90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 774
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Цвети  Heart Eyes мда, зимам си от третата картинка...  Mr. Green
Демитуу  Heart Eyes ми ноу вкусно изглежда... Ей ша ма накарате да търся броколи.... Crazy Crazy

Джули преломния момент на моята упоритост наближава ....мисля, че няма да преживея цифрата на кантара ...
Joy  Joy
Ми, тряа се замислиш демек....  Flutter

# 601
  • Targovishte
ДЖУЛ  Hug Hug много благодаря за кафето.
Днес цял ден съм айляк - пия си кафенце, чайче РОЙБОС с ВАНИЛИЯ и юркам един огромен мъж - момче на около 25, да си оправи компютъра дето ни го достави. Че се навира горкия да го свързва, че като се наведе и му се вижда косматия за--ик, пъшка, тюхка се - от 11 до сега. Още не е готов. Но на мен ми е добре. Утре обаче ще ми излезе през носа. Нося си лаптопа, и си джиткам из нета.  Whistling Whistling

ДЕМИ  bouquet bouquet Да ти е жив и здрав Баткото!!!  bouquet bouquet

# 602
  • Оптимист по принуда
Курдов, що гледаш 'касичката' на младежа? Joy Че и космата  Joy
Благодаря ти . Hug

# 603
 Joy Joy Joy Joy
Курдов и ние имахме един такъв компютърен специалист. Все ми идваше да му вдигна панталоните да не му е гол кръста  hahaha

sladkoto_agi правилно ли съм запомнила, че преди това си била на по-строга и ограничителна диета? Ако е така е напълно очаквано да имаш + на кантара сега. Тялото помни, че си го подлагала на глад и се стреми всячески да се запаси, защото не се знае дали утре няма пак да гладува. За това не се отслабва с глад  Peace отслабва се с балансирано и здравословно хранене. Дали ще избереш 90 ДД или някоя друга, която ти подхожда на начина на живот няма значение, важното е да не лишаваш организма си от важните хранителни вещества и да не го подлагаш на драстични лишения.

# 604
  • Русе
Курдов  Joy  Joy

Демитуу да е ти жив и здрав баткото!!! Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 605
Браво, стахотни резултати сте постигнали! Simple Smile
Цвети, ЧРД на ТМ, да е здрав и мн да те слуша.

Днес: ябълка, леща и фъстъци, вечеря леща и салата. На обяд нямах мн време за салата.
Утре -  постна пица с чушки, лук, домат, маслинки, домат, лютеница и шарена сол. Нямам търпение, умирам си за всякакви солени ВГХ. Не правя сладки вечери.

# 606
Joy Joy Joy Joy
Курдов и ние имахме един такъв компютърен специалист. Все ми идваше да му вдигна панталоните да не му е гол кръста  hahaha

sladkoto_agi правилно ли съм запомнила, че преди това си била на по-строга и ограничителна диета? Ако е така е напълно очаквано да имаш + на кантара сега. Тялото помни, че си го подлагала на глад и се стреми всячески да се запаси, защото не се знае дали утре няма пак да гладува. За това не се отслабва с глад  Peace отслабва се с балансирано и здравословно хранене. Дали ще избереш 90 ДД или някоя друга, която ти подхожда на начина на живот няма значение, важното е да не лишаваш организма си от важните хранителни вещества и да не го подлагаш на драстични лишения.

права си No me ames, знам ..преди бях на еднообразно и нискокалорично хранене ...сега с тази диета се старая да разнообразявам...но ...определено калориите са повече ...надявах се след 40 ден ...тялото да се приспособи ..но аз почнах да качвам осезателноо сега ...след първия воден (който не правих), в началото имах и минуси ...сега само + Дали е нормално ... newsm78

# 607
Здравейте , прекрасни!!!  Hug Hug Hug

Курдов и твойта не е лесна  hahaha

Цвети , да ти е жив и здрав половинът и много да те глези Heart Eyes

Моят кантар тази сутрин ме разби - 1кг. Много добре, но не разбирам от къде се свали това кило.
Днес за обяд хапнах 2 парчета пица Embarassed , с ММ пътувахме до съседен град на разходка и шопинг.
Също така реши да ме зарадва със страхотна кафемашина , как да не го обичам?!
А довечера мама ни покани на гости, ще гледам да не смесвам , да мина само с кафе и нещо сладко, защото съм сигурна , че ще има .... но не отговарям много за себе си. Тя готви уникално, а аз съм със слаби ангели. Embarassed

# 608
  • София
Цвети,  честит рожден ден на ТМ! Да е жив и здрав! Бъдете много щастливи! Страхотен подарък си му направила. Весел празник!  bouquet

Деми, честит рожден ден и на твоя батко! Да е здрав и много щастлив! Весел празник!

# 609
  • Targovishte
Ей, бандитки  Shocked къде сте ? Shocked

Айде на отчет!

Аз вечерях преди 18. Ядох това което казах. С водата съм малко над лимита - виновни са любимият ми чай и това че нямах работа. Отделно че изпуших сумати цигари. Важното че компа е готов , даже го оставих да си поработи тази вечер да си качи програмите и да ги съеши.

Сега чакам и вашите отчети.

За утре ще експериментирам. Имам от турския кускус без варене. Мисля да си взема от него 80 грама и да го залея с вряла вода в офиса. Мисля да сложа няколко сушени гъби и да се киснат заедно. Дали ще стане? Грамовете добре ли са? Моля за мнения. И дали ще се получи?

# 610
КУРДОВ какъв е този турски кус кус? Стана ми интересно , за следващия въглехидратен ден .

# 611
  • Берлин
И аз се отчитам - бИтон
Отивам на зъбар да ми лъсне фасадата...Джулс, имам толкова много да разказвам за зъболечението тук - не е истина просто
Хубава и топла вечер  Hug

# 612
  • Targovishte
Албена _ ето го. И булгура беше от тази марка

# 613
Ида на отчет, вечерях прословутата шакшука, уникално вкусна! chef Направих я с три яйчица, но малко се поразляха! Joy

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 20:57 от mimi.7299

# 614
КУРДОВ виждала съм го. В турската седмица в Лидъл. Супер ще се оглеждам за него. Мерси Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт