Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 683
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Винаги минават през Враца, явно имат склад там Wink

# 631
Днес пристигна моята- комплект парфюм, душ гел и лосион за тяло Flower Bomb на VR и поръчах продукти от промоцията  с безплатна доставка на Ла рош и отново пратката е от Враца.

# 632
  • През девет планини в десета...
Охх, момичета, много ме успокоихте  Praynig  bouquet Преди вашите отговори се настроих за ментета... Whistling

# 633
Е, то това не им пречи да се ментета. Винаги има риск при онлайн пазаруването да получиш менте, но всеки си носи глава на раменете и си знае, защото пък и цената е много по-ниска.

# 634
  • През девет планини в десета...
Добре, според вашите наблюдения промоциите, ограничените количества и намаленията в Enzo на какво се дължат? Аз за първи път пазарувам от този сайт и още не знам какво да очаквам. От форума стигнах до заключението, че ако поръчам два парфюма е възможно единия да е менте.... Thinking

попаднах на един интересен сайт
http://www.fakeblack.com/category/fake-perfume/
може и да сте го коментирали за което се извинявам предварително.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 16:44 от мартина

# 635
  • Бургас
Винаги е възможно да попадне човек на менте и това не е риск само с Енцо.А Врабчо е права,докато има кой да поръчва ще е такова положението,аз също от тях вземам предимно мостри вече.Но пък съм и доволна от предишните си покупки,никога не са ми пращали менте. Peace

# 636
  • от един красив град
Преди време много хора се оплакаха от Спиди, сега да го направя и аз. Получавам смс, че имам пратка в офиса им, отивам преди обяд да си я взема, оказва се, че пратката ми е в съвсем друг град. Все още я чакам, втори ден да ми я докарат и нищо. Пратката ми е от Ензо, естествено те нямат вина за некадърността на Спиди. Дано до края на седмицата да пристигне.  ooooh!

# 637
  • Пловдив
Поръчах, защото нямах избор. Но вече ще се замисля сериозно. Поръчка за около 300 лева и продуктите, които ми предложиха с намаление......пълен смях. Свещи и ароматизатори. Пълна излагация. Преди имаше парфюми, козметика......Но в Парфимо това, което ми трябваше е доста по-скъпо, а останалото изобщо го няма.  Tired

# 638
Намалението, което ти предлагат на втора стъпка от поръчката в Енцо зависи от първия и втория продукт, който слагаш в кошницата.
Когато сложиш първо нещо малко, излизат разни дреболии. Когато сложиш скъпа козметика или парфюм, излиза пак същият скъп продукт с намаление, както и други парфюми, тестери или козметика.

Просто внимавайте какво слагате първо, преподреждайте продуктите и така.

# 639
На мен така веднъж ми се случи на втора стъпка ензо ми предложи същия парфюм, който имах в кошницата, но с 10 лв по-евтин Rolling Eyes Е, мерси много! В крайна сметка, махнах и моя парфюм от поръчката.. не ми харесват такива оферти.

# 640
преди време имаха официално обявена оферта за втори същия парфюм на по-ниска ст-ст

не разбирам как е възможно точно от това да правите драма  Shocked
та това е едно от малкото останали добри неща като отстъпка - щом го харесваш, може да го вземеш и за приятелка или нещо подобно  Rolling Eyes

оплаквайте се, че е скъпа доставката, че няма кодове за намаление, но от възможност да намалиш цената на нещо - защо?  Shocked

и поради горните два подчертани причини вчера поръчах парфюм от парфимо, не от ензо - прецених, че мога да чакам 1 седмица повече, но да дам като крайна сума около 6-8 лв. по-малко, нямам елемент на спешност   Crossing Arms

# 641
Споделих моето мнение, че не ми харесва тази оферта. На който му харесва, нека да си взима втори, трети парфюм и т.н. Peace
Иначе за доставката е ясно, че на никой не му харесва, колко можем да го повтаряме.

# 642
  • Пловдив
Скъпа козметика беше. Базата за грим на Герлен, последвана от спирала на Есте Лаудер....Не правя драма, споделям впечатление, че все по-малко опции предлагат като отстъпки. Аз също съм взимала втори продукт, от вече поръчан, с отстъпка. Но сега нямаше нито един от поръчаните продукти.

# 643
  • София
Vrabcho_ - това добър съвет , благодаря.Ще се възползвам при следваща поръчка.

Вчера ми пристигна първата поръчка и съм доволна, от поръчката до доставката минаха 4 дни ,като два от тях бяха събота и неделя.И моята поръчка като я тракнах мина през Враца, така че явно просто е практика.
Сега съм хвърлила око на едни четки на Makeup Revolution Pro Precision Brush ...

# 644
  • Русе
Получих си тестерите на Clinique и Kiehl's(кремове за лице и тоник) от Parfimo.3 от 4 са с изтекъл срок на годност.Задължително проверявайте batch coda,особено на бяла козметика.

Общи условия

Активация на акаунт