"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Писах ви аз, че дъното не е стигнато, ама...

Владов и игрите по време на работа! Моля! Това, доколкото знам, се прави извън работно време на готини места. И той парашутист на поста си. Взе го, защото останалите подляха вода на тъпия Генадиев Laughing

Нещо, което ми е вече банално и едвам го изтърпявам - Кръстева и Хинова. Мисля, че сценаристите пресоляват гозбата. Нито закачките са ми смешни, нито отношението на Кръстева към Хинова и родителите. Да не говорим, че момчето беше доста голямо, за да не обърне майка му внимание на това как се развива. И то при условие, че е такава дебнеща женица Crossing Arms

# 76
Целта на екипа беше да е колкото се може по реалистичен сериала.От житейските съдби нищо не е като в реалния живот.Виолета-психопат ,Пеци -залюхан до безобразие ,позволяващ небивалици ,Калин не може да надскочи егото си ,стигайки до извратеност , Евгения -видна лудост,Биляна и Александър -силно влюбени,които се разделят за нищо! Остана едното Гале ,ама то айде с амнезия.И всичко това на едно място,по едно и също време!Това не е болница ,това е баш лудница .Е питам се кое му е реалистичното? Може да си мислят ,че снимат психотрилър,ама нъцки #2gunfire

# 77
Жени пак ще се мята като заклана кокошка  Mr. Green

Това с косъма съм го гледала някъде  newsm78

# 78
  • София
Безумията продължават.
Нямам думи колко отвратително плосък сценарий ни сервират напоследък.  ooooh!
Каква беше тази ревност ве? ахаха, не ще падна. И той Алекс като е големия мъж, ми изпъчи се там и я защити.
Накрая ще изкарат Виолета светица. Леле, няма такава лудница, това е болницата на абсурда просто.  ooooh!
Съгласен съм, че прекаляват с драматичното и си мислят, че това им вдига акциите, точно обратното. Акциите вдига само разумния драматизъм, а не този на всяка цена. Нищо хубаво не може да трае повече от 3 епизода, така че трябва да го разбием по възможно най-малоумния начин.
Ей това им е цялата работа.

# 79
  • somewhere near the sea
............. Да не говорим, че момчето беше доста голямо, за да не обърне майка му внимание на това как се развива. И то при условие, че е такава дебнеща женица Crossing Arms
Аз познавам мъж, който си направи операция на фимоза на 50 години.

Майката беше дебнаща, но тъпа. Тя не беше чувала за фимоза- веднага реши, че е венерическа болест.

# 80
Харесаха ми Мазов и Романова във вчерашната серия.
Биляна според мен не реагира веднага на закачките на Калин за да не стане скандал, онзи чехльо пък реши че го злепоставяла.
Професорето с торбичката и катетъра, каква суета само. Жекова и тя една услужлива..."Осъдени души" му носи милата. Той не може да смогне от мерзост, в мерзост, но очите на любовта са други.
Направи ми впечатление миналата серия как след като го бяха оперирали, професорът така бурно и рязко се обърна в леглото. Като да му няма нищо. Е, човек с коремна операция такива врътки не може да ги направи, кой каквото да ми казва.

# 81
Сценаристите направо заорават дъното.
Как накараха проницателния, самоуверен и всеопрощаващ Василев да ревнува от тъпа ситуация, в която Биляна реагира адекватно  Laughing
Направо си изсмукват каквото им трябва от пръстите. Режисьорът все едно го няма, а актьорите все едно са от самодеен състав. Даже да не обиждам хората, те ще се справят по-добре.
Добре че е Мазов. Сладур  Peace

Може би се борят за "малинки". Биха обрали всички награди, няма категория, за която да не са достойни  hahaha

# 82
  • Берлин

Добре че е Мазов. Сладур  Peace

Може би се борят за "малинки". Биха обрали всички награди, няма категория, за която да не са достойни  hahaha

+1

# 83
...Може би се борят за "малинки". Биха обрали всички награди, няма категория, за която да не са достойни  hahaha
Това май е най-подходящото  определение за  това нещо  Peace
Въпреки това ще продължа да го  слушам , докато правя нещо друго  , за да видя  колко могат  да се закопаят под  дъното  Joy hahaha

# 84
Аз даже продължавам и да гледам, но се разочаровам все повече.

# 85
Оооо и слушам, и гледам. Най-добрата трагикомедия с наченки на научна фантастика в нашия ефир.
Такова нещо кога друг път ще видим Mr. Green

# 86
 Освен всичко останало тези нямат никаква идея за екранно време. Първите три епизода текат в три часа в сериалната реалност. И сега се чудят как да извъртят нещата, уж тече по-бързо. Омотали са се безобразно. Колко дни минаха според сценаристите. откакто Василеви се ожениха?? Има ли седмица?

ако Галя роди следващите 5 епизода ще е върха.

А игрите, които са измислили... майкоооо милааааа! Баси идиотитеее

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 12:01 от Критикар

# 87
  • Разпиляна във въображението
А после защо Калин не е за отборния дух и го превърна в лигня.

А ревността на Сашо не си струва да се коментира. Смешна. Та той го приемаше по-леко, когато Калин и Биляна все още уж ходеха, а той я задиряше. Тогава защо не прави тези сцени /или съм ги пропуснала newsm78/

# 88
Извинете ме за невежеството и губенето на вашето време момичета , но не мога да разбера защо при хипнозата трябва да се използва точно действителността от преди катастрофата на Галя и не ми се връзва логиката Виолета да разказва на великия "хипнотизатор", който я изнудва ,  какво се е случило в детайли.Аз бях убедена , че ще представят тотално различна ситуация на Галя .
Та в този смисъл, може ли някой да ме осветли какво става , много ви моля. bouquet

# 89
  • ту тук, ту там
Ами то това е "тотално различна ситуация" от действителността!   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт