Westworld

• 74 659
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз пък започнах да си мисля, след серията със стария Делос  дето все даваше накъсо, че в Бърнард е Форд. Форд е знаел, че ще го убият, нали сам той го режисира това, и е прехвърлил себе си в Бърнард след като той се самоуби.
Затова Бърнард все запецва Joy
аз пак не съм в час... Grinning кога се е самоубил Бърнард?

# 646
Защо реши, че си е рязала вените - аз не видях кръв? Останах с впечатление, че е пила хапчета и е влязла във ваната и се е удавила.

Бърнард се самоуби в последната серия на първи сезон.

# 647
И аз не помнех подробностите, но видях откъси в обяснителните видеа и потърсих самата сцена - ето я:

Точно преди партито - не е самоубийство, Форд го накара.

# 648
Да де, а после Феликс го "поправи"

# 649
Защо реши, че си е рязала вените - аз не видях кръв? Останах с впечатление, че е пила хапчета и е влязла във ваната и се е удавила.

Бърнард се самоуби в последната серия на първи сезон.
Стори ми се, че ръцете й бяха червени.

# 650
  • Пловдив
ужас!ще трябва да гледам наново... Grinning

# 651
  • София
този сериал е трудно да се следи без клипчета "explained" , не за друго, те вадят детайли от предния сезон, навръзват ги.

Бърнард според мен наистина беше в 3 таймлайна : Когато е убил всички в тази лаборатория, с Елси, и след това е без Елси там, явно това ще е в настоящето, с хората от Делос.

Ейц, иначе браво, верно всички теории се потвърдиха. Според мен Улиям не е хост, нали го прострелаха и него ?

# 652
Кой е хост и кой не е надали някой знае. В първата серия когато Шарлът и Бърнард влязоха във въпросната лаборатория, минаваха скан за днк, за да се потвърди, че са хора. Бърнард как го мина?

# 653
Кой е хост и кой не е надали някой знае. В първата серия когато Шарлът и Бърнард влязоха във въпросната лаборатория, минаваха скан за днк, за да се потвърди, че са хора. Бърнард как го мина?

Според мен не беше да потвърди, че са хора, а да може хостовете да ги разпознават вътре и да не ги нападат.

# 654
Аз мисля, че Шарлът каза точно, че е днк тест.

# 655
Освен това, хостовете също кървят с червена кръв и си имат всички органи. Само някои неща в главите им са различни...
Макар че това е малко недомислено - когато Елси простреля празния хост, той прокърви, но след като му се виждат мускулите и вените, защо изглежда като пластмасов, а не е примерно розово-червен (щеше да е много гадно, ако бяха такива, но би било логично, щом телата им съдържат червена кръв).

# 656
И на мен ми се стори странно това за жената на Уилям, защото се споменаваха хапчета, а водата във ваната беше червена. Само това остава, да не е била тя, а някой друг. Laughing

Сега четох, че последният Бърнард от плажа е Арнолд или някаква смесица между двамата. Така излиза, че топчето, което взима Бърнард, е съзнанието на Арнолд. Но не ми се струва логично, тези от Делос да го имат, нали пристигат след неговото самоубийство. Обаче, е логично Форд да иска да съживи Арнолд, а не Делос.
А хоста, който се принтира, когато Бърнард убива Териса, май е доста важен, защото е в неговата тайна лаборатория. Може да е този, който ще получи накрая работещо човешко съзнание на Арнолд или който ще е щастливеца в онова "топче".

# 657
Имаше уловка - даваха как Делос си смесва кафето с мляко и как празните хостове замърсиха бялата течност с кръв, когато убиха учените, и в същото време - жената във ваната...Не мога да намеря скрийншот - дали наистина ръцете й бяха червени, или съм си внушила...

# 658
Аз не помня ръката, но водата във ваната беше кървава, много червена. Освен самата вана да е била червена.Laughing
ПС Сега и друго измислих. Laughing Ако в хоста на Абърнати, онзи файл не е на Джейм Делос, а на Уилям, пак се връзва с реакцията му на онази снимка. Нали на нея е жена му.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 19:46 от VeryZen

# 659
  • София
Laughing  аз тотално се обърках и изключих. явно ще гледам като на уестърн, а след това ще изгледам и двата сезона наведнъж, пък дано ми се изясни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт