Westworld

• 75 153
  • 790
  •   1
Отговори
# 420
Добре, но преди да го убие, даваха как Ед Харис дърт я задърпа в една плевня. После беше тя как си спомня агресията и уби хоста. Това всичко беше в сегашно време все едно. И тя избяга.
Докато бягаше превключиха към миналото и тогава срещна младия Ед Харис.

Аз това превключване го разбирам единствено в нейното (тяхното) съзнание (памет). А нужно ли е да ни объркват така: минало, бъдеще, минало, минало, бъдеще, настояще, ... няма смисъл, логика, последователност или каквото и да е в тази поредица от минало, бъдеще и настояще.

# 421
  • Вестерос
Не е в съзнанието й само, а постоянно даваха флашбеци., майсторски направени, че до последно си мислиш, че всичко е по едно и също време.

# 422
Не е в съзнанието й само, а постоянно даваха флашбеци., майсторски направени, че до последно си мислиш, че всичко е по едно и също време.

Мм, не знам, както казах не виждам смисъл, логика, последователност или каквото и да е в тази поредица от минало, бъдеще и настояще.

# 423
Мда, малко се направиха на по-интересни. Какъв беше смисълът да се дава всичко успоредно, без да знаеш, че е такова; доста неща останаха неизяснени, защото попретупаха последния епизод...

# 424
  • София
Аз за Лабиринта не разбрах особено какво се случи (ще опитам тези дни пак да изгледам сезона), сега обаче някаква Врата ще е в центъра на събитията.

Инфо:

# 425
  • София
малко го докараха тип Lost, който го е гледал знае че там доста често минало-настояще-бъдеще бяха ужасно преплетени.

# 426
За лабиринта пък най издишаше историята - какво общо имаше лабиринта отпечатан от вътрешната страна на скалпа на един от хостовете, кой го беше сложил там и защо?!?

# 427
  • Вестерос
Точно това беше интересното, че не знаеше, че Ед Харис е два пъти.
Доколкото помня в началото почваше как разпитват Долорес, това пък май беше от преди срещата й с младия Ед Харис, когато се е "повредила" и избила целия град, който Антъни Хопкинс е заровил. Защото май тя беше убила и истинския (забравих му името, този главния, които се оказа, че е и той робот). Та той си е човек само при разговорите с Долорес.

Лабиринта имаше нещо общо с помненето на роботите

# 428
Доколкото помня в началото почваше как разпитват Долорес, това пък май беше от преди срещата й с младия Ед Харис, когато се е "повредила" и избила целия град, който Антъни Хопкинс е заровил. Защото май тя беше убила и истинския (забравих му името, този главния, които се оказа, че е и той робот). Та той си е човек само при разговорите с Долорес.

Имаш предвид Бърнард ли? Нещо не можах да те разбера (включително и за Лабиринта) , та затова питам. Grinning

Според мен можеше съвсем спокойно да слагат на отделните сцени текст: Минало/ Настояще/Бъдеще. Пак нямаше да разберем/разплетем загадките, а пък хората, които обичат да им е ясно и подредено (като мен Wink) щяха да бъдат удовлетворени. Grinning

# 429

Имаш предвид Бърнард ли? Нещо не можах да те разбера (включително и за Лабиринта) , та затова питам. Grinning

Според мен можеше съвсем спокойно да слагат на отделните сцени текст: Минало/ Настояще/Бъдеще. Пак нямаше да разберем/разплетем загадките, а пък хората, които обичат да им е ясно и подредено (като мен Wink) щяха да бъдат удовлетворени. Grinning

Ааа, не може така на готово, трябва малко главоблъсканица да има. Grinning

# 430
  • Вестерос
Да, Бърнард. В началото и в края на сериите Бърнард, истинския говори с Долорес, след като е убила всички от селото, което Антъни Хопкинс е погребал. Не съм сигурна обаче кой уби Бърнард. После го правят робот и него и така са вече нашите истории с младия и дъртия Уилям.

Така ли беше, някой друг да се включи да потвърди, че не помня вече с подробности.
Сигурна съм обаче  за по-горния ми коментар за ретроспекциите.

# 431
...

Ааа, не може така на готово, трябва малко главоблъсканица да има. Grinning

Ти мислиш, че щеще да разгадаеш всичко, ако имаше текст: Минало/ Настояще/Бъдеще? Wink Бравос, аз не мисля, че бих разгадала кой знае колко. Grinning

# 432
Да, Бърнард. В началото и в края на сериите Бърнард, истинския говори с Долорес, след като е убила всички от селото, което Антъни Хопкинс е погребал. Не съм сигурна обаче кой уби Бърнард. После го правят робот и него и така са вече нашите истории с младия и дъртия Уилям.

Така ли беше, някой друг да се включи да потвърди, че не помня вече с подробности.
Сигурна съм обаче  за по-горния ми коментар за ретроспекциите.

Нали го гледам сега пак 1-вия сезон, та ... виждам и детайли, и още, и още дето не съм и забелязала на първо четене(гледане). То затова е полезен форумът, защото един вижда едно, друг - друго. И спорим. Joy
Бърнард е робот с прототип Арнолд (мисля), който пък е другия създател на парка (освен Антъни Хопкинс - Форд във филма). Ами Долорес не говори с Бърнард(или Арнолд) в началото и в края на всяка серия, а тук-таме. А в края на 5-та серия говори с Арнолд и казва, че не е казала нищо на Форд (Антъни Хопкинс).  Сега не се сещам дали в следващите серии ще говори пак с Арнолд (т.е. ще чува гласа му), но ще разбера като продължа с гледането. Grinning

# 433
  • Вестерос
Да, да Арнолд е значи, който говори с  Долорес.. е ок не е във всяка серия, така съм запомнила, че беше често. Grinning

# 434
  • София
Още 6 дена и се почва.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт