RYANAIR - 4

• 111 272
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, след като закупих билети ми изписа, че ми е изпратен мейл за потвърждаване, но в самият мейл, не виждам никакъв линк или подобно...та моля кажете следва ли нещо щом виждам полета в профила ми в сайта ?

# 151
  • София
Здравейте, току що получих смс от Райънеър, че ми канселират полета в неделя до Атина.
Проверих си резервацията за хотел в Букинг и уви вече е късно да я канселирам - ще трябва да платя и трите нощувки
Сайта е блокирал и не мога да букна друг полет, чата им е зает.... Дайте някоя идея какво да правя в тази ситуация?
стачката е отмененна: https://www.facebook.com/ryanair/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

# 152
  • София
Здравейте, току що получих смс от Райънеър, че ми канселират полета в неделя до Атина.
Проверих си резервацията за хотел в Букинг и уви вече е късно да я канселирам - ще трябва да платя и трите нощувки
Сайта е блокирал и не мога да букна друг полет, чата им е зает.... Дайте някоя идея какво да правя в тази ситуация?
стачката е отмененна: https://www.facebook.com/ryanair/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/travel-upd … -greek-atc-strike

И аз прочетох преди малко добрата новина, явно ще се лети. А вече мислехме друго, толкова по-добре.
Явно пожеланията ми се сбъдват...

Скрит текст:
и аз имам полет за 13,10  за атина с прикачване за родос и двата полета с раян?! все още нямам мейл за канцелиране.... дано тия се настачкуват до четвъртък. опитах с онлайн чата но.... уви там нищо. и сега какво правим? стоим и чакаме....ужас #2gunfire

Това е крайно неприятно с последващи полети и резервации за хотели.
Нас също ни хвана тази стачка, но въобще не чакам. Уредихме си пътуване до Атина по друг начин. Понеделник се качваме на кораб и забравихме вече за полета.
Така или иначе билетите са по 3 евро !!! А билетите за връщане са от Венеция на цена 7,99 евро. Такива цени позволяват да не ги мислиш много дори да пропаднат.
Когато пътуваме със самолети винаги резервирам хотели в последния момент. Само с възможност за отмяна до последните дни. Или въобще не резервирам.
Резервирала съм хотел и при слизане от самолета за същата нощ.
Никога няма гаранция какво ще се случи с полета.

Пожелавам ви да нямате големи проблеми и загуби...

http://www.newsingreece.com/greektravelpages/greek-air-traffic-c … end-4-day-strike/

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 22:52 от Bled

# 153
Здравейте, след като закупих билети ми изписа, че ми е изпратен мейл за потвърждаване, но в самият мейл, не виждам никакъв линк или подобно...та моля кажете следва ли нещо щом виждам полета в профила ми в сайта ?
Няма линк за потвърждаване.Днес си закупих билети Пловдив - Лондон - Пловдив, от предишния път си спомням, че нищо не се прави до регистрирането.На мен ми изписва - Регистрирането отваря: 25 окт

# 154
Направих чека, обаче местата много ли са отдалечени-12F, seq 62      26F, seg 63     10A, seg 64     10F, seg 67
това е София-Пиза
Пиза-София- 20D, seq 29,   19 C, seq 30,  19F, seq 31,  22C, seq 32
Билетите на една резервация ли са или сте ги купили по различно време?
Във вашия случай ми изглежда да са четири различни резервации, иначе политиката на авиокомпанията е да разпределя местата едно до друго, когато са в една резервация.
Бихте ли посочили датите на полетите?

# 155
# 156
  • Бургас
Направих чека, обаче местата много ли са отдалечени-12F, seq 62      26F, seg 63     10A, seg 64     10F, seg 67
това е София-Пиза
Пиза-София- 20D, seq 29,   19 C, seq 30,  19F, seq 31,  22C, seq 32
Билетите на една резервация ли са или сте ги купили по различно време?
Във вашия случай ми изглежда да са четири различни резервации, иначе политиката на авиокомпанията е да разпределя местата едно до друго, когато са в една резервация.
Бихте ли посочили датите на полетите?
Заедно ги купих, на една резервация са, но....както и да е , през чата ни наместиха заедно, малко с повече обяснения, но важното е че стана Simple Smile

# 157
Супер  Peace

# 158
Здравейте , направих първия полет до Берлин, всичко беше навреме , даже по - рано пристигнахме, но се оказа почти невъзможно да се добера до Терминал 2 !!!! Тъй като пътувам за няколко дни и оставям колата ми на паркинг до метростанция на ИЕЦ , смятах да ползвам метрото за придвижване до и от летището. Какво беше учудването ми когато след кацане ми заявиха че от днес няма автобусчета м/у двата терминала след 7 вечерта!!! Та се примолих едва на един таксиджия да ме закара до Терминал 2 с/у скромната сума от 5 лв! Дайте идея как мога да се придвижа от Терминал 1 до ИЕЦ , моля ! Такситата не искат и да чуят за такъв къс маршрут!!!

Що се отнася до куфара с ръчен багаж в Берлин само на една пасажерка направиха проверка в клетката - момичето беше с доста изтумбен куфар , видимо над допустимия размер и твърдеше че това е нормален ръчен. Накараха я да го мушне в клетката - е вади от джобовете неща и пак не успя. Това което ми направи лошо впечатление е че се опита да спори, а придружителката и взе да се заяжда че на 80% от пътниците багажите няма да влезнат и т.н., което беше доста грозно. Та хубаво мерете - ако е с 2-3-5 см разликата няма да ви забележат, но да не е очевидно по-голямо!

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 19:10 от veni-b

# 159
Предложи на таксито 7лв. да те закара до ИЕЦ. Иначе е много сложно да хващаш автобус 84 от Терминал  1 да слизаш след няколко спирки и оттам да го хванеш в обратна посока до Терминал 2 и метрото...

# 160
  • Sofia
А защо спирате чак на ИЕЦ?  Ако паркирате в "Дружба" някъде около разклона за летището (места има предостатъчно) с 84 би било много удобно.

# 161
А защо спирате чак на ИЕЦ?  Ако паркирате в "Дружба" някъде около разклона за летището (места има предостатъчно) с 84 би било много удобно.
Ами не съм от София и реших да ползвам платен и охраняем паркинг с идеята че лесно се стига до летището, но уви....   а дали мога да си викна редовно такси по телефона като кацна?

# 162
  • София
На летището от години няма "нередовни" таксита. Даже май са само на една фирма.

# 163
Имах в предвид да си поръчам такси на нормална тарифа като на адрес в София, а не 5 лв / км.. Междудругото сега си свалих едно мобилно приложение на yellow taxi.  Ползвали ли сте го?

# 164
  • София
Имах в предвид да си поръчам такси на нормална тарифа като на адрес в София, а не 5 лв / км.. Междудругото сега си свалих едно мобилно приложение на yellow taxi.  Ползвали ли сте го?
Аз точно това се опитвам да кажа: на летището оперира фирма с нормални цени на такситата.

Последна редакция: нд, 09 окт 2016, 22:40 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт