"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой изтри записа в телефона му но не помня кой.
Не беше ли Наталия или се бъркам нещо,върти ми се,че беше жена. Grinning

# 421
  • ГО
Биляна беше

# 422
Наталка каза на Биби , тя взе телефона и изтри записа , тогава още  се правеха на двойка /с Калин/.
Аз не мисля  ,че щеше да използва записа срещу нея , въпреки ,че после  го дадоха  в голяма дупка  и голям гадняр като  работеше  срещу Василев .  

# 423
  • София
Наталка каза на Биби , тя взе телефона и изтри записа , тогава още  се правеха на двойка /с Калин/.
Аз не мисля  ,че щеше да използва записа срещу нея , въпреки ,че после  го дадоха  в голяма дупка  и голям гадняр като  работеше  срещу Василев .  

Ясно.  bouquet

# 424
  • Ню Йорк
То лоши и добри хора няма...нали се сещате. Хората са такива спрямо една или друга ситуация, така че Калин е представен доста реалистично.
Идеята при Генадиева беше, че се е надрусала с успокоителни и и се привиждат разни неща. Дали го е направила с ясното съзнание от ефекта, който ще последва или под натиска на стреса, който изживява, само можем да гадаем.
Биляна и Алекс доскучаха, ама то и какво да става около тях, скучно ежедневие на семейна двойка.

# 425
  • София
Наталия каза на Биляна,че в телефона на Калин има някакъв запис. Биляна го видя в тоалетната, изтри го, после изръмжа на Калин затова ли е било всичко (Алекс да скъса с нея) и с него пак се събраха

# 426
  • София
Донякъде мога да разбера Калин, аз също съм хранила лошия вълк. И то с ясното съзнание, че нищо не печеля. Като ми мина лошия период - сега се чудя на собствения си акъл

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 16:24 от Cuckoo

# 427
Някой изтри записа в телефона му но не помня кой.

Биляна

# 428
  • София
Разбрахме вече,че е Биляна.  Laughing

# 429
Понеже всеки ден по няколко пъти въртят промото за утре , вече започна да ме дразни  Naughty  как Генадиев -старши  накрая  хвана  Василев за ръка и по възможно най-тъпия начин /като  изговаряне/ с огромни и неестествени паузи каза- искам-----да--ти--кажа---нещо.
Тази старата школа  не знам къде е учила , но всички  рецитират като за последно . Да се учат от артистите , които озвучават чуждестранните филми  #2gunfire

# 430
  • София
Понеже всеки ден по няколко пъти въртят промото за утре , вече започна да ме дразни  Naughty  как Генадиев -старши  накрая  хвана  Василев за ръка и по възможно най-тъпия начин /като  изговаряне/ с огромни и неестествени паузи каза- искам-----да--ти--кажа---нещо.
Тази старата школа  не знам къде е учила , но всички  рецитират като за последно . Да се учат от артистите , които озвучават чуждестранните филми  #2gunfire
Стоян Алексиев озвучава Котарака от Шрек.  Laughing

# 431
  • София

И кой знае каква простотия ще му каже накрая Grinning

# 432
  • Разпиляна във въображението
Направо ще го изплюе.  Peace Ти искаш ли да знаеш истината? Ти ИСКАШ ли да знаеш истината? Сашо гледа тъпо Shocked Не бе, иска да бъде лъган Crossing Arms

# 433
Направо ще го изплюе.  Peace Ти искаш ли да знаеш истината? Ти ИСКАШ ли да знаеш истината? Сашо гледа тъпо Shocked Не бе, иска да бъде лъган Crossing Arms
"Сашо гледа тъпо"  Mr. Green Laughing Joy
Аз си мисля , че Алекс ще изцпи нещо от сорта , че не винаги защото еди си какво  Laughing 

# 434
Представете си шефа ви, на който се натягате яко, даже яко му поприкривате гафовете, и на който сте отмъкнали кандидат-снахата, почне да ви ги блещи такива насреща  Joy Доста стресиращо  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт