От много време се опитвам да попадна на добър фризьор-колорист. За съжаление, опитите ми да намеря профеционалист, от чиято работа съм доволна, към момента не се увенчават с успех. Попадала съм на подобни теми във форума, но по една или друга причина, препоръчаните колористи не са ми допадали. Не търся някакви специални ефекти и при това положение, наистина недоумявам защо е толкова трудно да постигна желания нюанс... Всеки път оставям по около 150 лв. в салона, а резултатът е далеч от това, което искам, макар да е работено "по снимка" – косата ми просто е с видимо различен цвят от този, който е трябвало да се получи като краен ефект.Сякаш съм чувала добри отзиви за "Фетиш", но 1-во, предполагам, че цените там никак няма да са бюджетни, а психологическата ми граница е около 180 лв. за боядисване,
Много държа фризьорът да е любезен и отзивчив към нуждите на клиента, а също така да работи с професионални бои (L'Oréal, Goldwell или нещо друго от този клас).
Това ми действа много демотивиращо – вместо да отида и да се поглезя, прекарвайки 2-3 приятни ча́са във фризьорския салон, наслаждавайки се на усещането от новия нюанс, си тръгвам леко разочарована и олекнала с немалка сума.