Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 677
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Получих си тестерите на Clinique и Kiehl's(кремове за лице и тоник) от Parfimo.3 от 4 са с изтекъл срок на годност.Задължително проверявайте batch coda,особено на бяла козметика.
Кога изписва, че са произведени, понеже тези кодове се повтарят на всеки 7-10 години Peace

# 646
  • Русе
Получих си тестерите на Clinique и Kiehl's(кремове за лице и тоник) от Parfimo.3 от 4 са с изтекъл срок на годност.Задължително проверявайте batch coda,особено на бяла козметика.
Кога изписва, че са произведени, понеже тези кодове се повтарят на всеки 7-10 години Peace

Юни и Септември 2013г

# 647
Clinique обикновено са с три знака и много лесно се вижда кога е прозведен продукта, последната цифра показва годината.

# 648
Къде и как ги проверявате тия кодове  Embarassed

# 649
Ензо, четете ли темата? Няма ли вече да пуснете поне една безплатна доставка над 100 лева? Някои от нещата в кошничката вече ги заглеждам в Парфимо. Толкова трепети, докато ви стана клиент, сега зорлем ще ме откажете. Не ви уча как да правите бизнес, ама аз да си кажа - защо така игнорирате конкуренцията? Я кодче пуснат, я безпл.доставка. Изкушаващо е. Вярно по-бърза доставка имате. Ама пък да не купуваме хляб и вода, можем да чакаме, както беше писала една дама. И ви е по-хубав сайта. Ама то и на по-лошия мога да му свикна. Ех, мъка.... Обичам ви, а вий не ме обичате.

# 650
Тъмнозелена,накара ме да се усмихна от сърце  Hug Grinning Особено с финалното изречение!Дано Енцо четат темата и се стегнат  Wink

# 651
Енцо съм го бойкотирала от половин година вече! Последната ми поръчка беше през май.
Благодарение на блестящата им политика за губене на клиенти, преоткрих нови онлайн магазини. Гледам от време на време промоциите им, но с нищо не могат да ме изкушат.

# 652
Здравейте , днес Enzo загубиха и моята любов. Поръчвам си от тях определен продукт който беше на изгодна цена.Покрай него и всичко друго ,т.е.изолирала съм всички други източници,дори не сравнявам цени. Всеки път идва с малко завишена цена -от стотинки до левче ,но тази сутрин влизам да поръмвам и о сюрприз -50% процента увеличени . И това си е от редовната цена , до сега промоция не съм уцелвала защото винаги моя номер е изчерпан на такава. И изобщо много грубо от тяхна страна-принципа да ви позарибим и да ви ударим балтията. Та оплаках се, сега да си избера нов сайт

# 653
  • София-Младост
А Parfimo зареждат ли изчерпани парфюми? Търся Теракота на Герлен, но го няма при тях.

# 654
Във вторник направих поръчка от ензо на пинк шугър и днес бях в банята, когато е звънял телефона и съответно не можах да отговоря на куриера. Изпратиха ми смс, че доставката е неуспешна и звънях няколко пъти на номера, но се включваше автоматичния запис на Спиди и никой не вдигна. Дали в понеделник ще го доставят, както правят Еконт, или как да се свържа с куриера, дали няма да ми начислят двойна доставка... ooooh!

# 655
Във вторник направих поръчка от ензо на пинк шугър и днес бях в банята, когато е звънял телефона и съответно не можах да отговоря на куриера. Изпратиха ми смс, че доставката е неуспешна и звънях няколко пъти на номера, но се включваше автоматичния запис на Спиди и никой не вдигна. Дали в понеделник ще го доставят, както правят Еконт, или как да се свържа с куриера, дали няма да ми начислят двойна доставка... ooooh!
Спиди работят в събота, поне в големите градове, та по-скоро очаквай утре пратката. Няма да ти начислят нищо допълнително за второто посещение.

# 656
  • Бургас
Работят със сигурност в събота,имам смс за доставка утре от тях.

# 657
  • София
Работят със сигурност в събота,имам смс за доставка утре от тях.
И аз, поръчката я направих миналата събота от Парфимо.

# 658
здравейте момичета. Днес и аз поръчах няколко неща от parfimo , едното е парфюм , и доста се чудех дали са оригинални и хубави . Вие как мислете ? А тестерите на козметика как са ? Поръчах бб крем на body shop за 8 лв просто няма такава цена .....

# 659
  • от един красив град
здравейте момичета. Днес и аз поръчах няколко неща от parfimo , едното е парфюм , и доста се чудех дали са оригинални и хубави . Вие как мислете ? А тестерите на козметика как са ? Поръчах бб крем на body shop за 8 лв просто няма такава цена .....
Ами най-много да е с изтекъл срок на годност.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 11:50 от Divina.

Общи условия

Активация на акаунт