"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Пфф това е кофти едно интересно нещо да дават о то да го намалят... Може в сряда да дават по 2еп. Наведнъж... 😕или прекалено много ми се иска... Но пък казаха че до декември ще върви сериала... Може и с по 2серии на седмица..

# 601
  • There I was on a July morning
Сега ги сметнах - остават още 22 епизода. Ако дават по 3 на седмица - сериалът трябва да свърши на 8-ми декември. Доколкото разбрах, ще го дават до средата на декември и ако слеят последните епизоди, вероятно ще гледаме по 2 серии седмично Thinking

# 602
То аз така забравям какво се е случило, пък не знам с още един епизод по-малко

# 603
  • София
Ха, Генадиев избра Алекс.

# 604
  • Разпиляна във въображението
Знаех си. Генадиев се мазни на Сашо. Няма грам логика да го назначи.

Генадиев е лайно, без извинение. Смее му се в лицето.

# 605
Толкова ли е престижна тази длъжност Шеф на спешното, та всеки път се разиграват такива драми около избора?! Други отделения няма ли в тая болница, на които евентуално може да се стане шеф?

Гадното е, че Генадиев не избра Сашо заради кадърност и опитност, а изхождайки от факта, че му е син.

# 606
Генадиев старши е скапан родител.

# 607
Направо си беше брутално-няма такава ампутирана от чувства гад като Генадиев , чак прекаляват сценаристите.

# 608
Това беше направо обидно, чак изкара Калин нестабилен.

# 609
  • София
Василев наистина заслужава да е шеф на спешното, но подбудите на Генадиев е ясно какви са.
Намери сина си, никога не е приемал докрай Калин за син. Истината е тази.
Друг е въпроса, че за объркания живот на всички е виновен той.
Чакам с нетърпение да разберат синовете му.

# 610
Хайде, хайде, ясно беше, че професорът ще назначи Сашо за шеф на спешното, временно изпълняващ уж. Нали Калинко трябва да мрази Сашėто, бе. tooth tooth Иначе как ще видим добрата игра на Димо Алексиев, бе? Много добре се справя с гнева, много изразително лице има.

# 611
  • Разпиляна във въображението
Интересно ми е с какво Сашо заслужава да е шеф на спешното. Не се яви на интервюто, и изобщо не му се разбраха намеренията за отделението и т.н. Добър лекар е, и основно СИН на Генадиев. И не заслужава да е шеф на спешното без да се е явил на интервю.

# 612
  • Варна
Обърнете внимание на музиката в бара Grinning

# 613
  • София
Интересно ми е с какво Сашо заслужава да е шеф на спешното. Не се яви на интервюто, и изобщо не му се разбраха намеренията за отделението и т.н. Добър лекар е, и основно СИН на Генадиев. И не заслужава да е шеф на спешното без да се е явил на интервю.
Длъжността е "времено изпълняващ" шеф на спешното до следващо интервю.

# 614
А какво стана с теста за бременност? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт