Любители на Котки - Тема 108

• 46 985
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Адри́, честито!!! Hug
Таня, не съм мн наясно с ф.б. Аз ги лайкнах и споделих, ако ти ги лайнеш на моята стр, няма ли повече хора да ги видят? Направила съм ги общодостъпни.
Уххх, как ми се ще женско, костенурково. Mr. Green Heart Eyes

# 346
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз, като видна анти-фейсбук персона, например изобщо не мога да ги видя. Rolling Eyes

У нас бълхи идваха през терасата от кучката на живеещите над нас. Това куче не спира да се чеше, чувам го чак през плочата, ама на тях не им прави впечатление. ooooh! Сигурна съм, че не са го оставили без някакъв противопаразитен препарат, но или не слагат редовно, или го прибират след разходка без дори да му измият лапите.

Цитат
Един от естествените репеленти против бълхи е оцетът и в частност ябълковият оцет. От него може да се направи препарат, с която са обработите дома си. Равни части вода и оцет се смесват и с получения разтвор се обработват повърхностите в дома.
За почистване на пода се прави разтвор от 1 част оцет и 5 части вода. Интересен факт е, че ябълков оцет може да използвате и за да прогоните бълхите от домашния ви любимец. Приготвя се смес от 2 части оцет и 1 част вода, с който животното се напръсква, като оцетената вода трябва да се втрие добре в кожата му.
Преди години, покрай алергиите ми бях намирала инфо, че леко минатата с оцет котешка козина  Mr. Green чувствително намалява алергизиращия си ефект. Още се сещам колко се смях с репликата по този повод на Стейси тогава. hahaha hahaha

# 347
  • София
Скрит текст:
Аз, като видна анти-фейсбук персона, например изобщо не мога да ги видя. Rolling Eyes

У нас бълхи идваха през терасата от кучката на живеещите над нас. Това куче не спира да се чеше, чувам го чак през плочата, ама на тях не им прави впечатление. ooooh! Сигурна съм, че не са го оставили без някакъв противопаразитен препарат, но или не слагат редовно, или го прибират след разходка без дори да му измият лапите.

Цитат
Един от естествените репеленти против бълхи е оцетът и в частност ябълковият оцет. От него може да се направи препарат, с която са обработите дома си. Равни части вода и оцет се смесват и с получения разтвор се обработват повърхностите в дома.
За почистване на пода се прави разтвор от 1 част оцет и 5 части вода. Интересен факт е, че ябълков оцет може да използвате и за да прогоните бълхите от домашния ви любимец. Приготвя се смес от 2 части оцет и 1 част вода, с който животното се напръсква, като оцетената вода трябва да се втрие добре в кожата му.
Преди години, покрай алергиите ми бях намирала инфо, че леко минатата с оцет котешка козина  Mr. Green чувствително намалява алергизиращия си ефект.
Скрит текст:
Още се сещам колко се смях с репликата по този повод на Стейси тогава. hahaha hahaha
А тя беше...? Wink
Оцетът е киселина. Излющва повърхностният слой. Wink
Скрит текст:
алергията е реакция на своите антитела срещу чуждите. ще ми е интересно да прочета повече, което си открила. Praynig Hug. извор си. Heart Eyes

# 348
 Embarassed Ами не помня точно, ама им се заканваше на трите грации у тях. Laughing
Не знам преди колко години е било и къде точно съм го намирала това за оцета, но ще опитам пак да го открия.  Peace

# 349
  • София
Embarassed Ами не помня точно, ама им се заканваше на трите грации у тях. Laughing
Не знам преди колко години е било и къде точно съм го намирала това за оцета, но ще опитам пак да го открия.  Peace
Hug Heart Eyes

# 350
  • София
Специално за теб.  Wink

Костенурковото черно дяволче:

Пъструшка 1:

Пъструшка 2:

Тигърка:

И срамежливият Тигърчо:

Това пък е мама:

И батковците, които не търсят дом:

# 351
 ooooh! Embarassed Embarassed Embarassed Не била Стейси, а Делфина.  Laughing поне съм запомнила, че е някой с повечко котки.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=722658.msg25390712#msg25390712
Сега остава да намеря и по-предишното си изявление. Laughing

Мерси Танче  Hug, сладурчета са. Heart Eyes

# 352
Какви са красивички!
Котараната, гаджето на Янко, се задоми в магазина. Не й е зле Wink
Време е да прибирам тоалетната вътре, това значи бентонит на всякъде ooooh!
Току що го мернах във фейса  hahaha

# 353
  • София
А, щом стана въпрос за костенуркови - веднага да демонстрираме!

Само дето снимката не е идеална, щото момата си разгръщаше прелестите в движение, и т'ва е, което можах да постигна откъм качество.

Тъкмо и данък да платя малко, че отдавна не съм.

# 354
Пухена Луцка  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Момчето с пачките също си го бива  Joy

# 355
Още се хиля на писанката с пачките. Joy
Само за мачкотене е Луцанка. Heart Eyes
Танче, дано намерите дом на тези съвършенства. Cry
Заех се миналата седмица да търся дом на две бебчета, едното го уредихме, остава другото, но сутринта ММ звънна и каза, че довечера ще дойдат да го вземат. Котетата нощуваха у съседите, защото вкъщи беше ад. ooooh!

# 356
  • София
Тази нощ спахме спокойно. Писъците и гоненето започнаха чак в 7 сутринта и продължиха само трийсетина минути. Надявам се днес вече съвсем да се успокоят и най-сетне да ги видя гушнати.

# 357
Дано си намерят уютен дом котаците. Споделих ги и аз. Ън, какво стана с котенцето, много го мислим?
detelistna.4etirilinka, леле какво меко коремче е открила, много сладко.
Един данък и от мен, малкият ми сладък Пух, само чака някой да влезе в банята и започва да се моли да пуснем чешмата.

https://youtu.be/RUc1sX7FmZM

# 358
Чери, клипът ти е частен и не може да се вижда от всички. Peace

# 359
  • София

detelistna.4etirilinka, леле какво меко коремче е открила, много сладко.

Ооо, много е дашна тя с това коремче. Само да я погледна и почва да ми се кълчоти. Грам няма да се опъне, даже и за фасон само, да не я мисля за достъпна Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт