Фраксипарин, клексан, аспирин протект - тема № 11

• 75 342
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Цяла бременност бих само в ръцете и паласките, никога в корема не съм била.

# 751
Аз съм само на ръце и крака вече няколо месеца  Peace
В корема бих само първия месец ...

# 752
7 месеца само и единственооо в корема,около пъпа. Нали там се усвоявало най-добре,не смея да сменя мястото. Вече толкова е опънат корема,че не усещам и не виждам никакви топчета хаха. Малкоооо останааа... Hug Hug Hug

# 753
Момичета, да ми кажете къде в София има Фракси 0,4, че в повечето аптеки имат по 2-3 броя само?

# 754
Последно Фракси 0,4 си купих от аптеката на Софиямед.
Обаче пробвайте в понеделник, когато ги зареждат.

Момичета, май сме за нова тема?

# 755
  • От Луната
В Марешки има клексан на склад, може да се поръча...

# 756
На мен в Марешки Плевен вчера ми казаха, че нямат в централен склад и не мога да поръчам ...

# 757
и на мен в Марешки ми казаха че вече нямат на склад, но ми казаха да проверявам ВСЕКИ ден защото постоянно зареждали. Днес след солидна обиколка успях да се сдобия с цели 2 бр. инжекции  #Cussing out

# 758
Според мен е до аптека или аптекар. На мен вчера от една аптека Марешки ми казаха, че имат в склада и да си нося само рецептата за да може да ми ги поръчат. А може и да има разпределение по градове и аз вече не знам каква им е политиката.

# 759
И мен ме отрязаха за клексан в Марешки...но пък ми поръчаха една кутия фраксипарин 0.4, което пак е нещо. Исках 2, но нямало.

# 760
  • От Луната
Вчера го взех, от Дружба 2/София.
Случвало ми се е в Младост да няма, а в Дружба да има.
Аз им звъня по телефона.

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 11:47 от ♥Синеока♥

# 761
В аптеки Ремедиум има Клексан 0.4, взех си 2 кутии в петък от тази на Графа в София.

# 762
Здравейте,
И на мен ми се случи лятото разногладия в Марешки. В едната аптека взех 1 кутия и за сл ден си поръчах 2, а в кварталната аптекарката ми каза "нямаме" ?! Кисела история, не им се работи ли, не знам какъв им е проблемът.

# 763
Ще ни блокират.
Кой прави новите теми, аз не знам как.   newsm78

# 764
Как си измествате инжекциите от поставяне вечер към 19:00 часа, да стане сутрин към 7 -  с по един час по-рано всеки ден или може и повече?

Общи условия

Активация на акаунт