RYANAIR - 4

• 111 275
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Пиши също така на букинг. Предполагам, че ще съдействат.
Междудругото, сега като сменяш резервацията, мисля че може да си избереш друга дестинация.

# 136
  • София (Възраждане)
Здравейте, току що получих смс от Райънеър, че ми канселират полета в неделя до Атина.
Проверих си резервацията за хотел в Букинг и уви вече е късно да я канселирам - ще трябва да платя и трите нощувки
Сайта е блокирал и не мога да букна друг полет, чата им е зает.... Дайте някоя идея какво да правя в тази ситуация?

Пиши на букинг задължително, те могат да се свържат с наемодателите и да ги помолят за безплатно канселиране. Правили са го за мен, но беше висок сезон е само за една нощувка.

# 137
и аз имам полет за 13,10  за атина с прикачване за родос и двата полета с раян?! все още нямам мейл за канцелиране.... дано тия се настачкуват до четвъртък. опитах с онлайн чата но.... уви там нищо. и сега какво правим? стоим и чакаме....ужас #2gunfire

# 138
Здравейте има ли някой което ще лети на 31.10.2016 до Castellon/Valencia - тъй като последния автобус е от летището до Кастеон е в 20.15 не можем да го хванем, така че е ще с трансфер- ние сме 3, за 8 човека е 90 евро, така че ако пътува някой , може да се присъедини към нас и да се поделим трансфера, да ми пише на лично!
Вълнуващи пътешествия на всички!

# 139
Преди дни си завърнах от пътуване до Пиза, доволна съм от компанията, не ми е тясно, на връщане излитането се забави с 20 минути, но кацнахме на точно когато трябваше, че даже си купих и парфюм от самолета за 20евро. Определено ще ги ползвам отново.

# 140
Здравейте има ли някой което ще лети на 31.10.2016 до Castellon/Valencia - тъй като последния автобус е от летището до Кастеон е в 20.15 не можем да го хванем, така че е ще с трансфер- ние сме 3, за 8 човека е 90 евро, така че ако пътува някой , може да се присъедини към нас и да се поделим трансфера, да ми пише на лично!
Мейби не би трябвало да имате проблем с автобуса, той е пуснат то4но за този полет. А и летището е малко и бързо ще излезете. Ако ви трябва превоз до Валенсия е друг въпрос, но имате достатъчно време да хванете автобуса.

# 141
  • Бургас
Здравейте! Сега правя чек ин , за децата избирам за документ Паспорт, а за нас ЕЕА National id card,защото сме с лични карти , нали правилно се ориентирам:) Blush
Направих чека, обаче местата много ли са отдалечени-12F, seq 62      26F, seg 63     10A, seg 64     10F, seg 67
това е София-Пиза
Пиза-София- 20D, seq 29,   19 C, seq 30,  19F, seq 31,  22C, seq 32
 Blush Blush Коя цифра е ред, коя -място?

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 16:50 от natalito78

# 142
  • София
и аз имам полет за 13,10  за атина с прикачване за родос и двата полета с раян?! все още нямам мейл за канцелиране.... дано тия се настачкуват до четвъртък. опитах с онлайн чата но.... уви там нищо. и сега какво правим? стоим и чакаме....ужас #2gunfire

Това е крайно неприятно с последващи полети и резервации за хотели.
Нас също ни хвана тази стачка, но въобще не чакам. Уредихме си пътуване до Атина по друг начин. Понеделник се качваме на кораб и забравихме вече за полета.
Така или иначе билетите са по 3 евро !!! А билетите за връщане са от Венеция на цена 7,99 евро. Такива цени позволяват да не ги мислиш много дори да пропаднат.
Когато пътуваме със самолети винаги резервирам хотели в последния момент. Само с възможност за отмяна до последните дни. Или въобще не резервирам.
Резервирала съм хотел и при слизане от самолета за същата нощ.
Никога няма гаранция какво ще се случи с полета.

Пожелавам ви да нямате големи проблеми и загуби...

Здравейте! Сега правя чек ин , за децата избирам за документ Паспорт, а за нас ЕЕА National id card,защото сме с лични карти , нали правилно се ориентирам:) Blush
Направих чека, обаче местата много ли са отдалечени-12F, seq 62      26F, seg 63     10A, seg 64     10F, seg 67
това е София-Пиза
Пиза-София- 20D, seq 29,   19 C, seq 30,  19F, seq 31,  22C, seq 32

Да

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 16:56 от Bled

# 143
  • Бургас
Ox..надявах се да ни сложат заедно ,ама....сега писах в една контактна форма-поне дребната да е до мен...
Благодаря ,че ми помагате, така е първият път със самолет с децата- притеснение.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 17:35 от natalito78

# 144
  • София
Направих чека, обаче местата много ли са отдалечени-12F, seq 62      26F, seg 63     10A, seg 64     10F, seg 67
това е София-Пиза
Пиза-София- 20D, seq 29,   19 C, seq 30,  19F, seq 31,  22C, seq 32
12F, 26F, 10A и 10F са ви местата на отиване. Две от тях са на един ред до двата прозореца. Другите също са до прозореца, но на различни редове.
На връщане местата са ви 20D, 19C, 19F и 22C. Три са до пътеката и едно до прозореца.

# 145
  • София (Възраждане)
Добре де, ако детето го сложат далеч от родител, допуска ли се по време на самия полет пътници да се договорят да си сменят местата? Или пък при празни места в самолета да седнат там заедно?

# 146
# 147
  • Бургас

Ще пробвам утре, сега е затворен явно Simple Smile

# 148

Не е, трябва да се почака малко.

# 149
Мейби не би трябвало да имате проблем с автобуса, той е пуснат то4но за този полет. А и летището е малко и бързо ще излезете. Ако ви трябва превоз до Валенсия е друг въпрос, но имате достатъчно време да хванете автобуса.
Не, не ми трябва до Валенсия - първата нощувка ще е в Кастеон, само дето през цялото време си мислех, че пристигаме в 20.40 а не в 19.40 Laughing, та сега  благодарение на теб bouquet погледнах и видях часа, така че ако няма закъснения да, ще се получат нещата с тичане леко, но това вече е изпробвано !

Общи условия

Активация на акаунт