Отговори
# 360

Няма официална дата все още, но се очаква сериалът да започне през януари, така че до седмица-две трябва да пуснат. Hug

Хадии, вече ни качиха и на кораба. Grinning

Heart Eyes

# 361
Лили,Снеже,Тери  Hug Hug Hug
Фрагман тоя месец със сигурност ще има според мене щом януари почват и то втората седмица бях чела някъде споделих ли не помня ако не съм да кажа...Сигурно по средата на месеца може би и пак да се повторя искрено се надявам да не е АТV  Praynig Praynig Praynig защото като им видях сериалите трябва да си прецакат Ашк и Мави или да сложат нашия в събота което ще е тъпо от години не слагат сериали в уиекенда май сам Менекше и Халил навремето по Канал Д  Thinking Не мисля,че ще го слагат в четвъртък това е категорична халва пък трябва да им е обица на ухото това което става с БСА и Ичерде като ги изправиха в един ден което уби тъпомера.Надявам да не правят подобна грешка....
То ще излезне скоро на мегданя  Laughing

# 362
Привет! Hug Hug Hug

Диди,  Heart Eyes bouquet

Част от екипа на сериала. Wink

Кратко видео от вземането на мерките за фигурата в музея "Мадам Тюсо". Grinning

https://vk.com/bursin_official?z=video-128516211_456239047%2F9b0 … l_wall_-128516211

# 363
 Hug Hug Hug

Снеже, Hug bouquet

# 364
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лили, изключително много ме зарадва с интервюто на Керем, много ти благодаря за удоволствието. bouquet
Много хубаво интервю - искрено, откровено и умно. Чудесно момче е Керем.
Предполагам, че ще направи силна роля при толкова съзнателна и целенасочена подготовка. Уважавам  трудолюбието му и сериозното отношение към работата.

Много хубава двойка са с Лейля Лидия, нямам търпение да ги видя в кадър.
Това момиче, Нилпери - подсетете ме, моля, къде съм я гледала? Беше някаква роля, в която беше облечена шантаво, като пънкарка - къде ли беше това newsm78

# 365

Нилпери - подсетете ме, моля, къде съм я гледала? Беше някаква роля, в която беше облечена шантаво, като пънкарка - къде ли беше това newsm78
Светле Hug Нилпери съм я гледала в 3 сериала единия не си го причиних до край по ред причини:Времето лети,Сезонът на черешите и Умолявам те нека се разделим - този последния го спряха лятото нямаше рейтинги там беше откачена ролята и  Peace

# 366
Здравейте! Hug Hug Hug

Светле, Диди, bouquet Hug Heart Eyes

Сет... Wink

Този сладур, според арабите, ще играе малкия Али. Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хубав ден! Hug bouquet

# 367
 Hug Hug Hug

Снежко , bouquet

# 368
  • Яко в Матрицата...

Започвам да се притеснявам за този мъж... Чак пък толкова мускули ooooh!

Добър ден! Hug Party

# 369

Започвам да се притеснявам за този мъж... Чак пък толкова мускули ooooh!

Добър ден! Hug Party
Чааръто нали искаше да ги увеличи  ooooh! ooooh! ooooh!

# 370
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Диди, Рени, bouquet bouquet

Хаха, колко пози си е направила тази мацка с Керо. Mr. Green

Успешна нова седмица! bouquet

# 371
# 372

Сет...
Хмм интересно къде снимат... Thinking

# 373
ДидиHeart Eyes мерси за снимките.  bouquet Според мен, тази от сета, е на кораба. Wink

# 374
Снеж,  Hug и аз така си помислих то половината серия ще мине там сигурно чак накрая като в БСА ще се срещнат главните...Може би дано да не е така де ама hahaha hahaha hahaha
Тези снимки ги знаем,но за излезнали с по хубаво качество да ги пусна тях

Общи условия

Активация на акаунт