Westworld

• 74 655
  • 790
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Начи...снощи си пуснах 10епизод.Та там Бърнард си говори с Форд все едно Б е Арнолд...?Още тогава му говори като на хост...
Освен това,когато Уилям се разкри пред Долорес и я намушка,дойде Теди и го застреля няколко пъти.Уилям не умря...стана по-късно и тръгна...беше и на тържеството,но със счупена ръка/Долорес я счупи/.
Също когато Мейв възстана,ония от поддръжката и казаха,че някой си с кода на Арнолд  е влизал и е променил настройките и...
И не схванах накрая Долорес говореше със себе си...т.е. с предишна Д и уж така и помогна да се осъзнае?

# 661
Пълна каша е този филм. Явно винаги ще има сцени и реплики, които уж съм гледала, а не съм запомнила (ама хич , все едно ги гледам за първи път). Сега примерно жена във вана - изобщо не помня. Иначе ваната с падането на убития човек вътре (убит от празен хост) - да - смесването на бяло с червено - поне 2 пъти го дадоха последната серия. Прави ли ви впечатление, че в началото на всяка серия, като дават за предишните серии казват някои реплики по малко по-друг начин, отколкото са казани в конкретната серия, когато са си я давали. Времевите линии при Бърнард и Елси - той й обяснява, че Форд е мъртъв, че няма да дойде контролен екип, който да ги спаси. От друга страна Елси е зарязана от самия Бърнард - вързана, с кофа и протеинови закуски. Значи между тази случка и така да го кажем сега не може да е минало много време. (така де, за колко ще й стигнат тези закуски) Та според мен Бърнард и Елси е в сегашно време.
Аз мисля, че Шарлът каза точно, че е днк тест.
Това изобщо не го помня. Миии, Форд го е съобразил това. Grinning

Сега изобщо си нямам идея Уилям какво ще прави като срещна дъщеря си. А тя пък какъв план има, какво точно иска да постигне/научи в парка?

А тези топчета какво са? Съзнанията на гостите на парка? И това с цел каква? Да могат, ако искат, да убият някого, да създадат негово тяло с топчето и евентуално този да кажем клонинг да може да бъде контролиран?

А Бърнард какво си копира от Питър Абернати, той самият знае ли какво е и ще му послужи ли за нещо? Освен това Бърнард каза, че сега вече Форд не го контролира, но от друга страна нали Форд стартира нова история, така че е вероятно пак да упражнява някакъв контрол по някакъв начин. Или просто защото на Бърнард му се иска да е така (сам да прави избори) и затова го каза? Въпроси и въпроси, постоянно изникват нови.

# 662
  • Пловдив
ina.ina
+1  Peace
Вярно е каша...аз снощи като гледах серията/10ти еп/ все едно я гледам за сефте  Crazy

# 663
Разколебахте ме и мен за ваната, вече не съм толкова сигурна. Laughing Аз не помня хост да пада във вана, това е когато Бърнард ги убива ли? Според мен показаха ръката във ваната, не помня дали беше кървава, но самата вана, със стичащата се вода беше много червена и Уилям си го спомни, когато жената на Лорънс беше под дъжда, реших, че това е викнало спомена.

На мен ми е най-интересно за червеното топче и чие съзнание е в него, намерих една дълга статия, в която са описани всички заподозрени.

https://www.vanityfair.com/hollywood/2018/05/westworld-who-did-b … dle-of-the-sphinx

Харесва ми идеята да има два човешки хоста, Долорес да си направи нов Арнолд, а Форд да върне младия Уилям и старият Уилям да решава дали да убие младия си вариант или да се самоубие. Клипчето, което са дали с разговора между Долорес и Бърнард, направо ме разби, не го помнех, но наистина звучи сякаш Долорес го интервюира като новосъздаден Арнолд, както Уилям говореше с Джеймс Делос.

# 664
  • Пловдив
А що дъртия Уилям не умря,когато Теди го застреля?

# 665
А що дъртия Уилям не умря,когато Теди го застреля?

Щото тогава хостовете още не можеха да убиват хора. Това стана възможно след партито, на което Долорес застреля Форд.

# 666
Аз даже не помня Теди да убива Уилям. Според мен Уилям си е жив, защото е важен за цялата история. Само го прострелват за по-интересно. Laughing

# 667
  • Разпиляна във въображението
Записвам се за темата. Хубав  сериал.  Това с времевите линии обясниха доста неща.

# 668
Разколебахте ме и мен за ваната, вече не съм толкова сигурна. Laughing Аз не помня хост да пада във вана, това е когато Бърнард ги убива ли? Според мен показаха ръката във ваната, не помня дали беше кървава, но самата вана, със стичащата се вода беше много червена и Уилям си го спомни, когато жената на Лорънс беше под дъжда, реших, че това е викнало спомена.

На мен ми е най-интересно за червеното топче и чие съзнание е в него, намерих една дълга статия, в която са описани всички заподозрени.

https://www.vanityfair.com/hollywood/2018/05/westworld-who-did-b … dle-of-the-sphinx
...

Два пъти уцелвам втората половина от последната серия, та това с ваната го видях - ми, според мен не е червена водата. Peace Simple Smile

Топчетата, дето са съзнания - със стария Делос същата ли е технологията? Ако да - то тогава не знам това топче (съзнание) дали въобще ще проработи, щото нали стария Делос беше възстановяван 149 пъти.

Записвам се за темата. Хубав  сериал.  Това с времевите линии обясниха доста неща.

Miriel, ти си го гледаш от 2016 г. или сега си изгледала първия сезон накуп? Grinning

# 669
  • Разпиляна във въображението
Сега изгледах целия първи сезон, точно преди трети епизод по НВО. Много време стояха на компютъра. Когато ММ отказа да го гледа си го пуснах сама. От прочетеното в темата съжалявам, че го изтрих. Май ще трябва отново да се гледа, за да хвана всички следи и парчетата съвсем да си паснат на мястото.

# 670
Сега изгледах целия първи сезон, точно преди трети епизод по НВО. Много време стояха на компютъра. Когато ММ отказа да го гледа си го пуснах сама. От прочетеното в темата съжалявам, че го изтрих. Май ще трябва отново да се гледа, за да хвана всички следи и парчетата съвсем да си паснат на мястото.

Мхм. Grinning

# 671
  • Вестерос
Доста логично звучи, точно както трите линии на Долорес в първи сезон. Но ако Бърнард сега върви по своя път на самоосъзнаване, ми е много интересно как се вписва цялата история с големия файл, смяна на тела и т.н.
Тъкмо най-сетне го гледам епизода. Интересно е с трите за Бърнард.
Наистина на доста чуденки ни отговориха.

# 672
  • Вестерос
Начи...снощи си пуснах 10епизод.Та там Бърнард си говори с Форд все едно Б е Арнолд...?Още тогава му говори като на хост...
Освен това,когато Уилям се разкри пред Долорес и я намушка,дойде Теди и го застреля няколко пъти.Уилям не умря...стана по-късно и тръгна...беше и на тържеството,но със счупена ръка/Долорес я счупи/.
Също когато Мейв възстана,ония от поддръжката и казаха,че някой си с кода на Арнолд  е влизал и е променил настройките и...
И не схванах накрая Долорес говореше със себе си...т.е. с предишна Д и уж така и помогна да се осъзнае?
Оръжията в парка бяха направени да не убиват гостите, а само хостовете и като простреляха Уилям не го убиха.

Долорес говореше в главата си със себе си. В онзи огромния пост бях сложила и снимка. Тя говореше с Уаиът все едно.

# 673
  • София
Е, как ви се стори? Аз имам някои забележки, дребни детайли, ама дразнят.

# 674
  • Вестерос
Аз ще гледам тези дни. нещо разкри ли се важно?

Общи условия

Активация на акаунт