Любители на Котки - Тема 108

• 46 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аха - ето го, даже тук го предлагат за 16 лв!

https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%936625265/ … D0%BD%D0%B0%D0%BB

Ивекс, горещо ти го препоръчвам, направо ще се родиш! От вчера място не  мога да си намеря от радост.

# 376
Благодаря Детелинке. Hug

# 377
Недей. Това е боклук. Издържа около месец дори при не толкова често използване. Имах същия комплект - голямо, средно и малко. Голямото се използваше само за дивана, то издържа най-дълго - около месец и малко, средното за дрехи - почти успя да докара месец, малкото спря да лепи на четвъртото минаване. И не беше за 16 лева, а около 40 и нещо. Обикновените хартиени ролки в крайна сметка излизат по на далавера...

# 378
Добре ,а пробвала ли си котето какво мисли, Purina e добра има и една нова испанска.Не ми благодари,но поне спри с рибата.........
Може би персийките са някаква нова порода добитък и предпочитат царевица и ориз пред месо?
Ох, колко лесно маркетингът промива мозъци...

# 379
Адрѝ, според мен твоите котки ще се разберат. Щом малкото не се крие вдън земя и пак отива при шефа, значи не яде сериозен бой. Големият го "поучава" в момента, за да се знае кой командва. В началото много се стреснах като взехме Мила, защото имах чувството, че Женя ще я изяде. Разбраха се какво-що и не е имало жестоки боеве.

Ън, как е Изи? Надявам се да вземете правилното решение-кастрация и забравяте за разгонвания. Но първо трябва да сте сигурни, че Изабелчето е здрава и докторът-добър.

Болните котчици и котове специално ги погалвам виртуално.  Hug

Днес бяхме на ваксина. За всеки случай винаги искам да им погледнат зъбите и венците. Имат вече понатрупан зъбен камък и някой ден ще ги заведем за премахването му. Изненадващо на Мила венците са идеални(имаше проблеми преди и сме давали лекарства), обаче на Женя са зачервени към задните зъби.
Не се слагала пълна упойка, само по-лека и процедурата била около 40 минути.

Стейси, не е добре. Sad В смисъл-здрава е напълно, докторът я прегледал, казал, че й няма нищо, жизнена е, в добро здраве, но просто е разгонена. Отразява й се зле, на мен още повече, защото съм 24 часа вкъщи с нея. От няколко дни съм непрекъснато с главоболие, а това не трябва да го допускам. Всяка сутрин се надявам вече да е края на този кошмар, но още не идва Tired
Да, ще помислим за кастрация, това не може да се търпи. Ужасно е. Много ми липсва моята си Буба, все едно не е тя сега. Направо не мога още да побера в главата си, че може да се е разгонила за първи път. На 1 год 7 месеца! Shocked
П.П. В момента е спокойна, играе си с едно гроздово зрънце. Grinning Много се измъчи следобед Sad

# 380
Ън, след като отмине този период я кастрирайте.
Посъветвайте се с ветеринарите, направете изследвания преди това, за да сте спокойни.
И вие се мъчите, но и животинката, а и от здравословна гледна точка, всичко е за нейно добро.

# 381
  • София
Недей. Това е боклук. Издържа около месец дори при не толкова често използване. Имах същия комплект - голямо, средно и малко. Голямото се използваше само за дивана, то издържа най-дълго - около месец и малко, средното за дрехи - почти успя да докара месец, малкото спря да лепи на четвъртото минаване. И не беше за 16 лева, а около 40 и нещо. Обикновените хартиени ролки в крайна сметка излизат по на далавера...

Ами, дано не си права... Толкова ми е удобно, че много ще се натъжа, ако наистина спре да бачка както трябва. Мисля си, след като прочетох твоето мнение, че после мога да им слагам ленти тиксо, и пак да ги ползвам. Ще видим, но още веднъж да кажа, надявам се да не се окажеш права.

# 382
Ние също много се радвахме. Изчистихме първия ден де що видим. Малко по малко спря да лепи, макар че си го миехме по инструкция. Дано не се окажа права, но не вярвам да има толкова фрапантна разлика между двете, при такива цени, съжалявам.
Стискам палци все пак де, дано при вас сработи както си трябва Simple Smile

# 383
Аз имам такава ролчица с лепкаща хартия, върши работа за дрехи. Мебелите ги почиствам с четка, килими нямаме.

Бела, ненаялата се, си открадна една маслина от масата и си я изяде  Laughing Не знам какво му става на това животно, но проявява жив интерес към нашата храна...

# 384
Лакомница. Laughing
Давала съм на Топчо маслина, само я подушва и пали гумите, виж ако е месо е пръв.

# 385
Интересно ми е вашите котки ядат ли термично обработено месо? Защото моят Томи не яде. За сметка на това, суровото го надушва от километри и пощурява. Вече му казваме "Хищникът". А другият "хищник" - 25-килограмовото ни куче не помирисва сурово месо. А пилешката кожа не я яде дори и сварена. Rolling Eyes

# 386
Аз ползвам тази ролка http://www.ikea.bg/secondary-storage/Small-storage/Storage-boxes … oxes/30959/32090/ и като свърши първата, тези http://www.ikea.bg/secondary-storage/Small-storage/Storage-boxes … oxes/17594/18725/ Много съм доволна. Вече няколко години само това ни спасява. Пробвала съм различни ролки, но тези на Икеа са най-евтини и с най-много късове. По зоомагазините продават подобни по 5лв парчето Crazy с наполовина брой късове. За 10лв изкарваме сигурно половин година.

# 387
Dara888, Топи яде и варено и печено и на скара месо, стига да е месо. Laughing И сурово яде, поне от това не мога да се оплача.
Аз не давам пилешка кожа на котката, винаги я махам.
bubbata, благодаря за линковете. В Пловдив нямаме Икеа, но като си ходя на София ще мина и оттам. Аз ползвам обикновена ролка от домашните потреби, т.нар. левчета, върши работа засега, но много бързо свършва.

# 388
Не знам твоята каква е, но майка ми беше взела такава от левчето и ми се стори 3 пъти по-малко.

# 389
Интересно ми е вашите котки ядат ли термично обработено месо? Защото моят Томи не яде. За сметка на това, суровото го надушва от километри и пощурява. Вече му казваме "Хищникът". А другият "хищник" - 25-килограмовото ни куче не помирисва сурово месо. А пилешката кожа не я яде дори и сварена. Rolling Eyes

Аз сурово месо не съм му давала на нашето. Страх ме е. А пилешка сварена/печена кожа обича повече от варени пилешки дробчета, не знам защо.

Общи условия

Активация на акаунт