"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • 221B Baker Street
Абе, задобрява сериалчето... Party

# 346
Последните две серии много ми харесаха  Heart Eyes
Калин пак го харесвам!

# 347
Захариев до кога ще успява да мами Виолета...
Дебне момент, в който да и забие нож Wink

# 348
  • Sofia
Калин, горкият, на 30 ще се окаже два пъти женен, вдовец, разведен, че и баща....
Да му имам досието!

# 349
Драмата беше доооооста в повече. Какъв беше тоя рев и тръшкане от страна на Калин не разбрах. Като лекар се е нагледал на какво ли не, кой знае колко пациенти са му умирали в ръцете, а сега сякаш светът е свършил със смъртта на една непозната. Много добра актьорска игра, но нямаше логика в самия сценарий според мен. Да не говорим, че още от вчера се чудя тая жена като е знаела за заболяването на майка си и че е наследствено защо не е отишла на лекар при първите симптоми, а чака вече да е в стадий, в който нищо не може да се направи. Като й пука толкова за детето да беше разчитала на профилактика поне.
Наталия и тя реве, повтаря че й били приятели и т.н. Какви приятели като едната жена дори не я познава, а другата не я е виждала от сума ти години. Изведнъж й станаха супер близки.

# 350
  • 221B Baker Street
Оф, прекалено много логика търсите в един сериал... Вие в живота си винаги ли постъпвате логично и без грешки...

# 351
  • ту тук, ту там
Аз си зададох същите въпроси като Invierno, но пък поне беше изиграно добре, не беше старата боза, та им прощавам.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 22:34 от elleni

# 352
Аз пък се чудя кога Калин ще каже на Жени и Иван, че се ожени и има дете  Thinking

# 353
Много готин тоя Калин Heart Eyes

# 354
  • София
Аз пък се чудя кога Калин ще каже на Жени и Иван, че се ожени и има дете  Thinking
Когато Жени и Иван му кажа, че не са биологичните му родители newsm78
Да ви кажа тази сюжетна линия с "детето" на  Калин ще се забута в трета глуха, ако изобщо има развитие.

# 355
Когато Жени и Иван му кажа, че не са биологичните му родители newsm78
Да ви кажа тази сюжетна линия с "детето" на  Калин ще се забута в трета глуха, ако изобщо има развитие.
Честно да ти кажа, мисле че ще е основна. Той ще отгледа дете, което не е негово също както той е бил.
Ааа и докато не съм забравила...еротичните сцени между Виолета и Пеци са много по-добри от тези на Сашо и Биляна!

# 356
  • София
Драмата беше доооооста в повече. Какъв беше тоя рев и тръшкане от страна на Калин не разбрах. Като лекар се е нагледал на какво ли не, кой знае колко пациенти са му умирали в ръцете, а сега сякаш светът е свършил със смъртта на една непозната. Много добра актьорска игра, но нямаше логика в самия сценарий според мен.
Мдаа... индийските сериали пасти да ядат...  Joy
То бива-бива изсмукано от пръстите, ама чак такива глупости и обрати...  чак ми е жал за актьорите Thinking
То е ясно, че крадат оттук-оттам, но далеч по-добре е да плагиатстват от добри образци, а не от най-долнопробни сапунки... жалко... първи сезон обещаваше повече... Rolling Eyes

# 357
На мен ми въздейства сцената, за разлика от преди
Ииии в промото спасяват семейството на Владов...е пресолиха манджата с това

# 358
  • София
Много се вглеждате в детайлите - последните две серии бяха много емоционални,блудкавите персонажи ги няма и Калин изпъкна силно. Хареса ми много.

# 359
  • София
Много се вглеждате в детайлите - последните две серии бяха много емоционални,блудкавите персонажи ги няма и Калин изпъкна силно. Хареса ми много.
Това пък какво значи? Да си гледкаме без мисъл и безкритично ли... колкото да минава времето!?  newsm78
Че то дори и Златките търсят смисъл в нещата, какво остава за нас, нали така ?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт