"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За какво им е ДНК тест  newsm78 Той само се ожени за майката, а не е припознал детето.

# 286
  • ту тук, ту там
Нали идеята беше да го припознае. А бързаха с бракосъчетаването, защото явно имаше опасност майката да не преживее операцията. Затова предполагам, че нещо и по въпроса с припознаването е било предвидено (доколко е логично и възможно, вече е друг въпрос!). Та в случай, че това е бил сценарият и той се е осъществил, аз давам евентуалното логично решение.
Вече кое как е било точно и как точно ще се развие, може би самите сценаристи още не знаят!

# 287
  • София
А от тази гледна точка, става. Може автоматично да го в припознал с бракосъчетанието Crazy, хич няма да се учудя   Laughing

# 288
Може да не беше правдоподобна, но им се получи затрогваща и емоционална
Калин се очертава най-интересния образ, с + и -, с пикове и спадове. Следван от Наталия
Докато Сашето засега ми е мижетурка. А Биби- сляпа и залюхана идеалистка, все едно е на 15 години.

# 289
Нали идеята беше да го припознае. А бързаха с бракосъчетаването, защото явно имаше опасност майката да не преживее операцията. Затова предполагам, че нещо и по въпроса с припознаването е било предвидено (доколко е логично и възможно, вече е друг въпрос!). Та в случай, че това е бил сценарият и той се е осъществил, аз давам евентуалното логично решение.
Вече кое как е било точно и как точно ще се развие, може би самите сценаристи още не знаят!

Идеята беше да го припознае, АКО майката почине при операцията. Защото като е жива, това упражнение няма смисъл  Peace

# 290
  • Разпиляна във въображението
Недомислица със сключването на брака, но пък го изиграха добре. Сцената се получи. Тъпо, неправилно, но стана. Спрях да търся логика в това за детето. То майката ще умре, но на какво основание пък другата ще го осинови? Баба няма ли детето? По едно време си помислих, че като нищо Калин ще остане да отглежда момиченцето - както я гушна след операцията Laughing

# 291
Е като с бебето бе, само малко усложнено. Първо той припознава, после се жени за другата, и тя го осиновява
Накрая се развеждат и род. права остават за другата

# 292
Може да не беше правдоподобна, но им се получи затрогваща и емоционална
Калин се очертава най-интересния образ, с + и -, с пикове и спадове. Следван от Наталия
Докато Сашето засега ми е мижетурка. А Биби- сляпа и залюхана идеалистка, все едно е на 15 години.
Явно идеята е да покажат колко е увредена Биби от Виолетка newsm78
Децата на такива родители са доста смачкани , освен ако не избият яко в друга посока .
Калин ми беше много интересен Peace

# 293
  • София
Калин, за компенсация че го зарязаха, се сдоби набързо с жена и дете. Сега ще е интересно, ако въпросната излезе някоя зла гад и не иска да се разведат по взаимно съгласие.
Също така бих искала да не снимат "мъжа" от гей-двойката толкова отблизо, че с тази челюст ме плаши  Mr. Green
Интересно как Пеци се светна да записва.

# 294
  • Разпиляна във въображението
Пеци като се наслуша на глупостите, които избълва Галя след сеанса, добре се е светнал.  Laughing

# 295
  • Има много детски смях.
Върти ми се в главата, че брак може да бъде анулиран в рамките на 24 часа от подписването.  Thinking

# 296
Може. Но така постъпката на Калин се обезсмисля. А сценаристите явно отново искат да ни го покажат в добра светлина.

# 297
  • София
В Семейния кодекс не пише нищо за анулиране на брак. Само за Вегас съм го гледала по филми

# 298
Е, то не можеше и ей така спонтанно, без документи и изследвания, но за нашите герои няма нищо невъзможно  Simple Smile Така че като нищо сценаристите да пренапишат и Семейния кодекс.

# 299
  • София
Е, то не можеше и ей така спонтанно, без документи и изследвания, но за нашите герои няма нищо невъзможно  Simple Smile Така че като нищо сценаристите да пренапишат и Семейния кодекс.
Е, колко му е да врътнат едни изследвания, нали са в болница  Laughing
А има и нещо недомислено - ако майката на детето умре, тя сигурно има роднини, едва ли ей така ще го пратят в дом.
Или си представих друго - ако Калин все пак размисли за припознаване на детето? Бракуването стана импулсивно, но за другото има време да му дойде друг акъл.

Общи условия

Активация на акаунт