Отговори
# 375
# 376
Ново от сета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 377
ДидиHeart Eyes благодаря за снимките! bouquet

Да пусна и аз една от сета.  Hug Мисля, че вече имат материал за едно тийзърче.  Wink newsm78

# 378
 Hug Hug Hug

Снеже, bouquet

# 379
 wavey  Добра вечер и привет на всички  wavey

Rolling Eyes  Не съм от пишещите в темата, но съм от редовно четящите от момента, в който се появи информацията за нов сериал на Керем  Peace В очакване съм като вас да започне излъчването и нямам никакво съмнение за още по-добрата му актьорска игра с новия си герой Али  Peace  и се надявам да има късмет с добър сценарий и режисура   Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Wink  Като за първо включване причината е току-що прочетеното по-голямо резюме за новия сериал в  РФ и моля да бъда извинена   smihesorry ако е сложено от вас и съм пропуснала да го прочета  Embarassed
https://vk.com/bushehirarkandangelecek?w=wall-117531039_226
Bu sehir arkandan gelecek|Этот город последует
Скрит текст:
26 Nov at 9:31 pm
Actions
СЮЖЕТ :

Али который получил морское образование, но профессионально занимается боксом, знает 5 языков.
Сериал начнется со сцены на грузовом корабле в открытом море, где боксирует Али. Так как Али с самого детства остался без опеки, капитан этого судна Рауф воспитывал его. С поддержкой Рауфа Али боксирует и зарабатывает на этом деньги. Али и экипаж их судна пытаются доставить груз в назначенный день. Везут они его в Стамбул для владельца большого холдинга Метина Миркеламоглу. Капитан Рауф взволнован тем, что 20 лет спустя привел Али в Стамбул, где он нашел его одного в лодке и взял под свою опеку. Но для Али ситуация обстоит прямо противоположная. Стамбул для него означает кошмар. Его мама Эмине была убита, когда ему было 4 года. Убил ее Метин Миркеламоглу, которого Али считал своим отцом, когда та пыталась сбежать. Мать успела спрятать Али под лодку, до того, как их нашли, таким образом он спасся. Но Али своими глазами видел, как отец безжалостно застреливает его мать... Эта травма всю жизнь не стирается с его памяти. От мамы ему осталась лишь одна фотография. Смотря на нее прошло 20 лет. И теперь он прибывает в Стамбул, в город в котором была убита Эмине. Али планировал один день, то есть, пока выгрузят груз Микеламоглу на порт, никуда не выходить. Потому что он обижен на Стамбул. Он не захочет и шагу вступить в город, считая, что возможно они прибыли на порт, где была убита его мать. Но у капитана Рауфа, который много лет оберегал, воспитывал его, совсем другие планы относительно Али.
План Али не выходить в город не срабатывает. На его голову сваливается, то чего он боялся. Он попадает прямо в центр Стамбула, и что только не приключается с ним за один день. Он знакомится с женщиной всей жизни, и сам того не ведая он знакомится со своим настоящим отцом, олимпийским чемпионом Шахином Варгы. И в действительности Метин Миркеламоглу, убийца его матери, поблизости.
Фитиль зажигает Пелин, дочь Метина Миркеламоглу, владельца груза. Пелин через неделю собирается выйти замуж за харизматичного и молодого партнера отца, Йигита Бурсалы. Свадебное платье, свадьба, пригласительные розданы – все готово. Но несмотря на то, что по настоянию семьи Пелин училась на менеджмента, она на самом деле танцовщица, и в 23 года не хочет выходить замуж. И назло своему отцу решает участвовать в одном крупном танцевальном конкурсе.
Наконец подходит тот день, когда на порт прибывает корабль с грузом, и Метин Миркеламоглу приезжает на порт, чтобы поговорить с капитаном. И именно в этот момент Пелин узнает, что отец пользуясь своим авторитетом вычеркнул ее имя из конкурса. Девушка очень сильно злится, садится на машину и приехав в порт при всех ссорится с отцом. Бросает вызов своему отцу. Говорит, что от всего отказывается, от имущества отца. И собираясь покинуть порт она перед Али роняет свои балетки, что становится началом большой и страстной любви между молодыми людьми. Али бежит за девушкой, чтобы вернуть балетки, и город которого он избегал на протяжении 20 лет, изменит его жизнь окончательно и бесповоротно.

#KeremBursin #LeylaLydiaTugutlu #BuSehirArkandanGelecek #ЭтотГородПоследуетЗаТобой

Hug Hug Hug

# 380
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

ДайчеHug радвам се, че те "виждам" и тук. Party Заповядай при нас и не се притеснявай да споделяш, каквото искаш за Керем и сериала.  Hug Ще се радвам да го обсъждаме заедно по-нататък. Wink Hug

Диди, bouquet

Хубав ден! bouquet

# 381
Привет момичета Hug Hug Hug
Дайче,добре дошла сред нас! Hug
Снеже bouquet Hug

newsm78 newsm78 newsm78

Иначе онзи многознайко Елештирменито казва,че денят на излъчване щял да е сряда или Керем Чатай е полудял или иска да яде халва за всичките си сериали наред така като ги изправя едни пред други...

# 382
  • Яко в Матрицата...
Снеже bouquet Hug

newsm78 newsm78 newsm78

Ай Япъм са продали целия си пакет в Грузия - Върте, Дръзки и Красиви, както и сериала на Керем (на английски са го кръстили Сърцето на града) и Интернет сериала на Серенай. Освен това са закупили и трите им филма. Четирите сериала са закупени и в Чили, а в момента продължават преговорите на изложението в Сингапур. Интензивни преговори се водят с представители на още 30 територии.

Това е накратко съдържанието. Peace

Добър ви ден! Laughing Hug Hug

# 383
Снеже bouquet Hug

newsm78 newsm78 newsm78

Ай Япъм са продали целия си пакет в Грузия - Върте, Дръзки и Красиви, както и сериала на Керем (на английски са го кръстили Сърцето на града) и Интернет сериала на Серенай. Освен това са закупили и трите им филма. Четирите сериала са закупени и в Чили, а в момента продължават преговорите на изложението в Сингапур. Интензивни преговори се водят с представители на още 30 територии.

Това е накратко съдържанието. Peace

Добър ви ден! Laughing Hug Hug

newsm51 newsm51 newsm51 Ренко, Hug

# 384
Диди,  Hug bouquet

Ay Yapim продължава да разпространява сериалите си в пакет по целия свят!

Eccho rights направи сделка с "Имеди" в Грузия да разпространява новите сериали на турската продуцентска компания Ay Yapim.

Сделката включва двата големи хита от тази есен - "Вътре" и "Дръзки и красиви", както и новият сериал "Сърцето на града" с Керем Бюрсин в главната роля, който ще има премиера по-късно тази зима. FiPiCi, сериал, базиран на роман със същото име, от който са продадени милион копия, също ще се присъедини към кандидатите в началото на следващата година, а също така са включени три игрални филма на Ay Yapim - "Луд мед", "Хората на дядо ми" и "Малък септемврийски проблем".
Eccho rights вече обяви сделката за четирите чисто нови сериали с Mega в Чили по време на изложението Mipcom, и тази седмица продължава глобалната разпродажба на изложението ATF в Сингапур. Интензивни преговори се водят и с още 30 територии по света, така че очакваме още сделки да бъдат обявени скоро!

П.П.: Рени,  Hug благодаря.  bouquet Докато го пусна, ти си превела, но нищо, няма да трия. Hug

Имало официално потвърждение за Дефне Каялар, даже вече се е включила в снимачния процес.  Party Wink

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 14:55 от ·٠•Snejka•٠·

# 385
Снеже, bouquet и на тебе благодаря newsm51 smile3525

И да ви се отблагодаря да напускам едни гифчета  Embarassed Flutter

# 386
 wavey  Приятен ден  wavey

Снежи   Hug  x BlackRose x  Hug   Reni - BG  Hug   много благодаря  bouquet  
Rolling Eyes  Определено и този сериал на Керем ще гледам  Peace  на Çağrı V. съм гледала 3 сериала и все по-добра става, така че очаквам с този да е още по-по-най-   Peace  партньорка му Лейла Л. е хубаво момиче, а от вас разбирам, че има добри роли  Peace  и с музиката на Тойгар си е направо късмет  Peace  

# 387
Здравейте  Hug Hug

За тези, с които не сме се запознавали, драго ми е, аз съм Лу.  Hug Hug   За останалите, радвам се, че ще се виждаме и тук  Grinning Hug  Гледала съм Керем Бюрсин само в "Ако забравя, прошепни"  Blush  Любопитна съм за този му проект Laughing Резюмето е многообещаващо!  Crazy Crazy  Успех на дизито и приятни емоции в темата!  Peace Heart Eyes

Heart Eyes Чудесно е интервюто с Керем, Лили  Peace Благодаря! bouquet Heart Eyes   Почтен млад мъж е момчето ви  Grinning  Peace  Hug

Благодаря на всички за всичко споделено, преведено, донесено  Peace Hug

За канала и деня, не знам, имате ли вече сигурно инфо, но "Висшето общество" обяви 3 серии до финал. Стар ТВ, събота... Кой знае  newsm78

# 388
 Почтен млад мъж е момчето ви  Grinning  Peace  Hug
Най-прекрасния! Laughing
Добре дошла от мен, макар че аз съм от малко пишещите, но редовно четящите.
И аз съм много благодарна за всичко споделено и преведено!
Но имаш пропуск с двата сериала - "В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест".
Хубавото е, че ако ги захванеш ти предстои вълнуващ маратон  Grinning

# 389
Скрит текст:
 Почтен млад мъж е момчето ви  Grinning  Peace  Hug
Най-прекрасния! Laughing
Добре дошла от мен, макар че аз съм от малко пишещите, но редовно четящите.
И аз съм много благодарна за всичко споделено и преведено!
Но имаш пропуск с двата сериала - "В очакване на слънцето" и "Въпрос на чест".
Хубавото е, че ако ги захванеш ти предстои вълнуващ маратон  Grinning

ooooh! ooooh! 

Laughing Laughing  Не се съмнявам, Камъче!  Hug Peace   На лято...  Thinking  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт