"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Какво вика тая Жени в промото? Нищо не й разбирам.

И аз така.  Rolling Eyes

# 61
  • ту тук, ту там
Ама големи сте врачки!  Сега вярно ще се опитва да пласира бебето на Пеци май! hahaha

# 62
Да, нещо такова.
Василев и Захариева-Василева мисля, че ще се разделят..... Rolling Eyes

Ама големи сте врачки!  Сега вярно ще се опитва да пласира бебето на Пеци май! hahaha
Joy

# 63
  • София

И тя ще се окаже бременна.  smile3521

# 64
Много изкуствена тази тяхната караница. Александър досега грам ревност не е проявявал.

# 65

И тя ще се окаже бременна.  smile3521
Ама преди да разбере, че е бременна ще е преспала и с Калин и ще се чуди кой е бащата. Mr. Green
Всички сме гледали латино сериали

# 66
Не мисля, че Биляна би спала с Калин, на този етап. Rolling Eyes
Но едно е сигурно, че ще се разделят и тя ще разбере, че е бременна, няма как да не се случи това. Peace

# 67
Тъкмо малко си починахме от  изпълненията на Жени и  накрая на епизода я дадоха как  безумно  квичи и гледа в небето  като оракул  Close - явно  ще е  доста  претенциозна  и  тъпа  игра  на "много съм разстроена " .
Това с ревността на  Сашко  беше  елементарно   и без всякаква искра на ревност  hahaha

# 68
  • София
В някакъв жълт вестник бях чела,че Виолета и Пеци щели да имат секс сцени.  Laughing

# 69
В някакъв жълт вестник бях чела,че Виолета и Пеци щели да имат секс сцени.  Laughing
Joy
Това трябва да се види.

# 70
Много изкуствена тази тяхната караница. Александър досега грам ревност не е проявявал.
Да, много тъпо беше. Сценаристите стават все по-смотани.
А игрите, които организира Владов... по-слабоумно нещо не съм очаквала.

# 71
  • София
Joy
Това трябва да се види.

Дано е вярно де.  Laughing

# 72
Дано е вярно  Mr. Green

# 73
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Да, много тъпо беше. Сценаристите стават все по-смотани.
А игрите, които организира Владов... по-слабоумно нещо не съм очаквала.

Еее, хайде сега! Владов им трябваше на сценаристите за да накарат Сашето да ревнува Биби от Калинко?
Много плоско, ама те толко си могат завалиите.... hahaha hahaha hahaha

Ама какво нещо е дедукцията, ааа?
Как му светна лампичката на д-р Калинко и....хоооп косъм в ушето на хълцащия.... Mr. Green

# 74
Това със сцената на ревност беше от тъпо по тъпо.Как за толкова време не показа ,че ревнува и сега щрак умопомрачение.Ако разделят Биляна и Алекс ще бъде падението на сценарната мисъл.Изобщо защо си мислят,че колкото е по драматично,толкова е по интересно  незнам.И накрая всички,ще са за психиатрия.Извратена работа  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт