"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Абсолютно различно е. Галя никога не е искала пари от Виолета, за да остави Пецан. Нито пък Виолета някога е изглеждала пред Галя толкова молеща и зависима. Извинете ме и мен за невежеството, но може ли в действителност да "внушиш" на някого с амнезия грешни спомени? Такива, които не са се случвали?

# 91
  • София
Александър Алексиев ще играе главна роля в адаптацията на "Възвишение" на Русков

http://www.novini.bg/news/382340-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC% … %D1%82%D0%BE.html

Много харесвам тази книга.Дано се представи на ниво.
Тази роля ще му отива. Simple Smile Чакам с нетърпение!

# 92
Абсолютно различно е. Галя никога не е искала пари от Виолета, за да остави Пецан. Нито пък Виолета някога е изглеждала пред Галя толкова молеща и зависима. Извинете ме и мен за невежеството, но може ли в действителност да "внушиш" на някого с амнезия грешни спомени? Такива, които не са се случвали?

И аз това се чудя. Струва ми се голяма фантастика с тази хипноза...

Ревността на Василев е абсолютно изсмукана от пръстите, само и само да вкарат малко интрига в идилията им. Ама то става смешно, защото въобще не се връзва с досега показаните от героите характери, да не говорим заради каква нелепица избухна Сашо  ooooh!

# 93
  • Разпиляна във въображението
Изпадала съм в подобна ситуация. На сватба танцувах с един подпийнал гост, който тръгна да ме целува по бузата. Приятелите на ММ едва го удържаха да не се саморазправи с... госта. Та Сашо трябваше да си поговори по мъжки с Калин - не пипай жена ми, отколкото евентуално да иска сметка на Биляна. Последната нито насърчи Калин, нито прие закачките му, а реагира на време и на място. Абсолютно нищо до момента не подсказва, че Биляна изобщо я интересува Калин като мъж извън операционната.
Става същото като с изперкването на Калин. От нищо го направиха на моменти психо.

# 94
Да, права си. То всъщност това беше абсурдното - че Сашо тръгна да се разправя с Биляна, а тя по никакъв начин не беше дала повод за ревност  Peace

# 95
Да, и после каза на Биляна нещо в смисъл "започнах да изпитвам някакви чувства към теб, които не мога да си обясня". Със сигурност не става дума за любовта му към нея, защото тя е от доста време. Нещо на обратния полюс вероятно. Което е супер антилогично, защото тя наистина не даде никакъв повод за ревност. И в промото за следващия епизод казва "Виж, ще бъда честен с теб". Да не излезе, че не е искал да се жени толкова скоро, че има колебания за верността на Биляна или и аз вече не знам какво ще родят гениалните мозъци на сценаристите...
Жекова уж е информирана за всичко, което става в болницата. Генадиев вече се беше излязъл от упойка, чак коментирахме колко е пъргав за човек с коремна операция, а тя още се тръшкаше, че щял да умре.
Каварджикова продължава да ми е много изкуствена.

# 96
Изобщо окепазиха всичките си герои. То един за свят не остана. Защо измислиха тази ревност след като той никога не е показвал такава ? Дори като я върна на Калин знаейки че ще живее с него. Сигурно , защото героите им,ще претърпят
промени. #Crazy
Сега е ред на ЖенитУ да влезе в болница. Кой още не е бил пациент? Май всички се изредиха.

# 97
Изобщо окепазиха всичките си герои. То един за свят не остана. Защо измислиха тази ревност след като той никога не е показвал такава ? Дори като я върна на Калин знаейки че ще живее с него. Сигурно , защото героите им,ще претърпят
промени. #Crazy
Сега е ред на ЖенитУ да влезе в болница. Кой още не е бил пациент? Май всички се изредиха.
Оня дебелия от общината.

# 98
Сега гледах епизодът от снощи и ми стана ясно какво се опитват да ни пробутат чрез хипнозата .
Благодаря на всички и извинявайте , че ви отнех от времето с тъпи въпроси

# 99
  • ту тук, ту там
Сашко, предполагам, визираше ревността си с това за непознатите чувства.  Peace

# 100
промени. #Crazy
Оня дебелия от общината.
Е, ония дебелия нали беше пациент още в началото, когато даваха кръв и припадна.

# 101
  • somewhere near the sea
Да! Един добър хипнотизатор може да ти внуши, че си  зелено човече, може да те препрограмира.
Но! Правили са ми сеанси. Задължително е да се прави аудиозапис, а при желание на пациента и видеозапис. Тя е в правото си да поиска някой близък да присъства на сеанса.

# 102
  • Пловдив
Да! Един добър хипнотизатор може да ти внуши, че си  зелено човече, може да те препрограмира.
Но! Правили са ми сеанси. Задължително е да се прави аудиозапис, а при желание на пациента и видеозапис. Тя е в правото си да поиска някой близък да присъства на сеанса.
Ееее,ма тва е Св Кирил  Laughing тая болница си има свои правила Wink

# 103
  • София
Хипнотизаторът много добре знаеше,че това,което прави не е законно.  Laughing А Галя не е наясно как се процедира явно.  Rolling Eyes Тя между другото прибра ли се в апартамента си?  newsm78

# 104
  • Sofia
Не, тя вече си живее в болницата.. Laughing
Кеф и пациентка, кеф и докторка - все там!

Общи условия

Активация на акаунт