Westworld

• 74 667
  • 790
  •   1
Отговори
# 630

Обаче, не съм сигурна дали в момента Клементайн е от хората на Долорес, или е повредена и служи на плана на Форд. Цял сезон влачи хора насам-натам и определено не изглежда на себе си.

Точно това имах предвид когато написах, че ми е "Мътна" Simple Smile

# 631
В първи сезон и на Абернати, и на Клементайн им направиха лоботомия, т.е. бъркаха им директно в мозъците (през носа, ако си спомняте). Тъй че не разбирам въобще как могат след това да ги активират, ама както и да е...

# 632
И на мен много ми хареса епизода, като финален беше, уж се разкриха много теории, но всъщност нищо не стана ясно. Laughing
Според мен Клементайн е част от плана на Форд, защото замъкна Бърнард в пещерата. Както и другите хостове, чрез които Форд насочва Уилям. Много ми хареса, че не са успели успешно да клонират Делос, сигурно Форд, обаче, е разбрал как да стане и затова прати Бърнард да вземе онова топче.
Последният епизод се казва The Passenger и сигурно ще е първото успешно преминаване в хост. Но ми се губи какъв ще е смисъла да е Джеймс Делос. По-вероятно ми се струва Форд, Уилям или Арнолд, но пък Форд и Уилям въобще не ми изглеждат като хора, които ги блазни безсмъртието, особено Уилям...

# 633
  • Пловдив
Колко епизода е сезона?

# 634
  • Somewhere far away
10

# 635
Скрит текст:
Сутринта четох една теория, според която дъртият Уилям е хост и го знае ; иска да разруши компютрите, които правят възможно превръщането на хората в хостове (сигурно цялата информация, която събират от гостите се съхранява на същото място). Това обяснява защо никой не го търси и не го споменава, освен дъщеря му.
Изглежда ми малко вероятно, но наистина - защо никой от спасителните екипи не спомена Уилям - той е големият шеф и беше прострелян на същото парти, на което беше убит Форд!
Понякога, когато Бърнард произнася името на Елси, ми се чува Мел Си (като певицата), не знам защо Joy

# 636
Уф, май наистина е възможно. Хич не ми се иска, обаче, аз се надявам като се съберат с Долорес на прословутата врата, тя да му прости и той да стане пак добрия Уилям. Flushed
Някоя теория за Бърнард няма ли? Според мен ни показват всички важни неща чрез него, както в първи сезон беше чрез Долорес. Не мога да му наместя всички времеви линии, с тези проблясъци, чакам някое клипче да се появи. Четох, че в най-новата линия Бърнард няма някакъв белег (май на лицето) и това доказва, че по някое време ще му сменят тялото. Ама аз и в по-старите никакъв белег не забелязвам.

# 637
Четох и за Бърнард, обаче не разбирам съвсем прочетеното, затова не исках да го коментирам... Dizzy Face
Става дума за следното:
Скрит текст:
Елси нали каза, че паметта му е увредена и той преживява спомените си безразборно - трудно се ориентира кое след кое следва и понякога дори ги обърква с настоящето. Та, според автора на статията, докато Бърнард беше в пещерата сме видели три, а не две времеви линии. Първата - когато той нареди на празните хостове да избият учените. Втората с Елси и Джеймс Делос. И трета - без Елси, когато (може би) той се е върнал там, за да си спомни какво се е случило.

Той най-вероятно все още е под контрола на Форд, въпреки че си мисли, че е свободен.

# 638
Доста логично звучи, точно както трите линии на Долорес в първи сезон. Но ако Бърнард сега върви по своя път на самоосъзнаване, ми е много интересно как се вписва цялата история с големия файл, смяна на тела и т.н.

# 639
  • Пловдив
А какво стана с жената,с коята Бърнард спеше?Беше от шефските етажи тя...

# 640
  • Somewhere far away
А какво стана с жената,с коята Бърнард спеше?Беше от шефските етажи тя...
Тя не умря ли ?

# 641
Да, Бърнард я уби. Май беше точно като се разбра, че е хост, Форд му заповяда.

# 642
Точно така - ето сцената, в която я уби:

Кого принтираха в тази сцена - някой помни ли?

# 643
Аз пък започнах да си мисля, след серията със стария Делос  дето все даваше накъсо, че в Бърнард е Форд. Форд е знаел, че ще го убият, нали сам той го режисира това, и е прехвърлил себе си в Бърнард след като той се самоуби.
Затова Бърнард все запецва Joy

# 644
Вчера пак изгледах серията по телевизията и се сетих нещо, на което преди не бях обърнала внимание:
Скрит текст:
защо жената на Уилям си е прерязала вените във ваната - мислех, че е пила нарочно "погрешни" лекарства и не си е личало от пръв поглед, че е самоубийство?
Този въпрос едва ли има отговор - сигурно е направено просто за драматизъм.

Общи условия

Активация на акаунт