Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 647
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Последната поръчка беше преди няколко месеца- мъжки парфюм и защитен серум за коса.
Блазните ме с коментарите си за разни парфюми, но имам поне 7-8 и се въздържам от покупки  Laughing

# 16
  • Варна
През септември поръчах парфюм - след известна пауза и ми направи впечатление колко значително по-бързи са станали с доставките.

# 17
Последната ми поръчка беше през август - продукти за коса и един детски козметичен комплект. Скоро не съм поръчвала и няма и да поръчам, поради липса на финансова възможност. Имам желание да си взема доста неща, но ще е по нататък.

# 18
Последно боя за коса (от там поръчвам почти всеки месец) и бяла козметика, за мен и майка ми.

# 19
Благодаря за темата  bouquet bouquet bouquet
Последно поръчах парфюм на Мансера - Роза Ванилия, доволна съм.

# 20
  • Пловдив
Скрит текст:

с което флаконите у дома станаха 5  Heart Eyes
Последно и аз това поръчах,изкушена от коментарите в темата.Не ми допада като че ли особено,но все пак ще си го изпръскам Simple Smile.

# 21
Е как ще го изпърскаш като не ти допада? Размени го. Peace

# 22
Скрит текст:

с което флаконите у дома станаха 5  Heart Eyes
Последно и аз това поръчах,изкушена от коментарите в темата.Не ми допада като че ли особено,но все пак ще си го изпръскам Simple Smile.

безкрайно любим, но днес ме подуши поредният човек, който не го хареса - според мен не се изказа негативно, защото знаеше, че много го харесвам
поръчах и нещо друго, което не съм снимала, защото изобщо не ми хареса
http://www.enzo.bg/al-haramain/makkah-parfjumirano-maslo-uniseks/
което според фрагнатика е копие на
http://www.fragrantica.com/perfume/Al-Haramain-Perfumes/Makkah-19659.html - Mukhallat Montale
невериоятно силен и траен, много сладка ягода, прилоша ми от него /по принцип нося бомби и съм устойчива/ - след 5 минути мих от китката, но не можах да го премахна
не мога да преценя до колко прилича на Монтала, но съм склонна да вярвам на потребителите на Фрагрантика в конкретния случай
едната ми дъщеря го хареса много, но не съм убедена, че искам това чудо у дома и вероятно ще го подаря

# 23
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Енцо са станали много бързи наистина.Поръчката ми от вторник пристигна днес.
Още едно Галиано за подарък и мъжкия Еклат на Ланвин.Сега поне двата ми любими Ланвина са заедно.

# 24
Благодаря за новата тема!  bouquet
Последно си поръчах продукти за коса.

# 25
Видях, че вече има Bath and body works в Ензо. Нямам търпение да си поръчам  Heart Eyes

# 26
Видях, че вече има Bath and body works в Ензо. Нямам търпение да си поръчам  Heart Eyes
Какво тяхно харесваш и си струва?

# 27
Лосионите за тяло харесвам, както и свещите. Изкушавам се да поръчам и спрей за тяло.

# 28
Лосионите за тяло харесвам, както и свещите. Изкушавам се да поръчам и спрей за тяло.
Благодря и аз загледах свещите.

# 29
Здравейте дами . Трябва ми мнението ви на тези дами които са си поръчвали парфюми от ензо.бг . Сигурни ли сте дали парфюмите са оригинални .  И ако сте сигурни , защо сте сигурни сравнявали ли сте ги с парфюми от мола ? Разгледах сайта и съм си харесал няколко парфюма . Но цените изглеждам много намалени . Нереално намалени .

Общи условия

Активация на акаунт