Защо принц Джордж носи винаги къси панталонки

• 11 264
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
На прима виста се сещам за дни, в които са варирали и с 20 градуса. Може и повече.

А иначе не бих си крила децата, за децата всякакви температури са си супер- носят и на жега, и на студ. Ама аз не нося:)

# 61
Не изпадат и в драми от един сопол.

И това е много характерно за у нас. Ако вземеш да прочетеш темите как ги пращали със сополи на градина - О, ужас!

Чела съм доста и смятам, че в най-острите дни не е редно да се пращат, защото на тях не им е добре, както и на възрастните, но при леко неразположение е ок.

Няма справяне с инфекциите в днешно време с централни климатици и огромно движение на хора. Някак по-лежерно гледат децата тук, но и в БГ не съм наблюдавала някакви супер навличащи майки по мое време - докато бях майка, когато бях дете беше ужас, или аз попаднах на супер пазеща ме майка Simple Smile.

# 62

Бих предложила алтернативно обяснение, което наблюдавам ежегодно с очите си - когато температурата падне под 20 или се качи над 30, децата в България биват масово изпокривани по коли, апартаменти, мазета и тавани и не ги изваждат до следващата пролет.
Статистически (поне за София, но от спорадични появи - и в други градове) общото мнение е, че деца извън този температурен интервал нямат място навън  Joy

Вярно е това, при нас вече почти изчезнаха децата- просто ги няма  Shocked През деня се мярка тук-там някоя заблудена майка с количка, но надвечер, особено ако прехвърли 5 часа- край, изчезват тотално. Точно това коментирахме снощи с ММ- нашето дете беше единствено в парка, а през лятото там играят десетки деца. Недоумявам какво ги правят вкъщи тези деца, поне аз моето трудно мога да го озаптя затворено  ooooh!

# 63
В Младост е пълно с майки с колички, в центъра май наистина изчезваха. Личи си къде е синята кръв. 

# 64
температурата падне под 20 или се качи над 30, децата в България биват масово изпокривани по коли, апартаменти, мазета и тавани и не ги изваждат до следващата пролет.
Статистически (поне за София, но от спорадични появи - и в други градове) общото мнение е, че деца извън този температурен интервал нямат място навън  Joy
Има го това нещо. Или две капчици дъжд да почнат да падат и настъпва паническо бягсво от площадката се едно киселина вали от горе...
Точно това коментирахме снощи с ММ- нашето дете беше единствено в парка, а през лятото там играят десетки деца. Недоумявам какво ги правят вкъщи тези деца, поне аз моето трудно мога да го озаптя затворено  ooooh!
И ние бяхме единствени онзи ден.

# 65
Смейте се вие, но току що видях дете с палто. И с вълнена шапка, естествено.

# 66
  • Anywhere
Не само в БГ има родители навличащи децата си. Бях в потрес това лято като при 34 градусова жега в Малта, видях едно чернокожо дете навлечено с зимно палто и вълнена шапка. Майката беше по потник естествено Simple Smile

# 67
Зависи от коя част на Африка е детето. В Кения си ходят стс зимни обувки и пуловери  постоянно - защото са на 1500-2000 м надморска височина и си в студ като няма слънце..)

# 68
  • Anywhere
Единствения вариант да му е студено при 34 градуса е да е свикнало с температури от 40-50 градуса....Но на майката и беше топло, а детето навлечено Simple Smile
Също като по градинките у нас, възрастните леко облечени и запотени, а дребосъците с якета и шапки!

Общи условия

Активация на акаунт