Westworld

• 75 055
  • 790
  •   1
Отговори
# 210
Добре де, ако Уилям е МЧ и е тръгнал да я спасява (Долорес), защо в първите епизоди уби родителите и се гаври с нея  newsm78
Не ми се връзва изобщо.

# 211
  • Пловдив
И аз не схващам Rolling Eyes

# 212
  • Резерват "Северозапад"
И аз не схващам....но ако  Уилям е МЧ, значи ли, че се е оженил за сестрата на Логан и се е превърнал в чудовището, което описа Ед Харис този епизод newsm78. Първият път, на влизане в парка видя хостесата, после Ед Харис, евентуално след 30 години  я позна. Уилям е влюбен в Долорес, какво ще го накара да я изнасилва и тормози след 30 г....или по-лошо да убие детето на Мейв ooooh!

# 213
  • Вестерос
Може би насилието да отключва нещо в хостовете и МвЧ да иска така Долорес да се сети за него. Те реално май не дадоха, че я изнасилва, това го прочетох в уикипедия за сериала.

# 214
Mrs. Swift-Kloss ®, няма я
Скрит текст:
графиката
или аз поне не я виждам.

Заповядай

Скрит текст:

Има 3 времеви линии, които ни показват:

~30-35 години преди - Форд спомена, че с Арнолд са били в Westworld 5 години преди да го пуснат в потребление. Това е времевата линия, която Долорес си спомня и търси - градът с църквата и т.н. Това са и спомените от 8ми епизод. Това е времевата линия преди инцидента, който е "убил" Арнолд( води се изчезнал) и заровил градът с църквата.

~30 години преди - Това е времевата линия, която Уилям влиза за първи път в Westworld и отива на приключението с Долорес. Тя си спомня събитията от времевата линия 30-35 преди. В тази времева линия очакваме и да се случи инцидента в следващите 2 епизода, който ще зарови градът.

~Сега - Уилям(МвЧ) търси лабиринта, най-вероятно за да освободи хостовете и Долорес. В тази времева линия виждаме също Форд,Териса,Бернард,Елси, както и пробуждането на Майев. Във втория епизод можем да видим, че градът с църквата в тази времева линия е затрупан и под земята където Форд води разговора с малкото момче.

Също така, може да обърнете внимание, че в последния епизод Уилям си загуби бялата шапка, а МвЧ - черната. Символизирайки промяната и лично за мен потвърждавайки на 100%,че са един и същ човек.

Промо за еп.9

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 21:23 от Mrs. Swift-Kloss ®

# 215
А в коя времева линия са събитията от първите серии, където убиха родителите на Долорес и МЧ я теглеше за косата в обора? Теди също беше там?

Ще опиша времевата линия отново, но този път в повече детайл.

~Преди 30-35 години.

• Арнолд си говори тайно с Долорес.
  • Долорес убива всички на танците.
  • Този инцидент е закопан заедно с градчето с църквата.

~Преди 30 години.

• Уилям и Лоулган влизат в парка.
  • Основната история на Долорес се развива тук и екзестенциалната и криза.
  • Уорънс изпраща 3мата на приключението.
  • Умрелите хостове не ги налазват мухите.

~Настояще преди събитията в шоуто.

• МвЧ убива Майев и детето и
  • Майев се събужда за момент в присъствието на Форд и Бернард и разпознава Арнолд в Бернард, което я кара да се самоубие.
  • Майев е препрограмирана да е Мадам.
  • Стъбс разпитва Долорес докато е гола и има кръв по лицето.

~Настояще

• Времевата линия, в която виждаме Форд,Бил,Тереса,Елси и др от зад кулисите в парка.
  • МвЧ залвачва Долорес в обора.
  • Бернард убива Тереса и евентуално Елси( загатнато е от последния епизод)
  • Умрелите хостове ги налазват мухите
  • Всички сцени, в които Долорес изглежда,че е сама, но не би трябвало. Долорес преживява отново предишни нейни рутини, който не завършват със сцената в обора.

Добре де, ако Уилям е МЧ и е тръгнал да я спасява (Долорес), защо в първите епизоди уби родителите и се гаври с нея  newsm78
Не ми се връзва изобщо.

Ами, мисля че е очевидно от шоуто,че емоционалната болка "пробужда" хостовете. Нещо, което най-вероятно е заложено от Арнолд заради загубата на жена му. Има голям шанс според мен Долорес да е проекция точно на починалата жена на Арнолд.

А в коя времева линия са събитията от първите серии, където убиха родителите на Долорес и МЧ я теглеше за косата в обора? Теди също беше там?

Настояще.

Ако това е вярно, защо във всички времеви линии "хората" са на една и съща възраст?

Хостовене не остаряват,но може да са със сменени роли, както жената, която посрещна Уилям,а в последния епизод МвЧ бе изненадан,че е още в употреба. Хората са единствено в настоящето. Ако гледаш пак сериала ще го забележеш.

Забавен факт: Спомената актриса е била 2 пъти женена за Елън Мъск.

Може би насилието да отключва нещо в хостовете и МвЧ да иска така Долорес да се сети за него. Те реално май не дадоха, че я изнасилва, това го прочетох в уикипедия за сериала.

thumbsup thumbsup

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 06:44 от blackjack11

# 216
  • Майев се събужда за момент в присъствието на Форд и Бернард и разпознава Арнолд в Бернард, което я кара да се самоубие.
Това защо?

# 217
Ще видим оставащите две серии,
едната теория е, че именно тя е убила Арнолд с останалите хостове и затова Форд я е запазил,
за да се опитва периодично да разбере какво и е направил Арнолд преди 35 години.

Видяли сме градчето 3 пъти

Преди 35 години, през очите на Долорес, когато е ново и там са танцуващите двойки, по всяка вероятност Долорес е избила всички и се е самоубила със синята рокля

През Долорес пак, преди 30 години всичко е заровено, тя е с Уилям и той я спря да не се самоубие отново

И сега, как го вижда Мъжът в черно. Доколкото схващам Форд е разкопал наново града и Долорес пътува натам сама след Теди и Мъжа в черно, но ние това не го виждаме. Неслучайно двамата идиоти обясниха на Мейв как работят нейните спомени и как на хората. В главата на Долорес е пълен хаос от спомени и реалност.

Ако това е вярно, защо във всички времеви линии "хората" са на една и съща възраст?

Хостовене не остаряват,но може да са със сменени роли, както жената, която посрещна Уилям,а в последния епизод МвЧ бе изненадан,че е още в употреба. Хората са единствено в настоящето. Ако гледаш пак сериала ще го забележеш.

Забавен факт: Спомената актриса е била 2 пъти женена за Елън Мъск.

Само хостът Лорънс изглежда поостарял в двете сюжетни линии, интересно защо  Thinking

# 218
  • Вестерос
Нарочно сигурно, за да могат зрителите да забележат

# 219
Може да са го префасонирали или да са го сменили с по-нов модел.

# 220
Аз не мисля, че Бернард е убил Елси, по-скоро Форд го е направил и го е програмирал да мисли, че всичко е наред с нея.

На мен в последната серия ми се стори, че Уилям се подразни от поведението на Долорес, като бяха при избитите хора на брега на реката и може би постепенно любовта му ще се промени и неговото отношение към нея също. Rolling Eyes

# 221
  • Пловдив
Остават само 2 серии newsm78 Ееее,не е честно  Crossing Arms

# 222
Има много неясни неща, сещам се сега за детето на Лорънс, когато МЧ искаше да разбере къде е лабиринта и почна да трепе наред, уби майката и детето чак тогава проговори. Защо не каза преди да убият майка му?!?

# 223
  • Вестерос
Може децата хостове да са по-различни или като видя убийството на майка си  и травмата и от емоциите си спомни както при Долорес и както в 7-ма серия с Клементин като преби онзи, който преди това я преби, изтриха й уж спомените, ама пак помнеше заради травмата, затова мисля, че ни го и показаха.

# 224
Може децата хостове да са по-различни или като видя убийството на майка си  и травмата и от емоциите си спомни както при Долорес и както в 7-ма серия с Клементин като преби онзи, който преди това я преби, изтриха й уж спомените, ама пак помнеше заради травмата, затова мисля, че ни го и показаха.

Това беше нарочно програмирано в Клементин за да пенсионират Форд и да уволнят Бернард, Форд го каза в края на самата серия, а то си и личеше, аз веднага разбрах Peace

Общи условия

Активация на акаунт