"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 11

• 73 142
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Абе не че ми е важно, ама да питам. Предвид, че вече и секс правят. Сашко обясни ли на Биляна какъв е тоя белег на гърдите му?

П.П. Като за женени от две седмици, се предполага, че им се прави секс нон-стоп. Щото то преди да се оженят да са го правили два пъти общо! Wink

# 661
Имам някакъв смътен спомен, че още в предишния сезон Сашо разказа на Биляна за здравословния си проблем, тоест от какво е белега.

# 662
Имам някакъв смътен спомен, че още в предишния сезон Сашо разказа на Биляна за здравословния си проблем, тоест от какво е белега.
Точно така беше - още в предния сезон ѝ каза  Peace

# 663
Вчера ми се видя ,че белега на Сашето изчезна яко дим  по време на "секс" сцената  newsm78

# 664
  • Майна Сити
Още след катастрофата с мотора видя белега ако не се лъжа, после даже самата Биляна каза на Кръстева че Сашко имал тетралогия на Фало, тъй като случая с момченцето повдигна темата.

# 665
  • София
Много сте писали тази седмица,нямам време да ви чета. Sad

Последните епизоди ми харесаха като цяло,нямаше или поне не улових кой знае какви недомислени неща.  Grinning

Онази русата жена като каза,че търси Захариева първо си помислих,че ще иска бебе и я е объркала с майка и.
На Биляна и Сашо не им се получават особено сцените според мен.  Thinking

# 666
Кога си направи теста Биляна? Струваше ми се като спомен сцената, в която казва, че е отрицателен  newsm78

# 667
Миналата серия-от сряда. Нали в началото на серията обясняваше на Сашко, че й закъснява. Същата серия я показаха да излиза от тоалетната разочарована с отрицателния тест.

# 668
Миналата серия-от сряда. Нали в началото на серията обясняваше на Сашко, че й закъснява. Същата серия я показаха да излиза от тоалетната разочарована с отрицателния тест.
Това си го представяше. Уж тръгнаха да се прибират и да правят тест и после нищо не дадоха.  newsm78

# 669
  • Пловдив
После в съблекалнята Алекс се разбърза да тръгват,ама тя му каза,че вече го е направила...

# 670
  • София
И на мен не ми стана ясно кое беше реалност и кое си го представяше. newsm78

# 671
А казаха ли дали ще има трети сезон?

# 672
И на мен не ми стана ясно кое беше реалност и кое си го представяше. newsm78
И аз помислих отначало, че е в мислите/представите на Биляна, после разбрах, че се е случило реално. Реакциите им бяха доста пресилени, определено. Не станáло от раз, голям праз.

А казаха ли дали ще има трети сезон?
Е, сигурно ще има, сигурно в последната серия от този ще разберат за размяната Сашко и Калинко. Трябва терзания да има, та сигурно ще има и трети сезон. tooth

# 673
  • somewhere near the sea
Тази сутрин в сутрешния блок ни показаха сцени от снимачната площадка на финала на Втори сезон. Но....както винаги, нищо конкретно не казаха, освен, че нещата ще дойдат по местата си.

# 674
 Joy Ако "нещата ще дойдат по местата си"  , това  означава ли ,че сценаристите ще ги сменят  , а артистите /особено  по-възрастните/ ще престанат  да рецитират  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт