Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 11

• 75 305
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
Бебка, ОК са.

# 721
Ето и някои витамини:
Правени са при бременност в 20 с+4 дни - на фона на прием на Неофолик Мета.
Който разбира, да даде мнение, моля Simple Smile

Име на теста (изследване)   Резултат   Единици   Референтни стойности
Витамин В12                             363.10      pmol/l                141 - 489
Фолат в серум                               30.55      nmol/l                10.4 - 42.4
Vit. D total                               65.46       nmol/L                50 - 120
Хомоцистеин                                 4.02      µmol/l                 5 - 15

# 722
Здравейте, момичета,
Пускам едно съобщение от фейсбук групата, ако има някоя бъдеща мама от София, която иска да помогне Simple Smile
""Момичета,  пак ще има предаване за липсващите медикаменти. Търсим желаещи от София да разкажат пред камера колко трудно се намира.Имаме желаещи от други градове, но предложението е за София. Ако има желаещи-нека ми пишат.""
Групата се казва: тромбофилия и бременност.
Успешен ден!

# 723
Момичета да ви попитам вие сами ли се боцкате или личния лекар, особено тези които се боцкат в ръката.   Simple Smile

# 724
Сама си ги бия инжекциите, а когато е в ръката викам мъжа да ми държи кожата  Laughing

# 725
Мъжът ми ми ги биеше.

# 726
Сама-Клексанът е лесен за поставяне  Simple Smile
Днес мина и моята фетална морфология-здраво и много весело бебе ме гледаше от екрана!!!
Толкова е хубаво! Кръвопотокът е безупречен-каза др Сигридов.
След това дадох кръв при доц. Русев-фибриногенът е 8.5, което ме притесни..АПТТ е 28.
Утре ще му звънна за консултация.

# 727
Кафенце, прекрасни новини и дано така да продължават. Hug

# 728
Благодаря, Дънди!
 bouquet

# 729
Кафе, супер новини!

# 730
CAFFEDELMAR, чудесни новини - все така и занапред  Peace
Сподели за фибриногена после  Hug

# 731
Кафе, наистина чудесни новини. Браво, все такива да ни носиш  Hug

# 732
Много сте мили и позитивни! Като се чуя с доцента-ще пиша! Hug

# 733
Браво Кафенце, супер новини. Въпрос към момичетата от София-от къде си взимате Клексан? В аптеки Ремедиум няма, аз досега от тях взимах Sad

# 734
Аз от Турция-най-близо Одрин. Чрез форума-Инвитро в Истанбул също става - чрез пациенти, идващи си от инвитро-процедури. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт