90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 773
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
И аз се отчитам - бИтон
Отивам на зъбар да ми лъсне фасадата...Джулс, имам толкова много да разказвам за зъболечението тук - не е истина просто
Хубава и топла вечер  Hug
Оууу, ще ми бъде много интересно. Оглеждам се за работа в Джърмъни, ама немам немски...  Flutter

Хайдеее, де сте другитиии  Whistling

# 616
  • Русе
И аз на Утчет - зелена салата+краставица+кисело мляко+малко сметана  Embarassed всичко на салата и половин моцарела. Сега пия чай "сливи и канела" не е съвсем лош  bowuu
Курдов, досега се хилих с твоя специалист.
Джулс, къде хукна, нали ще пием кафенце в РусИто, а ти - по германско искаш да забягваш  Hug
Цвети, да ти е жив и здрав ТМ, да те глези и много да се обичате!
Деми, да ти е жив и здрав баткото  Hug

# 617
Деми, Цвети, честити ви празнуващи...да са живи и здрави и много да ви радват! bouquet bouquet

# 618
  • Русе
Десиии  Heart Eyes, аз съм хукнала на къде ли не от 4-5 години, ама още както глеаш съм в Руси  Joy ...Та кафенце ша пийм...  Flutter

# 619
Закъснях с У тчета GrinningАма бях на хоротропане - та ядох си тортичката преди танците и ми беше гот,сега съм много жадна,ама ако пия много ще съм дежурна цяла нощ Mr. Green
Деми да е честит рожденния ден на твоя батко -да е здрав и ти много да си го обичкаш Heart Eyes
Курдов 80 грама няма ли да е малко от този кус кус ? -но иначе става само с киснене,и предполагам ,че ще се получи супер със сушените гъби.

# 620
Привет и от мен- на отчет Mr. Green 3 дни не съм влизала тук и сте изписали темата почти до края! Shocked Тази седмица само ми се спи Embarassed Embarassed Е, ставам и рано, и домакинствам, и на едно по-дълго пазаруване ходих, отдекям време и да пооправя едни скъсани дрехи на детето, но все пак толкова сънливост откъде се взе... Crazy Днес се успахме, събудихме се в 8.30- изпуснахме автобусчето за ДГ, та ММ я води с колата (щяхме да я оставим вкъщи, но тя като стана от раз и започна да марширува вкъщи с гръ-мо-глас-ни песни...... ooooh!  Crazy ). Изобщо не сме чули часовника като е звънял първите 2 пъти Embarassed , а аз даже сънувах как приготвям детето за ДГ- как закусва и и правя сок от портокал.... hahaha  Joy
Благодаря на всички за порекрасните пожелания за годишнината ни! Hug bouquet Естествено, прегреших с шампанско, но Кантарев ми даде бонус на следващия ден hahaha
Ир, хапнах си тортичка и виртуално bouquet , и реално Laughing , падаше се вгх ден Simple Smile
Деми, Цвети, честити празници! bouquet bouquet Hug Hug
Курдов, аз на този тип кус кус му казвам  марокански (без варене) Mr. Green Обожавам го. Heart Eyes Според мен за вгх обяд можеш и 120 грама да си сложиш. Peace Единствено за гъбите не мога да те посъветвам дали ще станат с накисване, защото не съм използвала сушени... newsm78
Деси, и на мен ми беше мнооого трудно да готвя по 2 порции. ooooh! А откакто съм на 90дд готвя и по 1 порция- за детето, някак си свикнах, но беше доста трудно началото. От друга страна, не е лошо понякога да има нещо замразено и сготвено в камерата при нужда. Peace Моите чуждоземни роднини са специални, те пък не ядат едно и също за обяд и вечеря Mr. Green
Скрит текст:
Малката ще ме побърка напоследък, все за сестричка говори.... Crazy Онзи ден каза, да се гушкаме много с ММ, че Дядо Господ да ни прати бебе Laughing , после заяви, че Господ бил лош, защото не искал още да ни даде бебе...  Crazy Днес рисува и изрязва сърчица (за сестричката Mr. Green ), като вече не е сигурна дали иска една или две сестрички hahaha И изобщо....говори само за сестрички, бебета и т.н. ooooh!  Blush
Менюто вчера:
з- ябълка и кафе
о- филе скумрия в собствен сос, ФПХ (около 40 гр.), задушени зеленчуци (френски зелен боб, тиква, гъби, лук)
в- жълто сирене (малко парченце- заради ПМС си позволих Embarassed) и капучино
Днес:
з- ябълка и кафе
о- супа от жълта и червена леща с елда и тиква, задушени гъби с лук, морков и елда, 1/2 ФПХ
в- 1/2 от същата супа, кюфте от ориз, елда и тиква, задушен френски боб (неовкусен)
Скрит текст:
МЦ дойде, Кантарев учудващо даже е надолу newsm78 Плюс 3-4 см обиколка корем, обаче съм с минус. hahaha Пробвах едни дънки- когато започнах режима в началото на годината понякога ми опъваха даже, като приключих режима първия път ми бяха широки, а сега (уж на кг не съм отслабнала почти нищо от последния път когато носех тези дънки) са ми като чувал- свличат се надолу към ханша hahaha newsm78 ММ каза да ги хвърлям, аз пък ще си ги запазя за спомен Mr. Green След някой месец може да ви пусна снимки с дънките Laughing hahaha
Инджи, пийни си водица, де. Wink Не е нужно да прекаляваш с количеството. Или си направи чайче- ще ти позалъже жаждата.

# 621
  • Оптимист по принуда
Благодаря мили мои  Hug. Златен ми е той. Heart Eyes
Хич нямам апетит
Скрит текст:
мразя вече мм като си идва от работа да ми сервира само щуротии, аман от ядове с тая работа. Как ми се ще още утре да си стегнем куфарите..Извинете за мрънкането.

# 622
  • Русе
Благодаря мили мои  Hug. Златен ми е той. Heart Eyes
Хич нямам апетит
Скрит текст:
мразя вече мм като си идва от работа да ми сервира само щуротии, аман от ядове с тая работа. Как ми се ще още утре да си стегнем куфарите..Извинете за мрънкането.
Hug  Hug  Hug
Не се ли оглежда за нещо друго.... знам, че е трудно ама....

Долчеее Hug  Hug

# 623
Деми,  Hug
Скрит текст:
Днес по тукашна тв говориха за около 500 "българи"- ествествено доста мургави бяха повечето Crazy , поне тези на преден план, оплаквали се от условията на работа, не разбрах в кой точно район. Като си представя, че всеки средно(НЕ)запознат италианец си мисли, че българите изглеждат така.... Embarassed Да знаете колко пъти са ме питали като съм от България дали говоря на румънски или руски Crazy - защото е трудно да си представят, че съществува и български език... Rolling Eyes

# 624
  • Targovishte
Албена  bouquet аз тогава от там ги взех и имам още. Дали ги има още - не знам.

Иначе тези грамове си ги изчислих от там че в книгата пише до 120 грама на ден . Разделих га на три _ две трети за обяд и една трета за вечеря ако е същата. Та за това 80 newsm78

# 625
Курдов, мисля, чв в книгата  за 90дд за вгх обяд дават по 120 гр продукт (качамак, паста, кус-кус и т.н.) за и после сладка вечеря отделно newsm78

# 626
  • София
ДемиHeart Eyes да ти е живо и здраво братчето, все така да се обичате! За ТМ, знаеш че те разбирам, ама то и тук не е цвете, давай му сила бъди му подкрепа, поплачи си и се оплачи тук, пък дано ти олекне! Стискам палци всичко още от утре да се нареди Peace Много се радвам, че си харесала рецептата, ММ не иска и да опита, но така има повече за нас Mr. Green
Цвети, да ти е живо и здраво мъжлето!
Курдов, ще търся и аз такъв кус- кус, заинтригува ме.
За отчета ядох салата айсберг, пиле и царевица
Мамексче, как е детенце? Hug
Лека и топла да е ноща ви Hug Hug

# 627
Долче пих аз водица Simple SmileА вие с ТМ сериозно се замислете и почвайте да се гушкате - детето иска сетричка hahaha
Деми гадно е така - ама както казва Вангоби пооплачи се тук ,да ти олекне,пък на ТМ му давай кураж- убедена съм ,че ще се подредят нещата при вас  Hug Hug

# 628
Курдов, dolce е права за грамовете ...120 за обяд, а вечерята отделно  Hug
Хора ...аз бях до тук ...изкарвам си плодовия утре и май ще е това ...видях на кантара 59,7, а започнах от 57 максимум тегло като съм наядена ...наближава страшното 60, което не съм виждала от 2 години ...страшно е....
Обаче ...сега какво да ям ...имам извара (баба като види, че ям нещо и ...купува неограничено) и пилешки пържоли ....мисля 1 път седмично да си позволявам за обяд картофи или ориз, 1 плодов и 1 зареждащ ден ...не знам как ще са дните ...може би зареждащи ще е в неделя ...ще ям нещо сладко само на вечеря ...как ви звучи??
Ох ...дано след плодовия утре цифрата да намалее малко ...  ooooh! ooooh!
Деми. Hug  Hug

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 22:53 от sladkoto_agi

# 629
  • Русе
Вангобиии  Heart Eyes  Heart Eyes тъкмо щях да питам къде си?  Flutter
Аги, а защо трябва да има зареждащ ден? Или сладка вечеря? Щот искаш да си хапваш вгх ли?

Общи условия

Активация на акаунт