90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 772
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Вангобиии  Heart Eyes  Heart Eyes тъкмо щях да питам къде си?  Flutter
Аги, а защо трябва да има зареждащ ден? Или сладка вечеря? Щот искаш да си хапваш вгх ли?

Ами да ...да не ям по никое време ...не че не мога да се контролирам, но ...хапва ми се понякога ...

# 631
  • Русе
Ами да ...да не ям по никое време ...не че не мога да се контролирам, но ...хапва ми се понякога ...
Аха, ясно. Ми нищо не ти пречи да си хапнеш. Понякога. Мисля, че веднъж в седмицата е много... но и пак зависи. Зарежи ги тези плодови дни. Нищо не ти носят освен някакъв фантасмагорен минус-нереален....  Flutter
90 дд за съжаление е една много подхлъзваща диета... Количествата при нея са подлъгващи...Ако ядеш повече от колкото трябва, неусетно се отпускаш, и качваш.... Ако ядеш по-малко отколкото трябва, също след някой и друг ден имаш адски апетит и пак се оказваш с качени мазнини.
Всичко това се дължи на големия прием на вгх.   

# 632
  • София
Аги, аз в почивката не правих плодови дни. Въглехидратно хранене правих на 17-18 ден, просто не ми се хапваше и се чувствах супер заредена с енергия. Хапвах предимно месо и салата. И през почивката свалих. Сега и на мен не ми върви режима и си мисля да мина на режим-почивка, такава каквато аз си я правя.

# 633
Джули, а ти какво закусваш?
Картофи, царевица, грах кога хапвате??
Прочетох една статия на Инес Субашка преди малко, ще ви я споделя утре  Hug Hug

# 634
  • Русе
Джули, а ти какво закусваш?
Картофи, царевица, грах кога хапвате??
Прочетох една статия на Инес Субашка преди малко, ще ви я споделя утре  Hug Hug
Скрит текст:
аз съм на друг режим от 5 -6 месеца. Закусвам най- често кафе- чисто, и към 13-14 ч ям яйца с нещо си- кашкавал, сирене, масло, зеленчуци. И после вечеря- най-често мазно месо/риба, салата. Ако огладнея между тях хапвам парче кашкавал, или сметана с горски плод, или мазно кисело мляко. Или кафе със сметана. Омръзва ли ми?? Ми не. Много ми е хубаво. Не съм гладна, нервна и зла.  Laughing Самият факт, че вгх не са ми забранени, а просто, че са нещо вредно и кофти, ми дава някакво психическо спокойствие. Разбира се и аз си имам хормонално -обусловените вакханлии по един два пъти месечно.  Laughing
Картофи, грах, царевица избягвам, да не кажа не ям. Не ме нахранват, подуват ме, имам дискомфорт от тях.  Качват ми излишно  захарта и инсулина.  Flutter  Инес Субашка е била на моя режим, но май вече не е.

# 635
И аз като сваля до желаното тегло от 90ДД, смятам да се храня като Жули. Голям проблем са ми плодовете в 90ДД, не ги обичам, мн често седя гладна до обяд. Sad
Обожавам млечни, салатки, месце.
Е, мн обичам и пици, спагети и пърж.картофки, затова сега съм на този хал.

Аги, 57 е добро число, на твое място не бих пазила режим. Просто избягвай ВГХ.

# 636
Здравейте, банда Simple Smile
Аз пак се включвам във вашите редици - след 9 месеца бременност + близо 10 месеца кърмене Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И така..стартирам с 68кг (което е около 2-3кг над теглото ми от преди бременността), а целта ми е заветните 57-58 макс...мисля, че е реалистично за 3 месеца на режим. Усещам, че ще ми е доста трудно да устискам и затова често ще влизам в темата - предишния път това много ми помагаше.
Още не съм измислила менюто за ден 1,но най-вероятно ще са яйца или млечни.
П.П. Радвам се да видя познатите лица тук Hug, само Стаси ми се губи, но нямах време да изчета много от темата и вероятно съм я пропуснала.

Ооо и забравих да кажа - благодаря на всички, които преди няколко месеца ме разубедиха да започвам режима толкова рано след раждането, тогава нямах търпение защото не се понасях, но наистина килограмите от бременността почти се стопиха, а аз си кърмих бебка без притеснения Wink

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 00:27 от soleil11

# 637
Солейл11, добре завърнала се! bouquet
Жули,
Скрит текст:
аз пък не мога без картофи, вгх (пълнозърнести неща предимно, мога и да хапвам много рядко сладки неща, а плодовете които са ми вкусни обичам). Laughing В смисъл, мога да си го наложа и да го спазвам ако реша, но съм на мнение че не е добре да изключвам цяла категория храни. Peace Според мен най-важното е да не се храня с боклуци, рафинирани и хидрогенирани храни. И колкото и да обичам млечните и яйцата съм убедена, че биха ми омръзнали ако не ги редувам с нещо въглехидратно. Blush Браво на теб! bouquet
Аги, а обиколките следиш ли? newsm78 Във вгх ден пълнозърнести неща ли ядеш? Пиеш ли достатъчно вода? Имаш ли проблеми с хормони? Пробвала ли си да ядеш зеленчуци вместо плодове в плодов ден?
Сиси, можеш да хапваш зеленчуци за закуска вместо плодове. Peace

# 638
  • Калифорния, САЩ
     Петя, Hug Hug Hug
     Цветелина, ЧРД на половинката ти! Много да се обичате, уважавате и глезите! И ВИНАГИ намирайте време един за друг, говорете и споделяйте!  Heart Eyes
     Деми, ЧРД и на твоето братленце (и аз моето братче-овне безкрайно си го обичам). Hug Hug Hug
      Съншайн, все да пиша и забравям – аз НЕ успях да видя снимката ти; може ли на лични,  Praynig Praynig Praynig моля? Честита ти кафемашинка, да ви е сладко кафенцето!  Hug

Долче, сестричка, а? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 639

Добро утро!

Цвети, Деми да са ви живи и здрави рожденниците .  bouquet

# 640
Добро утроо  Hug Да се похваля днес става 1 месец без цигари   Shocked Много съм доволна и вместо да съм надебеляла аз съм отслабнала Simple Smile Днес ми е плодов,един от любимите ми е чувствам се много енергична. Хубав ден  bouquet Hug

# 641
  • София
привет Heart Eyes
Деми, Цвети, честити да са ви любимите мъже, да са здрави и да има мир и любов!
Иринита,  Hug хубаво да ви е с прекрасното слънчево момиче Heart Eyes
Миленски, да сте здрави и бързо да приключва тоя ремонт!
Долче Hug, добре го е измислило детето Heart Eyes
Пеши, много сладък тоз приятел, аз го обичам този сезон, само да не вали много
Скрит текст:
онзи ден като взех малчо от ДЯ валеше и за да се приберем по бързо я носих на ръце, тя суха , моя врат мокър, 3 дена съм схваната като киборг:)добре че ме намачка ММ снощи.Сега пак съм по потник и всички прозорци са отворени Mr. Green обичам да е студено
Аз си озъптих зверската лакомия, която последва точно това за което момичетата говорят-оскъдно хранене.
Скрит текст:
сега карам сутрин на плод, обяд на салата с белтъчни неща-яйца, сирена, шунка.Следобяд хапвам ябълка, вечерям с детето нещо сготвено.Неми се получава много разделно, но...поне да не тъпча въглехидрати.
хубав ден на всички!

# 642
Добро утро, банда Hug
Ир,Пеши благодарско за кафенцето и закуската Heart Eyes
Солей11 добре дошла и успех Hug
Рали много се радвам, че се чувстваш така, все така да е - и поздравления за отказа на цигарите Heart Eyes
Днес ми е плодов - основно ябълки, имам и печени дюли, ядки,сушени натурални кайсии.
Да ви е хубав денят - все пак петък ееее Hug

# 643
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ПЕШЕХЕДКА  Hug Hug Hug Hug

СОЛЕЙ  Hug Hug Добре си се завърнала  bouquet

Отчитам минус 300 грама след варивата. Аз доволен!

Менюто: З - банан, О - кускус със сушени гъби - след вашите поправки взех 100 грама, и салата айсберг и радичио, В - козунак и РЧШ

Като дойдох на работа установих, че компа си е свършил работата. Сега вече дойде моя ред  ooooh!

Приятен ден на всички  bouquet Praynig bouquet

# 644
  • София
Добро утро!
Ир, Пешеходка  Hug
Курдов, лека работа  Hug
Сутринта в градинита ми казаха, че в 16 ч има организирана родителска среща  ooooh! с разяснения за създалата с ситуация . Естествено организирана е в удобно за тях работно време. Сега трябва да искам и да ме освободят от работа 2 часа по-рано, а така мразя да се обяснявам защо и как така от днес за днес казвам.
За днес плодово меню-ябълки и банани.......много ми е студено. Не мога да се климатизирам все още и непрекъснато ми се хапва месо и тесто  Sad и си мисля за чаша вино вечер, ей така за топлинка   Wink

Лек ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт