Westworld

• 74 749
  • 790
  •   1
Отговори
# 450
Аз за съжаление не помня всичко идеално - видях, че тези дни даваха първи сезон по НВО, но все по време, когато не можех да го гледам.
Скрит текст:
Мисля, че има конспирация, свързана с кражба на технологии. В епизодите имаше кратки разговори по този повод, но както казах - не помня никакви подробности. Според мен, това, което става с Мейв е свързано с тази загадка - някой я контролира, а тя си мисли, че държи всичко под контрол.
От друга страна - Уилям е мечтател и иска да изживее фантазиите си. Чудя се дали наистина има "игра", която да е планирана специално за него, или всичко е един вид гигантски номер, който има за цел да му отнеме властта (нали е един от собствениците).
  Долорес може да спретне един бунт на машините, като в други подобни сюжети, но се съмнявам дали ще й стигнат силите. Стискам й палци))

# 451
  • Пловдив
уф...аз пропуснах!кога го повтарят?

# 452
Мистик, засега го дават само по НВО go. По един епизод на седмица (понеделник вечер). Иначе излъчените серии можеш да гледаш по всяко време.
А по самите канали не знам от кога ще започнат да ги излъчват.

# 453
Снощи го даваха по НВО - вечерта към десет часа.

# 454
Е, супер, аз бях разбрала, че по-късно ще го дават по НВО-то и направо си го пуснахме на GO.

# 455
Снощи го даваха по НВО - вечерта към десет часа.

По HBO го даваха от 21:00, а по HBO2 от 22:00 ч.

# 456
Да; не съм сигурна точно в колко часа, тъй като вечерта ме болеше глава и не обърнах внимание.

# 457
Аз за съжаление не помня всичко идеално - видях, че тези дни даваха първи сезон по НВО, но все по време, когато не можех да го гледам.
Скрит текст:
Мисля, че има конспирация, свързана с кражба на технологии. В епизодите имаше кратки разговори по този повод, но както казах - не помня никакви подробности. Според мен, това, което става с Мейв е свързано с тази загадка - някой я контролира, а тя си мисли, че държи всичко под контрол.
От друга страна - Уилям е мечтател и иска да изживее фантазиите си. Чудя се дали наистина има "игра", която да е планирана специално за него, или всичко е един вид гигантски номер, който има за цел да му отнеме властта (нали е един от собствениците).
  Долорес може да спретне един бунт на машините, като в други подобни сюжети, но се съмнявам дали ще й стигнат силите. Стискам й палци))

Ето програмата на HBO: http://www.hbo.bg/schedule
Това, което предполагаш за Мейв ми изглежда логично. (Виж, аз не съм се сетила) Обаче Мейв има ли идея какво ще прави след като намери дъщеря си? Така без план, точно тя - не ми се връзва.
Долорес каза, че иска да превземе големия свят. Евентуално може да се опита да убие всички свързани с Делос. Обаче как? Та тя доколкото гледах и разбрах е убила доста хостове. Бърнард също е убил доста.
Пък и въобще с екшън да стават нещата - някак си не ми се връзва. Сигурно ми дойдоха предостатъчно гледките от първата серия. Изтървах първите 5 минути и аз, но мисля всичко беше от първия сезон. Само дето пак ги даваха сцените разбъркано - примерно имаше от 7-8 серия, после сцена с Елси (а тя дали и до 5-та серия изкара). Както и да е.

# 458
(Само теория - не вярвам да се осъществи, но все пак ще я напиша)
Долорес ще има доста големи шансове за успех, ако обедини сили с Уилям. Според мен, той все още е силно привързан към нея (нещо като фикс идея, в началото може и да е било любов), освен това е ексцентричен и ще подкрепи плановете й Simple Smile
Скрит текст:
Не съм сигурна дали Бърнард е убил някого - при него нещата са доста тайнствени и объркващи.
Долорес е избила част от хората на партито (от края на първи сезон), но не знам дали е убивала хостове. Тя все пак ги разпознава, защо да ги убива?
Тези хостове, които плаваха в морето, според мен по някаква причина се бяха самоубили - или не точно съзнателно самоубийство - задействала се е някаква програма за самоунищожение. Не ми е ясно какъв е случаят с тях, а мисля, че гледах достатъчно внимателно...Предположих, че Бърнард се чувства виновен (нали каза нещо като "Аз ги убих"), защото е предизвикал осъзнаването им и това ги е подтикнало да се побъркат и да сложат край на живота си...

# 459
Долорес ще има доста големи шансове за успех, ако обедини сили с Уилям. Според мен, той все още е силно привързан към нея (нещо като фикс идея, в началото може и да е било любов), освен това е ексцентричен и ще подкрепи плановете й Simple Smile
Скрит текст:
Не съм сигурна дали Бърнард е убил някого - при него нещата са доста тайнствени и объркващи.
Долорес е избила част от хората на партито (от края на първи сезон), но не знам дали е убивала хостове. Тя все пак ги разпознава, защо да ги убива?
Тези хостове, които плаваха в морето, според мен по някаква причина се бяха самоубили - или не точно съзнателно самоубийство - задействала се е някаква програма за самоунищожение. Не ми е ясно какъв е случаят с тях, а мисля, че гледах достатъчно внимателно...Предположих, че Бърнард се чувства виновен (нали каза нещо като "Аз ги убих"), защото е предизвикал осъзнаването им и това ги е подтикнало да се побъркат и да сложат край на живота си...

Ами нали отвориха главата на един хост (пак видяха лабиринта на скалпа му; чудеха се какво е) и стана ясно, че Долорес го е убила. Та затова реших, че тя е убила и други хостове.
За Бърнард - много беше неясно всичко. При него защо става така - трепери му ръката, вижда неясно и тем подобни. Определено е за ремонт, защо обаче? На края на първия сезон той се самоуби, защото Форд му нареди. После китаецът (служителят), който беше с Мейв го включи по нейно нареждане и думите му (на китаеца) бяха, че ще е горе-долу добре, но се нуждае от ремонт. После обаче го видяхме на партито на Форд и аз реших, че той е на шест (ремонтиран изцяло).

# 460
Петя, нали в плевнята, когато го удариха Бернард, някаква течност изтече през ухото му. После в базата изтегли такава от "мъртвия" хост и си я инжектира. Явно си му трябва поддръжка, но как ще стане без да разберат другите, предстои да видим.

# 461

Не знам дали Уилям е ексцентричен, но е вечно неудовлетворен, т.е. човек като всички други.
Първо търси Долорес. Навсякъде, но не и в градчето където винаги е била, после търси центъра на лабиринта, но му разясниха, че не е създаден за него, но пък откри същността си?! А сега, след като правилата се промениха и хората  са уязвими като хостовете е на етап борба за оцеляване. Нали се оплакваше, че не е интересно защото хостовете винаги губят.
На мен ми е любопитно кой е хостът (или пратаката) която чака Делос за да пратят спасителния самолет и защо.

# 462
...
На мен ми е любопитно кой е хостът (или пратаката) която чака Делос за да пратят спасителния самолет и защо.

Хостът трябва да е Питър Абернати. В смисъл цялата информация нали е в него, такъв беше замисълът на Шарлот (Теса Томпсън). ?

# 463
Мисля, че Долорес е убивала индианеца в миналото, докато е търсила лабиринта (вероятно се е случвало повече от веднъж).
Наистина е трудно да се разбере какво се случва с Бърнард - прегледах някои теории из нета
Скрит текст:
има една, която ми се видя интересна: Колегите му по някакъв начин са разбрали, че е хост и имат план да извлекат информация от него. Поради някаква причина не могат да го направят по насилствен начин и затова разиграват сценка. Видя се, че събитията при плажа са доста неясни (той не помни как се е озовал там и не е сигурен дали всичко е реално), освен това в един момент изглежда сякаш той преживява дежа ву. Не е ясно дали сцената е такава, защото той е повреден, или наистина се случва нещо странно.
Но може и да не е вярно, естествено.

# 464
  • София
Много добър откриващ епизод, хареса ми. Simple Smile
Хубаво е, че продължиха от там, където завърши предния сезон, защото доста неща останаха неясни, особено около Мейв и защо избра да се върне в играта вместо да отиде в истинския свят (програмиране или свободна воля, водена от майчиния инстинкт) То и сега въпросите са повече от отговорите, но майсторски навързаха нещата. Джонатан Нолан си знае работата. Simple Smile
Според мен всички са в новата голяма игра/сюжет на Форд, но все още не знаят. Има няколко важни нишки. Мейв ще намери ли детето си и след това какво? Уилям толкова ли е важен (знаем че да, но все пак), че да е в центъра на този нов сюжет, кой по дяволите е Питър Абърнати (не си спомням герой с такова име от сезон 1, ама не съм си и припомнял отново сезона) и докъде ще стигне Долорес в своя поход за истинската свобода и независимост. Горкия Бърнард, много ми импонира героя му, дано не го убият. Как ще се самоподдържа сам идея си нямам, уф.

Общи условия

Активация на акаунт