Westworld

• 75 008
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
Е аз към онзи момент сметнах, че има предвид еволюционния процес. Не ми е дошло на ум, че Бърни е робот.

Но продължавам да не си обяснявам защо двете момчета така слушат Мадам. Все пак тя им е в ръцете почти всеки ден - деактивирана и безопасна.

# 166
  • ... рееща се.
Първа серия я гледах 3 пъти и всеки път откривах нещо ново Simple Smile Напоследък нямам време и не само, че не ги гледам повторно, а пропускам епизоди, детайли... Като свърши сезона ще го изгледам целия наведнъж.
@Black_Sapphire, вероятно не могат да я деактивират? Особено след като я направиха свръх интелигентна, може би командите не й действат вече newsm78 Знам ли и аз се чудя.

# 167
Е не е баш така. Тя губи съзнание. Вярно, сама се буди, но нищо не им пречи да я докладват и да я отстранят перманентно. Особено след като ги заплаши с убийство. Освен това, както са я направили интелигентна, така могат да бутнат плъзгача в долно положение и да я направят дебил.

# 168
Просто това е част от сюжетната линия, че създателите и контролиращите хостовете имат странни взаимодействия с продуктите, които са създали. Включително и Форд Tired

# 169
Но продължавам да не си обяснявам защо двете момчета така слушат Мадам. Все пак тя им е в ръцете почти всеки ден - деактивирана и безопасна.

Защото не са особено умни.
Феликс директно каза на Мейв, че тя е конструирана да е по-способна от цялото човечество.
Форд презира хората, дава възможност на нов разум да се развие.
Май беше втора серия Форд каза на Бърнард "знам как работи мозъкът ти"

Изключително ми е интересно разговорите на Бърнард с Долорес в кой момент от времето са.
Почти е ясно, че не ни представят случките линейно.
Има много интересна теория, че Уилям е мъжът в черно.

# 170

Има много интересна теория, че Уилям е мъжът в черно.

Има, да. Но пък не се връзва със съвременните събития, когато идва в къщата и.

# 171
Аз сега си мисля, че изпитват към нея състрадание. И вина. Азиатчето не я приема като кукла, а неговият колега се оставя да го водят, защото и той започва да вижда в нея повече от робот и не е подготвен за това.

Струва ми се, че разговорите са си съвсем линейни, но може би се провеждат по някаква радиовръзка. А Бърни не съзнава това, защото така е програмиран.

Уилям? newsm78
Не знам как ще стане това. Как колегата му прави секс с новата шефка (мулатката), която пък от своя страна се среща с всички - Бърни, любовницата му, Форд, младоците? Освен всички тези събития да се случват по едно време, а мъжът в черно да е далече в бъдещето. Но и това не става, защото той пък се срещна с Форд на възрастта, на която Форд е заедно с всички останали.

Както и да е. Аз мисля прекалено консервативно, чак такива полети на фантазията не са ми дошли на ум Simple Smile

Форд няма нищо против човешката раса да изчезне. Дори се чудя дали той изобщо е човек. Като нищо ще се окаже някое от творенията на Арнолд.

# 172

Форд няма нищо против човешката раса да изчезне. Дори се чудя дали той изобщо е човек. Като нищо ще се окаже някое от творенията на Арнолд.

И аз си го мислех това Peace

Кой беше Уилям? Embarassed Да, видях кой е

# 173
Ммм, главният герой, бре! Laughing
Новият любовник на Долорес!

# 174
Как колегата му прави секс с новата шефка (мулатката), която пък от своя страна се среща с всички - Бърни, любовницата му, Форд, младоците?

Колегата му?  newsm78
Шефката прави секс с Родриго Санторо, бандитът в парка

# 175
Бандитът не беше ли хост?  newsm78
Аз пък го видях като колегата, но може и да бъркам. А какво всъщност стана с въпросния колега, след като Уилям го изостави? Аз реших, че е излязъл от играта и е отишъл да се развлича с корпоративната си колежка.

# 176
  • Вестерос
Koй е Уилям?

# 177

Новото гадже на Долорес, с русата коса.

# 178
http://westworld.wikia.com/wiki/Westworld_Wiki

Бандитът не беше ли хост?  newsm78
E да де, нали го изключи за да си говорят двете

# 179
  • Вестерос
Мерси, знам го кой е , но бях забравил как се казва