Отговори
# 345

Много благодаря Снеже айде тогава и това да пусна
,че съм на снежна вълна... Heart Eyes Blush

# 346
Диди,  Hug страхотни са. bouquet

Много ми харесва как играе Нилпери и се надявам да е вярно това за участието й в нашия сериал.  Praynig Ама щом има подписи в социалните мрежи...  Mr. Green  това си е направо официално потвърждение.  Grinning Напоследък така научаваме за попълненията в кастовете, май... много преди продуцентите да го обявят... не само за "Този град...". Mr. Green Wink

# 347
Снеже, Hug Heart Eyes Диди Hug Heart Eyes

Ето и официалните  профили на дизито ни.. Керем ги последва.. Peace Peace

https://twitter.com/busagdizi/following
https://www.instagram.com/busehirarkandangelecek.resmi/
https://twitter.com/ayyapim

От сета Peace Peace

Според написаното в туитър утре щели да снимат боксовата сцена на кораба..Нали епизода щеше да започне с  нея. Али се бие на ринга.. Не съм сигурна, но мисля, че боксовият мач щял да бъде със залагания..

Знам, че претрупахме темата с тези излезли няколко снимки, но аз пак ще ги сложа..  smile3521 smile3521 smile3521

Още веднъж си давам сметка колко ми е домъчняло за момчето ни.. Нямам търпение да го гледам на екрана Peace Peace Peace

Колиетата са на Керем..  С онова със синджирчето беше на лансмана на рекламата на Мави..Когато го попитаха за него, той каза, че сега не е важно синджирчето, важна е Серенай.. Peace Peace
С онова коженото беше на снимките на Мари Клер Мен, защото в списанието пише, че е на Керем.. Peace Peace

Веднага се сещам, че някои пак ще почнат със сравненията Laughing Laughing Laughing

# 348
  • Яко в Матрицата...
Знам, че претрупахме темата с тези излезли няколко снимки, но аз пак ще ги сложа..  smile3521 smile3521 smile3521

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лили Heart Eyes, аз пък ще ги повторя Laughing Party Party Party

Привет, момичета! Hug Hug Hug

# 349
Знам, че претрупахме темата с тези излезли няколко снимки, но аз пак ще ги сложа..  smile3521 smile3521 smile3521

Лили Heart Eyes, аз пък ще ги повторя Laughing Party Party Party

Привет, момичета! Hug Hug Hug

РенкаHug Heart Eyes благодаря за повторението, на мен не ми пречи.. Много са красиви, нали?

# 350
  • Яко в Матрицата...

РенкаHug Heart Eyes благодаря за повторението, на мен не ми пречи.. Много са красиви, нали?

Не съм очаквала, че ще ми харесат толкова визуално. "Всяко зло за добро" тук важи с пълна сила Laughing

# 351
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Рени, Лили,  bouquet bouquet bouquet Повтаряйте ги - много са красиви. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Този в гръб бил Керем... казват рускините. Wink Heart Eyes

Crazy Heart Eyes Crazy

Хубав ден! bouquet

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 09:41 от ·٠•Snejka•٠·

# 352

Сет.  Hug Wink

Корабът Shocked

Май Дафне Каялар ще е в нашия сериал. Praynig

И в пресата сме. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 16:09 от ·٠•Snejka•٠·

# 353
Снеж, Hug
Дефне Кайалар ли? Party Crazy
Лили,Рени Hug Hug Hug повтаряйте ги просто са супер заедно никой не го очакваше аз самата съм шокирана  Peace

# 354

Еха какво е голямо   Mr. Green Laughing

# 355
# 356
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, bouquet

Режисьорът и помощникът му.  Mr. Green Хладничко им е, май. Mr. Green

Приятен ден! bouquet

# 357
Добро утро и от мен Hug Hug Hug

Снеже, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Ренка Hug Heart Eyes Габи Hug Heart Eyes

Пусната от Бужин с думите: PATIENCE PRACTICE WILL FAITH

Лайкче от Керемчи

И коментар от туитър.. Керем понеже нямал актьорски заложби като някои други турски актьори, и не бил толкова красив, та затова залагал само на тялото си и затова непрекъснато бил в спортната зала.. Стана ми смешно Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ами може да се окаже, че е вярно Naughty Naughty Naughty Naughty

СнежеHug благодаря ти за усмихнатото кафенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав и спорен ви желая Hug Hug Hug

# 358
Лилиbouquet Страхотно тяло е направил Керем.  Heart Eyes Но кой, каквото ще да пише, момчето ни си има също талант и чар. Heart Eyes

Тойгар ще прави музиката и на нашия сериал.  Wink

# 359
Кога се очаква да има фраг  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт