Любители на Котки - Тема 108

• 47 004
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Вчера с Бишкота се къпахме и си рязахме ноктите...

Добре, че успях да и се нарадвам преди това, че ми се сърди днес...

# 646
И ето го/я:

Сега ще поработи малко  Joy После ще си ходим у нас Laughing

# 647
  • София
Ух, какво е уплашено! Дано бързо да се отпусне! Какво му е историята?

Честито на Макси! Хубава катерушка си има!

Бишкота е гальовно ангелче! Със сигурност тези ръце са издрани от друг!  Wink

gabidi, дано намериш дом на сладурчето, но най-добре съседката да е по-настоятелна с мъжа си.  Laughing Иначе шансовете са минимални. За пловдивските котенца никой не се е обадил. Sad

# 648
Ох, какво е сладурче  Hug. Много обичам черни котки.
Таня, аз обработвам и една от колежките да вземе уличното коте, а дъщеря ми е казала в училище и две момичета са проявили интерес, но чакаме да видим, какво ще кажат родителите. Та дано все от някой храст да изскочи заек  Laughing

# 649
Ей, черното коте пристигнало! Стана софиянче вече  Hug
Последно момиче ли е, момче ли е? Simple Smile

# 650
  • Козлодуй
Нервен_Хамстер леле Бишкота е била в галюшкаво настроение Simple Smile
Jerry F как се казва уплашеното черно коте на снимката? Simple Smile

# 651
Здравейте!
Смятате ли, че такъв тип торбички са удачни или няма никакъв смисъл от ползването им (котето ги къса или други причини):
http://www.zoozona.net/bg/catalog/cid/18/id/5848.html
Респективно мога ли да слагам обикновени торбички, като например тези за боклук, които използвам (на ролка), а да не купувам конкретно тези от сайта?
Втори въпрос: каква тоалетна според вас е най-добрата: бентонит, силикон, царевична и всякакви други?

# 652
  • София
Jerry F, човек ще реши, че са ни свършили черните котки в София Laughing И моят чернушко е "вносен" - от Пловдив  Mr. Green

# 653
Като гледам дъното на тоалетната на Бишкота, все едно с вилици са го стъргали, не мисля, че такъв пакет би направил каквото и да било, освен да се заиграва с парцалите от него и да прави още повече кочина.
За тоалетна - всеки с предпочитанията си, няма да намериш универсален отговор кое е по-подходящо - пробвай каквото можеш и сама ще прецениш кое ти е по-лесно и удобно.

# 654
Като гледам дъното на тоалетната на Бишкота, все едно с вилици са го стъргали, не мисля, че такъв пакет би направил каквото и да било, освен да се заиграва с парцалите от него и да прави още повече кочина.
За тоалетна - всеки с предпочитанията си, няма да намериш универсален отговор кое е по-подходящо - пробвай каквото можеш и сама ще прецениш кое ти е по-лесно и удобно.

Благодаря!

# 655
  • Козлодуй
Леле боже от 30 години гледам котки и за първи път виждам плик на котешка тоалетна Simple Smile Хе хе моментално ще стане на парцали както каза Нервен_Хамстер Simple Smile Чак пък толкоз хигиена, че да се опакова и котешката тоалетна Simple Smile

# 656
  • София
Леле боже от 30 години гледам котки и за първи път виждам плик на котешка тоалетна Simple Smile Хе хе моментално ще стане на парцали както каза Нервен_Хамстер Simple Smile Чак пък толкоз хигиена, че да се опакова и котешката тоалетна Simple Smile

Някой в темата използваше тези пликове, но не си спомням кой.  newsm78 Целта не е да се опакова легена, а лесно да се изхвърля цялото съдържание като се загърне в найлона. Може би са някакви плътни, защото всеки знае, че котките имат остри нокти и ще го разкъсат докато рият. Но аз не се сещам за материя, която би издържала. Laughing

# 657
  • София
Помните ли 3 седмечното бебе Мики и лошо гледащия Лео  Laughing
Малкият пакостник се усвои в обстановката и след десетина дена целта му е да ми изяде кабелите, да изрови и умори Нолината, да ми съдере крачолите и най-вече да дръпне лъва за опашката

Но бързо ще бъде ошамаросан

Лео контролира от високо

Мики само се чуди какви да ги свърши

# 658
Джери, не знаете ли още пола? С нетърпение чакам историята и снимки!
Мики и Лео ме разсмяха, погледът на мъника казва всичко hahaha

# 659
Леле, страхотни са Мики и Лео!  Heart Eyes

Завидях за котешката къщичка. И аз се замислям за нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт