Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 8 тема

• 115 672
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
И аз днес очаквам два тестера на нощен крем на Кларинс, ще споделя после дали са ок и какъв е срокът.

# 661
И аз го поръчах този тестер на Кларинс, но ще го взема в понеделник Peace

# 662
  • Пловдив
Аз съм супер разочарована. Поръчах два нощни крема на Кларинс от Парфимо, сега си взимам пратката и виждам вътре само единият, а във фактурата фигурират и двата. Кашонът видимо не е отварян. Естествено сега няма с кой да се свържа. Направих снимки на съдържанието, писах им съобщение. В понеделник ще им се обадя, но се опасявам, че няма да имат още един крем, което е много тъпо, защото ги взех за подарък, а и цената беше страхотна. Направо място не мога да си намеря.

# 663
  • от един красив град
Много гадно наистина, дано поне ти върнат парите. Все повече пропуски започнаха да правят.  Thinking

# 664
  • Пловдив
Аз искам крема,не искам парите. Веднага щом го пуснаха,направих поръчка защото беше на страхотна цена.
Това им е втори гаф с моя поръчка и подозирам,че ще ме загубят като клиент.

# 665
Досега съм нямала проблеми с моите поръчки, но след поста ти вече задължително ще ги отварям пред куриера.

# 666
lili_78, по теглото на изпратената и получената пратка може да се определи дали наистина двата са били вътре при изпращане (а и имат видеонаблюдение в склада си) и къде е отишъл втория. Най-малко ще ти върнат парите, но е неприятно изживяване.

# 667
  • София
lili_78, а срокът на годност как е?

# 668
  • Пловдив
Това с теглото не се бях сетила,ще проверя после.
По-късно ще редактирам и ще пиша какъв е срокът. Толкова се сдухах,че нищо не проверих,оставих кашончето, както го отворих. Предполагам,че е грешка не смятам,че ще ме лъжат,но ме е яд,защото сега най-вероятно няма да имат наличен да ми изпратят друг.

Редактирам се, за да кажа, че срокът на годност на тестера на Кларинс е още 10 месеца (от кодът разбирам, че е произведен през 2013г).
Не успявам да проверя обаче кода на парфюма, който получих, Five O`Clock Au Gingembre Serge Lutens. Дава ми грешка. Един и същ е на бутилката и кутията, но не го разпознава. Изписан е по този начин: 6181C M. Зачетох се в интернет и пише, че кодовете на марката започват само с букви.
Може ли, който има техни парфюми, да провери и да ми каже, как изглежда неговият код и може ли да се провери в checkcosmetic.net?
Познавам парфюмът и мисля, че няма проблем, но ако е добро копие няма да мога да преценя.

Относно теглото - кашонът тежи точно толкова, колкото е отбелязано. Което означава, че просто са пропуснали да ми сложат единия крем. Остава да се надявам да е някъде при тях и да ми го изпратят  Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 20:15 от lili_78

# 669
  • Русе
По моя въпрос с тестерите...
От Parfimo ми казаха да им върна продуктите за тяхна сметка,така и направих.Сега си чакам обратно парите...

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 21:08 от Sissi 81

# 670
Не успявам да проверя обаче кода на парфюма, който получих, Five O`Clock Au Gingembre Serge Lutens. Дава ми грешка. Един и същ е на бутилката и кутията, но не го разпознава. Изписан е по този начин: 6181C M. Зачетох се в интернет и пише, че кодовете на марката започват само с букви.
Може ли, който има техни парфюми, да провери и да ми каже, как изглежда неговият код и може ли да се провери в checkcosmetic.net?
Познавам парфюмът и мисля, че няма проблем, но ако е добро копие няма да мога да преценя.
И моят е от тях, но съм го купувала преди около 2 години. кодът му е ULX14 и  checkcosmetic.net го разпознава така изписан. Излиза June 2012, доколко е вярно нямам идея, но не съм имала съмнения в парфюма, нито преди, нито сега.
Да не би да имат промяна новите на Серж? Аз имам един Лартизан, купен от английски сайт и при него кодът изглежда малко по-различен от другите ми (по-стари) Лартизани. иначе всичко си му е наред (в повечето случаи преди да купя бутилка от някой сайт, съм разносила едни 5-10мл от отливка).

Дано съм ти била полезна.

# 671
  • София
Аз днес също получих своята пратка от промоцията на Парфимо за петък 13-ти и понеже беше продукт на Герлен бях малко притиснена, обаче веднага видях първа цифра 6 на кода, което значи произведено 2016 и се успокоих.

Имам парфюм на SL, купен от Кръгчето есента на 2016 г.Кодът е XUW31 (има пауза и друг Х, обаче и с него и без него) и излиза че е произведен 2015 г.  Peace

# 672
Берлинчанката купена от Олфактив салон преди две- три години US01 X

# 673
lili_78, може би от 2016 насам са променили кодовете, а първата цифра е годината на производство. Не си само ти да задаваш този въпрос
http://www.basenotes.net/threads/431478-SERGE-LUTENS-Have-the-ch … their-BATCH-CODES

# 674
преди няколко дни получих
http://www.parfimo.bg/kozmetika-the-body-shop-all-in-one-bb-cream
The Body Shop All-In-One BB Cream Нюанс 00 Fair Skin Tones
не се ориентирам къде да го проверя за срок /марката я няма в checkcosmetic.net/
но това, което реално не ми допадна, е цветът - избрах най-светлия, за да "разреждам" два фдт, които са ми тъмни
самият крем е бял, течен и зърнест, уж адаптиращ се към тена
притеснявах се, че ще бъде светъл, буквално бял, но все пак пробвах да го нанеса самостоятелно
адаптира се, но не знам към какво - 10 минути с този бб крем на чиста кожа, нанесен самостоятелно, ме прави цвят "побледняла тиква", а аз не съм най-светла в лице
правих още няколко опита, но резултатът е един и същ - цветът става много по-тъмен от естествения ми

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 11:11 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт