90-дневна диета – килцата стопи и фиданка стани! - тема 349

• 40 765
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Жгмъциии, да ти е здраво момчето!

Днес е и международния ден на учителя! Поздрави за всички учителки в темата и за наш'та Другарка с шестиците- Джулка.

Днес салата домати, краставици и маруля с две варени яйца и три червени чушки.
От месец и половина съм свалила общо 7 кг. Не е много, но това ми е пореден път на режима. Дори и да не свалям, режимът много ми харесва, защото планирам какво ще сготвя, не ям безразборно и цялото семейство се храни разнообразно. Тъй като останалите са слаби, те свободно си смесват храните.

Цял ден днес се наливам с чай. Сутринта намерих един шипков храст и си набрах две шепи шипки. Тъй като няма котлон в офиса, ги сложих направо в каната. Нямаше никаква промяна и си сложих чай на пакетчета.

Честит рожден и нерожден ден, момичета, с малко закъснение.

# 31
  • София
Застудее ли само хляб и месо ми се яде и ми се пие...чаша червено вино  Crazy .... за да се стопля, че с моята темп. 35.5 ми е студено като захладнее  Simple Smile

# 32
  • Русе
Нали е режимна филията към белтъчния обяд? Защо да трупне мазнинки от нея?
Да, така казват.  Laughing
Но тя е в почивка, ако я избягва, по-добре.
Единствено от вгх тялото трупа мазнини. (Тя ще изразходва енергията в случая от тази филия на тропането, но да си знае  Flutter)

Миленски  smile3521
Вава  Heart Eyes

# 33
Така е по правилата на 90ДД. Да не вземе да се обърка някой нов, който чете темата Peace Лично аз избягвам да ям хляб и тестени извън определения за това ден, но това си е лично мое решение.

Което ме навежда на мисълта, че утре е любимият ми въглехидратен ден  Heart Eyes Запланувала съм за вечеря да си направя бисквитена торта.

# 34
  • София
И аз не ям хляб в белтъчен, варивен и плодов. Само във въглехидратен хапвам. (Но аз преди да я почна тая диета почти не ядях хляб (освен пици и спагети от време на време), така че няма как сега изведнъж да почна всеки ден да ям хляб... )

Vava, защо да е малко 7 кг за месец и половина? Според мен е супер. На мен ми харесва точно това постепенно отслабване, а не рязко. Дано само го задържим!

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 14:04 от .♥.Петя.♥.

# 35
  • Бургас
Единствено от вгх тялото трупа мазнини. (Тя ще изразходва енергията в случая от тази филия на тропането, но да си знае  Flutter)
Друго е да си имаш Другарка в темата Heart Eyes  Ще се вслушам в съвета ти да я избягвам в почивката, особено сега в сезона на мазниноскладирането, сланинотрупането и дупенарастването. Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 13:54 от Irinita

# 36
  • Русе
Друго е да си имаш Другарка в темата Heart Eyes  Ще се вслушам в съвета ти да я избягвам в почивката, особено сега с сезона на мазниноскладирането, сланинотрупането и дупенарастването. Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes

Хайде, за всеки по нещо...  Whistling

# 37
Благодаря виии, който не е идвал да намери път имаме си всичко Simple Smile  bouquet bouquet
Жгмъц да ти е честит рожденника, моята зодия е ...хубави хора сме, много чувствителни, много справедливи, абе ...  Blush обръщай му внимание и го изслушвай имаме нужда колкото и да отричаме  Hug
Деми много си сладка с розовата пачка  Heart Eyes
Аз днес обядвах хлебчета с доматче на тостера   Rolling Eyes
Купих си тортичка за вечеря и още нещо ще хапна, че е само 120 гр. парчето + РЧШ
Днес ще направя по дълга тренировка и утре ще почивам, че цяял ден ще готвя ...жалко че съм на плодове Sad Sad

# 38
Аууууууу  Grinning това с канелата е за мен  bouquet благодаря

# 39
  • София
Благодаря на всички за пожеланията!!!  Hug
Аги, знам! Зодията е една от тези, с които се разбирам добре! Сестра ми също е везничка. А детенцето ми е най-прекрасното!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Взимам и аз кафенце, че се уморих, а имам още да шетам.  food010

# 40
  • Русе
Аууууууу  Grinning това с канелата е за мен  bouquet благодаря
То е спициалну за теб и Иринитка....  hahaha

# 41
  • София
Ще взема и аз да ръсна канела, дано не си разваля кафето..

# 42
Аги, знам! Зодията е една от тези, с които се разбирам добре! Сестра ми също е везничка. А детенцето ми е най-прекрасното!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Жгмъц-и, а ти коя зодия си?  Flutter

# 43
  • София

Жгмъц-и, а ти коя зодия си?  Flutter
Стрелец! Wink

# 44
Здравейте банда Hug Hug
Минавам набързичко.....да не ме забравите съвсем Embarassed Laughing Не съм чела нищо, но разбирам, че момчето на Жгмъц празнува днес- Жгмъц, да ти е жив и здрав и все така прекрасен! bouquet Весел празник!
Отчет от първите 29 дни- -4,6 кг (като 2 седмици около МЦ, преди и след, бях само на асансьора #Cussing out #2gunfire , тези хормони... #2gunfire ). От последните 5 дни резултатът е още -800 гр, което е добре. Whistling Но дрехите ми стават все по-широки, въпреки че кг и см не са намалели чак толкова последните дни. newsm78 Новото е, че поне един път седмично ходя до съседно градче да си пазарувам от супермаркет Simple Smile и съответно открих страхотен нов щанд с бобови и зърнени култури и разнообразието е голямо! Grinning Да не говорим, че цените са наполовина! Wink Определено откритие номер 1 са едни дребни зелени бобчета, които по тукашен етикет са "зелено адзуки", а в бг сайтове открих под името боб мунг.... newsm78 Ето такива:
http://www.emporioecologico.it/azuki-verdi-probios.html?gclid=Cj … rig-ELhoCN5rw_wcB
От тях имах много хубав минус, никакви газове или подуване на корема, изобщо много са леки като храна, нискокалорични, а са засищащи. Peace В 100 гр. има цели 24-25 гр. фибри и около 20-21 гр. белтъчини, а калориите са 286 само. Shocked На вкус е нещо средно м/у фасул и грах, поне аз на това го оприличавам. Heart Eyes
Днес бобовото ми меню е:
з- 2 банана, малки, кафе
о- зелено адзуки, елда, моркови на гъста яхния, малка пълнозърнеста "пърленка" (домашна вместо пз хляб), кюфтета от ориз и червена леща (станаха много вкусни, слагам рецептата в скрит текст, ако някой се интересува  Wink)
в- същото, но 1/2 и без хляб, салата марули и краставици
Скрит текст:
За кюфтетата от ориз и червена леща използвах 200 гр. ориз (сухо тегло преди варенето) и 100 гр. червена леща. Сварих ориза, а лещата задуших в тиган със зехтин около 2 с.л., половин глава лук, скилидка чесън, малък морков (беше последен)- до готовност и докато се поизпари водата (добавих само колкото да се свари лещата). За сгъстяване на сместа добавих начукано ленено семе, сусам, слънчоглед и тиквени семки- микс, но без да прекалявам с количеството. Оригиналната НЕрежимна рецепта е с 50 гр. галета плюс още за овалване. Подправките които сложих са кимион, куркума, мааалко черен пипер и сол. И по-пикантни подправки вървят много, но щеше да ги яде и детето и пропуснах.... Laughing Изпекох във фурната върху хартия за печене без грам мазнина. Heart Eyes
Малкото Долченце ходи на ДГ, от понеделник са до 16.00 Simple Smile , иначе септември бяха само до 12.00 и половината ден минаваше във водене и прибиране от ДГ и готвене.... Crazy Днес се успахме, станахме почти в 10.00 Embarassed , та си е вкъщи. hahaha Рисува 5-6-етажна торта която трябва да и направя за рождения и ден! Mr. Green  Кракът на ММ още не се възстановява напълно, но има уж някакво подобрение.....но сигурно ще трябват още месеци да зарасне раната напълно, ако продължава с това темпо. newsm78
При първа възможност ще надникна назад какво сте писали Hug Hug Липсвахте ми много!
ПС. Жгмъц, и моето детенце е Стрелец. Laughing

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 20:36 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт