Westworld

• 75 041
  • 790
  •   1
Отговори
# 195
Познах песента от инструментала Party House of the rising sun.

Честно казано на мен започна все повече да ми се заплита, сигурно неслучайно Теди и МЧ попаднаха на русата мацка, която го играеше нещо като хостеса, когато Уилям влезе за първи път в парка Tired

# 196
  • Пловдив
Аз от снощната сериянииищо не схванах Rolling Eyes
Долорес и тя май търсди лабиринта????
И тази Мадам???Каква и е целта всъщност?Как тъй взе да им говори и хостовете я слушат?

# 197
И аз не разбрах много от последната серия. Трябва пак да я изгледам. А Мадам започна да говори на хостовете, защото техниците (единия от тях), й направиха така настройките.

# 198
От целия сериал само това с мадам ми се струва недоизмислено.
Не мога да си обясня тези двамата полуидиоти, защо ѝ се връзват. Могат да си я разглобят, когато си пожелаят  Crossing Arms

# 199
От целия сериал само това с мадам ми се струва недоизмислено.
Не мога да си обясня тези двамата полуидиоти, защо ѝ се връзват. Могат да си я разглобят, когато си пожелаят  Crossing Arms

Нали по-рано обясниха,ч е тя е конструирана да има много обаяние и влияние върху хората, да разбира какво точно искат хората. Или нещо такова. Според мен си използва способностите да манипулира и да получава това, което иска.

# 200
Може би гледат на нея като на същество, а не предмет, и се чувстват виновни за това, което й е било причинявано. Възприемат деактивирането й не като просто разглобяване, а като убийство.

# 201

Аз си мисля, че нейната роля в сюжета е да се превърне в нещо като водач на революцията на хостовете. Grinning
Такъв е може би по-широкия контекст на нещата: от една страна, имаме нашите хора (Долорес, Уилям, мъжът в черно), които са въвлечени в някакво индивидуално търсене на смисъл, но трябва да имаме и колективния дух от другата страна. Вероятно и затова Мейв си общува именно с техници, с помощен персонал, а не с някого от централните фигури.

# 202
Аз от снощната сериянииищо не схванах Rolling Eyes
Долорес и тя май търсди лабиринта????

Има 3 времеви линии, които ни показват:

~30-35 години преди - Форд спомена, че с Арнолд са били в Westworld 5 години преди да го пуснат в потребление. Това е времевата линия, която Долорес си спомня и търси - градът с църквата и т.н. Това са и спомените от 8ми епизод. Това е времевата линия преди инцидента, който е "убил" Арнолд( води се изчезнал) и заровил градът с църквата.

~30 години преди - Това е времевата линия, която Уилям влиза за първи път в Westworld и отива на приключението с Долорес. Тя си спомня събитията от времевата линия 30-35 преди. В тази времева линия очакваме и да се случи инцидента в следващите 2 епизода, който ще зарови градът.

~Сега - Уилям(МвЧ) търси лабиринта, най-вероятно за да освободи хостовете и Долорес. В тази времева линия виждаме също Форд,Териса,Бернард,Елси, както и пробуждането на Майев. Във втория епизод можем да видим, че градът с църквата в тази времева линия е затрупан и под земята където Форд води разговора с малкото момче.

Също така, може да обърнете внимание, че в последния епизод Уилям си загуби бялата шапка, а МвЧ - черната. Символизирайки промяната и лично за мен потвърждавайки на 100%,че са един и същ човек.

# 203
Ако това е вярно, защо във всички времеви линии "хората" са на една и съща възраст?

# 204
Това със шапките съм го пропуснала, но за мен голяма подсказка беше Анджела.

# 205
А в коя времева линия са събитията от първите серии, където убиха родителите на Долорес и МЧ я теглеше за косата в обора? Теди също беше там?

# 206
  • Пловдив
М дааа...много сложен сюжет,ако е вярно написаното...

# 207
  • Вестерос
Хостовете са еднакви , не хората.

Това с убиването на родителите според мен е и в двете времеви линии. И преди 30 с Уилям и сега с МвЧ, Теди в началото в кръчмата е сега, него не го помня аз в преди 30 да са го давали.

# 208
  • Пловдив
А от къде ви хрумна това за 30-те години newsm78

# 209
А от къде ви хрумна това за 30-те години newsm78

Ако Уилям е МЧ, долу горе толкова разлика имат във възрастта двамата герои Peace

Общи условия

Активация на акаунт