Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 11

• 75 467
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Внасят го на партиди и спират.
Следваща партида след НГ.По аптеките така казват.Но може да е блъф.

# 331
Момичета, тази сутрин пак нещо стана.
След като три дни бих в краката, реших да се върна на корема, въпреки че има още твърди участъци.
Още като вкарах иглата усетих, че все едно мина през нещо твърдо (но не съм била точно в топчето).
Лекарството вървеше трудно и после като измъкнах иглата, част от него излезе обратно  newsm78
Сеге вече повече от час от мястото си сълзи кръв ....  ooooh!
Седя си с тампона със спирта, ама какво пак обърках  newsm78

# 332
На пипане твърдите места се усещат преди да биеш инжекцията.
Не вкарвай иглата там, търси меко място.

# 333
  • Сливен
Момичета има вероятност да ми купят клексан от Турция ,навсякъде ли го има и предполагам,че с копие от рецептата ще може да се купи,че ще е през трети лица и не ми се дава оригинала на рецептата.

# 334
Момичета има вероятност да ми купят клексан от Турция ,навсякъде ли го има и предполагам,че с копие от рецептата ще може да се купи,че ще е през трети лица и не ми се дава оригинала на рецептата.
Навсякъде го има, на мен са ми го взимали 3-4 пъти без рецепта, но дай копие за всеки случай.Аз даже исках и оригинал да им дам, нещо да не правят проблем по границата все пак са инжекции...знаеш ли ги, но въобще нямаше нужда.Внасяни са ми без никакъв проблем  Rolling Eyes

# 335
Като не ти се дава оргинала на рецептата рискуваш лекарствата на границата да бъдат задържани и да не стигнат до теб.

Ако решат правят проблем , че рецептата не е на името от паспорта на хората пътуващи през границата. Виждала съм го с очите си. Прогестерон беше изхвърлен, защото нямаше рецепта на името на преминаващият, а беше количество за  два месеца - доста!
Добре е името  да е на латиница,  както се изписва в паспорта.

# 336
Ама никакъв не е проблема да се издаде такава рецепта и от личния дори.И аз потреперих докато дойдоха, но ми се прекарваха от шофьори с много опит и може би за това не съм имала проблем.Но Герда е много права винаги могат да се заядат, особено турците  Sad

# 337
Във фейсгрупата за Д-р Сигридов има хора предлагащи клексан и фраксипарин в различни единици.  https://www.facebook.com/groups/608013362638281/ 
И аз имам нужда от клексан. Навсякъде по аптеките чувам различни неща.На едно място казват,че няма да си намеря,защото зареждали само болниците,а другаде казват,че изнасят клексана и за нас не остава. Ама това е лоша работа,надявам се на марешки,че при тях най-много се намира.Ако не намеря до 10 дни какво ще правя  #2gunfire  . Герда,много ме притесни с тази информация Sad Който намери да пише къде има!

# 338
  • София
момичета, предварително се извинявам, ако тук не е мястото, но може ли да ми препоръчате добър хематолог /за София/. Необходим ми е за консултация във връзка с продължаващ месеци силен косопад. Благодаря Hug

# 339
Оооох, момичета - помощ Sad Корема ми е целия в подутини и сърби ужасно Sad Бия в краката, но и там на единия такава подутина стана, че направоооооо и как сърби, не е истина. Вчера като бих нямаше нищо, даже кръв не тече. Но днес се събудих с ужасен оток. Все едно ме е ухапал гигантски папатак, диаметърът е някъде около 6 см, представете си каква гигантска подутина Sad Какво става ? Sad
Дайте съвет как да избегна това Sad И къде да бия Sad

# 340
В ръката отзад ги бий.

А много ли сърби, търпи ли се?

# 341
Слагай в ръцете. Всяка мека част от тях става. Аз съм стигала и до лакътя чак.

# 342
Търпи се, не е нетърпимо.
Притеснява ме и вида на крака ми. Направо се е видоизменил...И това се появи на другия ден:(
 Не знам дали ще се види така :

Изглежда ли ви нормално ?

# 343
bebka_8, аз съм по същия начин от фраксипарина. Док ме видя и каза, че е алергична реакция и сменихме на клексан, но пак същото. Вчера пак звъннах да попитам какво да правя и ми казаха, освен да пробвам със зибор, но ефекта предполагат ще е същия. От клиниката ми казаха, че за последния месец почти всички са с такива оплаквания и да налагам местата с реванол. Много е гаден този сърбеж. Аз се мажа с бебешко олио и леко ме успокоява.

# 344
ужас Sad ще пробвам с компрес с риванол Sad

Общи условия

Активация на акаунт