90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 770
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Добро утро, банда bouquet
Ако търсите Спаска, да знаете, че е при мен. Mr. Green
Вчера след работа си изтегли едно филмче и легнах на диванчето да го гледам (независимо, че купа с прането за гладене и по-висок от мен Laughing). А какво е филм без чипс и така отново 3 пакета, за да не съм валат и един snickers. После вода, вода и тази сутрин 58,5 Shocked Каквото си направиш сам, никой не може да ти направи.
Та, питам за съвет: приготвила съм постно зеле и фпх за обяд и се чудя дали да си го изям, а КМ за вечеря, примерно, а да направя плодов на 16-ти. Или да направя плодов днес, а на 16-воден?

Май, май от плодов и след воден комбинацията ще доведе до качване на кг после newsm78
Джулитоооо, ко ши речеш?

Солейче, добре си се завърнала!
ni4iq, само като те чета и и настръхва перушината. Аз обичам да ми е топло, дори горещо grinning039

Пешункааа, много сладък Зако Hug

Деми,
честит рожден на бати, на патерица! Да ти е жив и здрав bouquet

На всички приятен, слънчев и бързоминаващ петък! Hug Heart Eyes

# 646
Добро утро, мили мои! Hug Hug Hug

Снощи малко прекалих и тази сутрин кантара ме наказа с +700гр ooooh!
Днес ще го карам по-кротко.
За обяд мисля да хапна салата с домати , краставици и царевица , вечерята ще е плодова.

Хубав ден ви желая! Hug

# 647
  • София
Иринита, нека и класната каже, но според мен след плодов и воден, може пак да те невести Спасуна.Наблегни на белтъците Heart Eyes

# 648
  • Пловдив
Привет банда! Simple Smile
Чета ви, но пак не успявам да се включвам по-често.  Sad Така хем искам да кажа на всички по нещо, хем все забравям какво.

Цвети, Деми, със закъснение, но все пак - да са ви живи и здрави рождениците! Късмет и успех във всичко, с което се захванат!  bouquet

Иринитке, хапни си зеЙето. Според мен след толкова сол само вода от плодовете и зеленчуците ти трябва. Не е изключено, ако днес направиш плодов, утре да си с плюс или на същите килограми.  Peace

Долче, и аз не бих могла да изключа напълно варива и въглехидрати.  Blush
Всъщност, мога да си го наложа, но...

Днес мъжът ми е именик! Денят ще е по план - омазан!  Joy Дано утре не рИва много!
Почерпете се!

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 10:42 от adoration_

# 649
adoration_ честит ти именник да ти е жив и здрав и мноооого да те слуша!
 Irinita, аз гласувам за зеле с кисело мляко и утре плодов и да подгониш Сапсуна, нейде на юг на топло.
Скрит текст:
Снощи бях на родителска и да се оплача, много труден мчтряла за първи клас. Оказа се че до края на тази учебна година децата трябва да знаят да смятат до 100. Аз съм изумена как ще се случи това. Дребньо категорично отказва да решава задачи , който аз съм му написала. По бълг. език мисията там невъзможна. Толкова объркано, че повече не може. Правим анализ без да знаем буквите. Луда работа! Аз нямам време да се занимавам с него, а и нервите ми малко са насвършване. Да знаете от къде мога да се снабдя с такива? Имам една неделя и то не знам за какво да я използвам, да чистя, да пишем домашни или да готвя. Оплаках се. Олекна ми ама искам и да се наспя.   

# 650
  • Бургас
ni4iq, Пешеходче, едва ме навихте!
ЗеУе ще е !

# 651
Най-сетне се добрах до компа  Hug Привет на всички  Hug
Водих кучето на ветеринар, одраха ме подобаващо с парите  #Cussing out, но няма начин  Grinning

днес ми е вгх, но за обяд ще бъде грозде, а за вечеря при мама на баклавичка с локум  Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green

Курдов вчера ти казах да очакваш голям минус днес. Не знам дали си ме прочел, но ето че бях права  Peace

ral170 браво и за цигарите и за минусчето на кантара  bouquet

Аги според мен килограмите ти са напълно нормални за ръста и ще ти бъде много трудно да свалиш още, но ти си знаеш  Peace Има голяма разлика между това какво искаме ние като килограми и какво счита тялото ни за здравословен минимум.

Хайде за сега чао  Stop

# 652
Здравейте банда Hug
Адорейшън, честит имен ден на твоята половинка! bouquet
Скрит текст:
Аз като любознателна Mr. Green да попитам как се казва? Blush

Иринита, и според мен си хапни зеленцето. Peace А плодов на 16-ти, тогава май е и пълнолунието. Wink newsm78 А следващия път като гледаш филмче можеш да си нарежеш пръчици от моркови (като солетки за гризкане)- гарантирам, че не водят до плюс. Grinning
Рал, браво за цигарите! bouquet  И аз обичам полодовите дни, особено през пролетта и лятото. Зимата е по-трудно...
Миленски, и на нас често така ни "сервират", че от следващия ден са ваканция, примерно. Crazy Но тази година съм си разпечатала всички ваканции, с родителските срещи е по-трудно ooooh!
Ничия, измислило го е детето, даже и името е измислила. hahaha Аз пък обичам да ми е по-топличко Heart Eyes , а детето обича по-хладничко.
Съншайн, май и аз съм изпуснала снимката.... newsm78
Ир, Пешеходче,  bouquet bouquet
Пешеходче, за броене до 100 ли става въпрос или за смятане? Shocked Защото ако е смятане и на мен ми се вижда непосилно за толкова малки деца.... Thinking
Днес вгх ден Heart Eyes :
з- малка ябълка, кафе
о- предполагам пълнозърнести спагети с лук, гъби, моркови и гарнитура задушен спанак
в- шоколадова торта и РЧШ (ако не сме го изяли newsm78 )

# 653
  • София
Привет и от мен!  Hug
Деми, Цвети, ЧРД на патерица на любимите ви мъже!  party023
Адорейшън, и на ТМ честит имен ден!  newsm67

От вчера и аз съм на мой си режим, като възнамерявам да наблегна на белтъците, но лошото е, че не ги обичам. Вчера изкарах на яйца и зелево-морковена салата, днес на обяд пак ще са яйца + същата салата, а на вечеря ще пека наденички пак със салата... Кантара сутринта се колебаеше м/у + и - 100 гр., не пожела да ме мотивира гадняра... И аз не мога да ям само белтъци, може би ще направя, като Аги. Най-трудно ми е когато съм на работа и трябва да съм будна по нощите, тогава прегрешавам със солети или някакъв плод. Хубавото е, че скоро ще търсим четвърти човек и ще минем на по човешки график и тогава ще ми е по лесно със всякакъв режим...

Много  Hug Hug Hug на всички!

# 654
  • Русе
Джулитоооо, ко ши речеш?
Миии, днес, добре. Хапни по план-зеуе и КМ.  Flutter
Само не разбрах на 15 ти ко ша праиш?   Grinning
На 16 щом сакаш-плодов. Водните ги остай.  Naughty

Скрит текст:
Аз съм си намерила режима дет се вика, за цял живот. Вгх и варивата съм изключила, не защото са забранени, а защото са кофти нещо, като цяло за здравето ми.  Flutter
И вечер понякога чашата ред също я има. Mr. Green Е, да. Свалям с темпо на оФлюф, ама ко да са прай.... Хубавко ми е...  Whistling

Адорейшън честит имен ден на ТМ, да е здрав, много да се обичате!  Hug Hug

жгмъци туй, че не обичаш протеини, не е добре. Ядеш ги насила дет се вика. А това е още по-зле от това да ядеш нещо кофти. Щот рано или късно ще ти писне и ще отидеш в друга крайност. Пробвай разделно хранене, като максимално изключиш хляб, теста, паста....  Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, много  Heart Eyes Heart Eyes на всички,  bouquet

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 11:26 от Juliette14

# 655
# 656
# 657
  • Бургас
Джулкей, ми ко да прая - Ица и салата  Laughing

Adoration, честит празник! Да и жив и здрав половинът ти!  bouquet

# 658
  • Русе
Джулкей, ми ко да прая - Ица и салата  Laughing
Аааа, дууубре....  Flutter
 Heart Eyes Heart Eyes

# 659
  • София
Джули, забравих да спомена, че гледам да не смесвам (по правилата на 90ДД) не мога свикна с това разделно, толкова са ми се набили тези правила, че ...  ooooh! Хляб си взех Вита силует и хапвам по 1 филийка. Ох, сладкото е най-големия ми проблем... Може би веднъж седмично ще си го позволявам. Тегава работа.

Общи условия

Активация на акаунт