Westworld

• 75 013
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Трейлър за еп.8

# 181
Аааа, сега загрях като казвате, че Уилям може да е героят на Ед Харис ама в началото като е влязъл в парка и действието не го дават линейно. И толкова да се е извратил? Не ми се иска да го вярвам Crazy

Мис, благодаря за трейлъра Peace

# 182
В линка за енциклопедията се споменава и друга версия - да е Логан (дето го набедих за играчка на новата шефка).

# 183
  • Вестерос
o боже и аз сега загрях  Mr. Green

# 184
  • Вестерос
Тъкмо гледам, познала съм, че едното дете си е главния  Blush

# 185
Главните фен-теории относно нелинейното действие на сериала
1. Уилям е Мъжът в черно

2. Бърнард е андроидната версия на Арнолд? и още някои въпроси, а ние гледаме как с Долорес разговаря именно Арнолд, а не Бърнард.  Thinking

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 19:31 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 186
  • Вестерос
Ако Уилям е МвЧ  защо Долорес като я напада  друг  вижда  МвЧ как я нападна от преди това и избяга и тогава срещна Уилям  newsm78

# 187
  • Вестерос
Тъкмо изгледах клипчето, това е дадено като против теорията точно. НО ми харесаха ЗА теорията-логото и косата на бандита

# 188
Почва да се прояснява картината

Поздрав за всички, които ще гледат довечера

# 189
  • Вестерос
Дай инфо, може и на лични, че не знам кога ще мога да гледам, а ми е много любопитно

# 190
  • София
1. Уилям е Мъжът в черно

2. Бърнард е андроидната версия на Арнолд? и още някои въпроси, а ние гледаме как с Долорес разговаря именно Арнолд, а не Бърнард.  Thinking

Извинявай, но понеже ми стана интересно - вторият линк води отново до първото клипче, дали можеш да пуснеш пак линка?
Много ми хареса първата теория, мно-го! Simple Smile

# 191
1. Уилям е Мъжът в черно

Извинявай, но понеже ми стана интересно - вторият линк води отново до първото клипче, дали можеш да пуснеш пак линка?

А края видя ли?  Mr. Green

# 192
1. Уилям е Мъжът в черно

Хубаво е, че някой гледа   Peace

Ето две от представянията на теорията
https://www.youtube.com/watch?v=FOBVxZJCVKA
https://www.youtube.com/watch?v=LyllevvWGZ4

Краят на клипа
Скрит текст:
не вАжи, в днешната серия дадоха още жокери, че Уилям е младата версия на Мъжът в черно

# 193
Mrs. Swift-Kloss ®, няма я
Скрит текст:
графиката
или аз поне не я виждам.

# 194
  • Вестерос
Двете клипчета внасят наистина повече яснота  bouquet

Между другото е супер логично разговорите на Долорес и Бърнард да са преди всичко, защото аз лично не помня какво търси Долорес като е с Уилям, нали тръгна нанякъде и се намериха с него и Логан, а в предния епизод във влака преди да спят той й каза, че ще й помогне да намери каквото тя търси. Казвали ли са до сега какво търси? Ние знаем, че е края, ама тя да е казвала?Не помня.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 19:59 от Tiffany Aching

Общи условия

Активация на акаунт