от допуснатите грешки и че той самият е продукт на куп такива. Оттук започнаха моите съмнения Mr. Green

# 164
  • Вестерос
това съм го изтървала

Общи условия

Активация на акаунт