"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Прекрасна серия, замалко не ревнах. Трогателна история, добра режисура и игра. Калин е най-интересният и убедителен персонаж. Изобщо голям пич

# 256
Аз пък днес не успях да гледам ,а явно е бил добър епизода - за разлика от вчерашният .
Къде мога да го гледам - vbox ,youtube ???? Има ли го там ,че ми събудите интереса ?

# 257
# 258
# 259
  • There I was on a July morning
И на мен ми хареса този епизод, добър беше. Знаех си, че Калин е готин образ, само дето му се струпаха много гадости в последно време. Изпуснах малко от началото на филма, явно ще гледам повторение в Нова плей.

# 260
Страхотен епизод наистина и аз много се трогнах от постъпката му!  Simple Smile Казано честно, ще ми интересно малко да възродят отношенията между Сашо и Калин по някакъв начин . Това беше една от линиите , които ми харесваха в предния сезон. Бтв някой има ли идея как се казва актьора, който играе младия Иван?

# 261
  • София
. Бтв някой има ли идея как се казва актьора, който играе младия Иван?

Дарин Ангелов. Peace
Вчера епизодът беше толкова зле,че днес всичко ви изглежда прекрасно.  Laughing Съжалявам,но много ме дразни,че сценаристите не си правят труда да проверят елементарни неща.Не може тука така да се ожениш/омъжиш,това да не ти е Вегас.(а вече два пъти го правят)Да не говорим,че в София сключването на брак извън ритуални зали е забранено.  ooooh!

Единственото,което ми хареса днес е играта на болната и това,че Захариев записа психиатъра на телефона.

# 262
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не знам дали е забранено, защото гледам доста сватбени снимки, където ритуала не е в зала, а на друго място.
Например в Търновско е практика да е по ресторантите.

# 263
  • София
Не знам дали е забранено, защото гледам доста сватбени снимки, където ритуала не е в зала, а на друго място.
В София не може.По ресторантите не е истинско подписването.Във всяка община е различно. Peace

# 264
Не знам дали е забранено, но ей така без лични карти, изследвания, молби... ooooh!

Калин вкара доста ирония днес, хареса ми  Peace

# 265
  • София
Тая серия наистина си я биваше. И добре вкараха тематиката за уреждането на отношенията при гей двойките.

Я ми кажете, някой знае ли кой е актьора, който играе хипнотизатора?

п.п. Това със сватбите не го мислете толкова, не е нужно да е реалистично.

# 266
Вчерашният епизод все едно никога не го е имало  Mr. Green Жени си тръгва бодро за работа, готова да воюва с мъжа си.
Абе по добре така, да няма повече фантасмагории, стигат ни недомислиците, които аз лично преглъщам.

Вчерашният епизод беше сниман само заради Милошевата съпруга - да си начеше актьорската краста, друго обяснение нямам....

# 267
Цитат
Дарин Ангелов

Благодаря!

Не само в Търновско. И в Плевенско е така . Даже и по хижите съм била свидетел на подобна практика Simple Smile

# 268
  • Русе
Мдаа, трогателна беше сцената с Калин, макар и предвидима.  Heart Eyes
Пък Кръстева чак се чудя как я е опазила тази тайна 33 години. Тя за 4-5 дни я разказа насам-натам. Основната причина да разбере Жени беше листчето, което уж изпусна в кафенето.
Актьорът, който играе психиатъра, играеше и в Етажна собственост ( сексолог), и в Столичани-те - Цезара. Иначе не го знам как се казва.
Вярно, че като ги няма Сашко и Биби сцените им се получават.

# 269
  • ГО
И аз ще се изкажа положително за снощната серия.
Хареса ми, че Калин показа, че е човек. Той и с онзи, с отрязания крак, постъпи човешки, ама снощи беше някак затрогващо. Браво.
Харесаха ми и някои лафове, за отношенията на нож и т.н.
Хубава серия беше.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт