Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 28

• 112 935
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
За много години, здраве и късмет през новата година!
Някой от вашите дечица има ли проблеми със много много трудно заспиване, викове и писъци при силни емоции Shocked дори през ноща? Детенцето е на 4 години, но малко преди да направи 4 почна с писъците, говорри когато той си реши изречения с по няколко думи, /трудно му се разбира/. Ваобще тези викове и писъци преминават ли в по голяма възраст?

При нас виковете и крясъците са при ядосване и нервни кризи. Огромен проблем са ми. Наложи се да е на успокоителни, но и с тях продължават. От други майки чух, че при тях са изчезнали с повишаване на разбирането.

успокоителни и сиропи от типа на Sedivitax и Кюетюд сме пили, но ефекта е само временен. Разбирането му се повиши почти всичко разбира, но че другите не удобряват нещо или че на нас ни се спи, абсурд да разбере на този етап. Това което най- вече ме притеснява е че някой път предпачита да вика или пищи вместо да говори например когато иска нещо. Тези моменти със спането и доспиването при нас ги имахме и аз съм ставала да го приспивам по 4-5 пъти на нощ, защото по едно време ставаше като си мисли че е време за ставане след няколко часа сън. Но знам че дори и при големи и говорещи аутисти, ориентирането за време е много трудно. Според мен то с повишаването на разбирането се подобряват повечето поведенчески проблеми. Но трябва търпение, търпение и пак търпение. Hug

# 391
  • София
Как са с коремите неспящите и трудно- заспиващите?

# 392
  • София
Как са с коремите неспящите и трудно- заспиващите?

Не сме добре

# 393
Коремът всинаги ни е бил добре но пък е суперчувствителен и сантиментален освен това страхлив и предпазлив. От това сънува кошмари. Сега е по-голвм и нещата се контролират по-леко. Иначе това бяха част от темите по които говореха с психолога.

# 394
С корем не е добре, лекуваме и Кандида в момента.

# 395
  • София
Това е стандартна картина.
Предполагам знаете, че кандида и метали са свързани.

# 396
  • София

С какво?

# 397
понеже антибиотици не искаме да даваме вмомента, с хомеопатия на Boiron и природни срадства( капки от сдемки на грейфрут)

# 398
Ох те колко са горчиви...Как ги пие детето. Аз купих и добре че опитах преди него ,това е непоносимо..

# 399
  • София
понеже антибиотици не искаме да даваме вмомента, с хомеопатия на Boiron и природни срадства( капки от сдемки на грейфрут)
За пръв път чувам, че кандида се лекува с антибиотик.
Антибиотикът предизвиква кандида.
Пробиотик е добре да се дава

# 400
За пръв път чувам, че кандида се лекува с антибиотик.
Антибиотикът предизвиква кандида.
Пробиотик е добре да се дава

Ами нистатина и от рода са си като антибиотици, само че т. нар. муколитици. Пробиотик пие също отдавна, без него неможе.
п. с. капките от грейфрута ги слагаме в сок, например от портокал и то много не се усеща

# 401
  • София
Антимикотици са, не антибиотици.

# 402
Антимикотици са, не антибиотици.

ок моя грешка, Wink но изменят нещата в организма,
 първо опитваме с по безобидни средства.
Някой от вас лекувал лие успешно Candida albicans, знам че са много упорити.

# 403
  • София
След изчистването на металите, се подобрява и нормализира имунитета и Кандида спира да създава проблеми.

# 404
А как се изчистват металите?

Общи условия

Активация на акаунт